društvo,
znam da većina naših ljudi ipak preferira evropu, pa ako nije frka, evo vam mjesto da postate aktivnu potražnju radne snage u norveškoj - za one koji znaju samo engleski jezik
ZAPOSLENJE U NORVEŠKOJ ZA ONE KOJI ZNAJU SAMO ENGLESKI JEZIK
- eluna
- Zviz
- Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam
#2 Re: ZAPOSLENJE U NORVEŠKOJ ZA ONE KOJI ZNAJU SAMO ENGLESKI JEZIK
Mozda sam isao u osnovnu skolu prije 30 i kusur godina, ali i tad pa i danas je Norveska dio Europskog kontinenta
U Norveskoj, radnici iz drzava clanice ove Utopijske Unije jedna dolaze do dozvola i sl. necu puno pisati, jer ce se neko javiti i reci da gledam polu prazno, ali zato predlazem da drug, Uglavnomja, iz prve ruke vam napise golu istinu
Mogu i ja ali ja cu ga podrzati u njegovim izlaganjima, koja su 112% tacna.
U Norveskoj, radnici iz drzava clanice ove Utopijske Unije jedna dolaze do dozvola i sl. necu puno pisati, jer ce se neko javiti i reci da gledam polu prazno, ali zato predlazem da drug, Uglavnomja, iz prve ruke vam napise golu istinu
-
Baton_Ilirski
#3 Re: ZAPOSLENJE U NORVEŠKOJ ZA ONE KOJI ZNAJU SAMO ENGLESKI JEZIK
Izgleda do Norveske bas teskoZviz wrote:Mozda sam isao u osnovnu skolu prije 30 i kusur godina, ali i tad pa i danas je Norveska dio Europskog kontinenta![]()
U Norveskoj, radnici iz drzava clanice ove Utopijske Unije jedna dolaze do dozvola i sl. necu puno pisati, jer ce se neko javiti i reci da gledam polu prazno, ali zato predlazem da drug, Uglavnomja, iz prve ruke vam napise golu istinuMogu i ja ali ja cu ga podrzati u njegovim izlaganjima, koja su 112% tacna.