Imal ko ideju, nešto možda iz kućne radinosti..jer znam da se može kupiti onaj spray za lakše odvrtanje ali to ne mogu do sutra..a meni treba sad
Čuo sam da je Coca Cola dobra za ovo, hehe
Ma problem je sto su to 2 obicna mala "krstasta" sarafa..nit ga kucnut, nit zapet za nesto...ravno sa pločom jbgiway wrote:Štapiće za uši umočiš malo u jestivo ulje i pokušaj podmazati okolo. Valjda će pomoć
Zabijes sarafciger i udaris cekicem. Odvrnes.jasko__ wrote: Ma problem je sto su to 2 obicna mala "krstasta" sarafa..nit ga kucnut, nit zapet za nesto...ravno sa pločom jbg
Eno ga vari. Vidim meni pao naponMMM1977 wrote:Zavaris drugi saraf na njega i onda odvrnes
Matijevic_Vlado wrote:Eno ga vari. Vidim meni pao naponMMM1977 wrote:Zavaris drugi saraf na njega i onda odvrnes
Hahahaha vrhMatijevic_Vlado wrote:Eno ga vari. Vidim meni pao naponMMM1977 wrote:Zavaris drugi saraf na njega i onda odvrnes
dobojlija81 wrote:sta je, zahladilo guzici?
Na ovom forumu ces se prije ismijat do suza nego pronaci kakav savjetdobojlija81 wrote:sta je, zahladilo guzici?

Najbolje rjesenje!pemanapemani wrote:Izbusis rupu kroz sarafe burgijom 4-5 mm i stavis dva nova sarafica sa maticama.
Isprobano na pet, sest jotul peci.
Nazovi Jotul prestavnistvo, i oni imauju sve potrebno.jasko__ wrote:Al bukvalno zapek'o,na Jotul pećici, poklopac jedan, dva šarafa..ne mogu im ništa..
Imal ko ideju, nešto možda iz kućne radinosti..jer znam da se može kupiti onaj spray za lakše odvrtanje ali to ne mogu do sutra..a meni treba sad
Čuo sam da je Coca Cola dobra za ovo, hehe