I djeci svojoj ostavioDanko_Bananko wrote:Nego, bas mi simpa ovi danasnji borci protiv lopovluka vladajucih, koji se ponose Titovim jahtama i zirafama...
Garant ih co'jek od place kupio
Zanimljivosti o Titu!
-
Nancy Drew
-
Danko_Bananko
Sta ce co'ek, preracunao se, nije kont'o da ce mu se drzava raspasti, a djeca izgubit mogucnost koristenja istih_BosanaC wrote:I djeci svojoj ostavioDanko_Bananko wrote:Nego, bas mi simpa ovi danasnji borci protiv lopovluka vladajucih, koji se ponose Titovim jahtama i zirafama...
Jakog li vizionara
-
_BosanaC
Ja ba, a i nakoristise se i djeca i unuciDanko_Bananko wrote:Sta ce co'ek, preracunao se, nije kont'o da ce mu se drzava raspasti, a djeca izgubit mogucnost koristenja istih_BosanaC wrote:I djeci svojoj ostavioDanko_Bananko wrote:Nego, bas mi simpa ovi danasnji borci protiv lopovluka vladajucih, koji se ponose Titovim jahtama i zirafama...
Garant ih co'jek od place kupio![]()
Jakog li vizionara
Zato su ovi mladji ucili na njegovim greskama
- danas
ha jaDanko_Bananko wrote:Sta ce co'ek, preracunao se, nije kont'o da ce mu se drzava raspasti, a djeca izgubit mogucnost koristenja istih_BosanaC wrote:I djeci svojoj ostavioDanko_Bananko wrote:Nego, bas mi simpa ovi danasnji borci protiv lopovluka vladajucih, koji se ponose Titovim jahtama i zirafama...
Garant ih co'jek od place kupio![]()
Jakog li vizionara
bolje vizionarski dat pola drzave cetnicima, a ostalo ahbabima i vamiliji
-
Danko_Bananko
Ovaj je citavu dao chetnicima, i armiju da ih pripomognedanas wrote:ha jaDanko_Bananko wrote:Sta ce co'ek, preracunao se, nije kont'o da ce mu se drzava raspasti, a djeca izgubit mogucnost koristenja istih_BosanaC wrote: I djeci svojoj ostavio![]()
Jakog li vizionara
bolje vizionarski dat pola drzave cetnicima, a ostalo ahbabima i vamiliji![]()
![]()
i ja velim
-
_BosanaC
Jest valaDanko_Bananko wrote:Ovaj je citavu dao chetnicima, i armiju da ih pripomognedanas wrote:ha jaDanko_Bananko wrote: Sta ce co'ek, preracunao se, nije kont'o da ce mu se drzava raspasti, a djeca izgubit mogucnost koristenja istih![]()
Jakog li vizionara
![]()
i ja velim
-
freak_with_a_laptop
Danko_Bananko wrote:Nego, bas mi simpa ovi danasnji borci protiv lopovluka vladajucih, koji se ponose Titovim jahtama i zirafama...
Tile rece: "Kao predsjednik Jugoslavije imam sve, kao gradjanin ne posjedujem gotovo nista. Nista ja necu odnijeti sa sobom".
... ma ja ... ko drugi nesto ponijeli sa sobom
-
forUMASH
.....plus, ako se skrivas u sefu, ne moras kupovati vucijaka.....stednja, mudra stednja, a ne k'o neki sto su se rasipali i na zivotinje......danas wrote:ha jaDanko_Bananko wrote:Sta ce co'ek, preracunao se, nije kont'o da ce mu se drzava raspasti, a djeca izgubit mogucnost koristenja istih_BosanaC wrote: I djeci svojoj ostavio![]()
Jakog li vizionara
![]()
i ja velim
- danas
jes vallahiDanko_Bananko wrote:Ovaj je citavu dao chetnicima, i armiju da ih pripomognedanas wrote:ha jaDanko_Bananko wrote: Sta ce co'ek, preracunao se, nije kont'o da ce mu se drzava raspasti, a djeca izgubit mogucnost koristenja istih![]()
Jakog li vizionara
![]()
i ja velim
ne znam samo kako iko od vas osta ziv poslije 50 godina terora pod cetnickom cizmom...
-
Danko_Bananko
Ma vizionar je to bio, rekoh ti jafreak_with_a_laptop wrote:Danko_Bananko wrote:Nego, bas mi simpa ovi danasnji borci protiv lopovluka vladajucih, koji se ponose Titovim jahtama i zirafama...
Tile rece: "Kao predsjednik Jugoslavije imam sve, kao gradjanin ne posjedujem gotovo nista. Nista ja necu odnijeti sa sobom".
... ma ja ... ko drugi nesto ponijeli sa sobom
-
Danko_Bananko
Ne znam ni ja kako ti sad u Americi nakon sto je Joze odradio predigrudanas wrote:jes vallahiDanko_Bananko wrote:Ovaj je citavu dao chetnicima, i armiju da ih pripomognedanas wrote: ha ja
![]()
i ja velim
bas tako
![]()
ne znam samo kako iko od vas osta ziv poslije 50 godina terora pod cetnickom cizmom...![]()
![]()
- danas
ja sad u americi nakon sto se aljo zvalio i rukovo sa karadzicemDanko_Bananko wrote:Ne znam ni ja kako ti sad u Americi nakon sto je Joze odradio predigrudanas wrote:jes vallahiDanko_Bananko wrote: Ovaj je citavu dao chetnicima, i armiju da ih pripomognebas tako
![]()
ne znam samo kako iko od vas osta ziv poslije 50 godina terora pod cetnickom cizmom...![]()
![]()
-
Danko_Bananko
Ma jasta, Aljo je kriv sto je Srbima data JNA za koju su, i moj, i tvoj babo odvajali pare.
Nego odosmo daleko, u sta nisam ni sumnjao na ovoj temi...
Ima li ko kakvih zanimljivosti o Titu ?
Zirafe smo savladali, imal' gdje slonova kakvih ?
Nego odosmo daleko, u sta nisam ni sumnjao na ovoj temi...
Ima li ko kakvih zanimljivosti o Titu ?
Zirafe smo savladali, imal' gdje slonova kakvih ?
-
seha
Zanimljivo je, recimo, da nije volio indijsku hranu. Nije mogao, zacine i mirise i to je bila jedina zemlja u koju je vodio svog kuharaDanko_Bananko wrote: Ima li ko kakvih zanimljivosti o Titu ?
Legendarno je bilo kad su se cetnici okupili u NYC pred Waldorf Astorijom gdje je Tito odsjedao da protestuju protiv Jugoslavije i rezima (cak je i atentat pokusan.) Konzulat je onda "spontano organizovao" citavu posadu nekog YU broda koji je bio usidren u NJ da kamionima dodje i "objasni" se sa demonstrantima
http://www.youtube.com/watch?v=F1xmupSPIBI (dokumentarni film Janje Glogovac)
-
forUMASH
....tako ti je to kad smo u govnima do vrata.....ja71 wrote:kako je ovo negativna diskusija.
umjesto da jedni drugima iznosimo argumente ko je sta vise uradio za narod i drzavu mi (simpatizeri demokrata ili socijalizma) iznosimo kao argumente sta je ko vise zasro
-
seiko22
- Location: "REPUBLIKA SRPSKA IS GENOCIDAL PRODUCT AND SHOULD BE ABOLISHED " Prof. Francis A. Boyle
samo farze!!Danko_Bananko wrote:Sahadzija, jesil' sabah klanjo ?seiko22 wrote:otkud ovaj "mali" 'vako rano (mora da su ga probudili da mu promijene pelene - haj mali, hapa, zveka, i krevetac!! abu-ba, abu-baDanko_Bananko wrote:E da, razlima izmedju mene i tebe je drasticna - po mnogo cemu, kamo srece za tebe da je samo po kocenju ili nekocenju![]()
)
,
.
-
Danko_Bananko
More i to, al sabahski sunneti su pritvrdjeni i Poslanik s.a.w.s ih nikad nije ostavljo.seiko22 wrote:samo farze!!Danko_Bananko wrote:Sahadzija, jesil' sabah klanjo ?seiko22 wrote: otkud ovaj "mali" 'vako rano (mora da su ga probudili da mu promijene pelene - haj mali, hapa, zveka, i krevetac!! abu-ba, abu-ba![]()
)
,![]()
![]()
.
Zato nek zazvone ure malo ranije, pa dva rekata sunneta oplest isto
-
No_oNe__
Mrsko mi je iscitavati sva ova prepucavanja... malo se o cemu ovdje moze normalno "pricati"
Interesantno je mozda to sto Tito nije rodjen 25. nego (ako se ne varam) 9. maja.
Ali kako je to bivalo u njegovo vrijeme, prijavise ga tek tada i (p)osta to datum njegovog rodjenja.
Interesantno je mozda to sto Tito nije rodjen 25. nego (ako se ne varam) 9. maja.
Ali kako je to bivalo u njegovo vrijeme, prijavise ga tek tada i (p)osta to datum njegovog rodjenja.