Vidio sam svakakvih laznjaka u zivotu, ali da prave lazne Ferrarije?! I da ih neko jos i kupi?!
http://news.yahoo.com/s/nm/20080228/od_ ... gs361vaA8F
ROME (Reuters) - Italians are used to buying bogus Gucci bags or Rolex watches to look stylish but police found a new height of craftsmanship and cunning when they broke up a ring selling fake Ferrari cars for a fraction of the real price.
Police accused 15 people of building the blood red sports cars and selling them to car fanatics on a budget, most of whom knew they were buying a counterfeit classic.
Car body workers who police called "very able" cobbled together mostly fake parts and a few original components. They used body parts from other makes of automobiles, such as chassis, roofs, hoods, trunks and doors.
The body parts were modified to look like Ferrari classics such as the 328 Gtb, which went out of production in the late 1980s.
Some of the cars sold for about 20,000 euros, about a tenth of the going price for some versions.
Police confiscated 21 cars, 14 of which had already been sold, and seven in production in Sicilian garages.
Zanimljiva vijest - fake Ferrari
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
Crvena Tifoza
Znaci postoji mogucnost da je onaj Gašijev Ferrari laznjak? 
- sinus
- Better Man
prema priči koju su mi pričali da bi neko postao vlasnik Ferrarira, odnosno da bi ga kupio mora ispuniti određene uslove koje postavi kompanija, jer ne može svaki papak kupiti Ferraria bez obzira na novac koji ima. ne bi me čudilo da je Gašijev lažnjak.Crvena Tifoza wrote:Znaci postoji mogucnost da je onaj Gašijev Ferrari laznjak?
- Suicidal Siberian
jooooooooooj jeste i vi...ako neko zeli da kupi novog ferrarija znaci da ga naruci iz fabrike, sigurno da provjeravaju svoje musterije...ali iz druge ruke moze i moj komsija Ramuš da ga kupi ako bi imao novac...
-
ado-šampion
Ja nisam siguran da "svaki papak ne može kupit SVAKOG Ferrarija". Mislim da ove "jeftinije" modele (kao Gašijev F430) može svako. A za Aston Martina sam siguran da ne može svako kupit ni jedan model...