Zanimljiva upoznavanja
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#301 Re: Zanimljiva upoznavanja
hahaha ovo ima veze s onom šalom kada muž prati ženu nakon pola stranice teksta skonta da mu je limarija počela hrđati i pita za automehaničara 
-
♥ Julianna ♥
#302 Re: Zanimljiva upoznavanja
Sandra14 wrote:Meni se desio jedan vrlo zanimljivo / cudan slucaj, juce mi je stigla poruka koja vidim da nije bila namijenjena meni tj. neko je pogrijesio (neko je nabavio neke karte i potpisao se kao 'edin') - posto ne znam nikakvog edina - ja mogu odgovorim (da Vi niste mozda pogrijesili?i potpisem svojim imenom)
da bi se ta osoba izvinula i ja cisto iz kurtoazije kazem nema problema, ali onda mi zvoni telefon i mladji muski glas kaze ja se jos jednom izvinjavam - a ja mu opet kazem zaista nema problema prijatno.
E onda stize nova poruka - kako sam ja tako kulturna i da svakako mogu da iskoristim tu drugu kartu - e sad da vas ne gnjavim u detalje - posto je meni zaista bilo dosadno juce - pristanem da se dopisujem kontajuci to ce sve stati - medjutim - decko je vrlo uporan - od kako izgledas gdje radis i tako dalje (neke sam odgovore uspjesno izbjegla i oko statusa mu objasnila da sam udata) da skratim pricu - na kraju balade sam mu fino odogovorila da je mozda ipak bolje da sve zaboravimo i zahvalila se na ugodnom caskanju. Njemu bas i nije bilo drago sto ' prekidamo' ali je rekao da ne znam sta propustam itd . . . . Stigle su bile jos neke 2-3 poruke koje sam ja fino izbirsala i na koje nisam odgovorila.
Jutros stizu ponovo poruke ???? Sta sada ?
znam da sam ja pogrijesila - ali kako na fin nacin nekome staviti na znanje da me se kane ?
srdacno Emily
Kao pristalica teorije da je sve zavjera, ovo nije slučajno
- felipe kajetano
#303 Re: Zanimljiva upoznavanja
+1♥ Julianna ♥ wrote:
Kao pristalica teorije da je sve zavjera, ovo nije slučajno
-
Smoki
#304 Re: Zanimljiva upoznavanja
jucer sam sasvim slucajno i pogresno poslao sms jednoj djevojci. Malo smo se dopisivali i bilo mi je bas ok. Ona cini mi se i nije bila bas za to neko druzenje iako sam je zvao i kratko smo pricali. Rekla mi je da je udata, a ja sumnjam u to. Mislim da me zeli skinuti s klinca samo ne znam zasto. Jutros sam joj se opet javio, a ona ne odgovara.
Cini mi se da je ok osoba, da li da odustanem ili da budem uporan?
- žena
#305 Re: Zanimljiva upoznavanja
mozda te muz provjeravaSandra14 wrote:Meni se desio jedan vrlo zanimljivo / cudan slucaj, juce mi je stigla poruka koja vidim da nije bila namijenjena meni tj. neko je pogrijesio (neko je nabavio neke karte i potpisao se kao 'edin') - posto ne znam nikakvog edina - ja mogu odgovorim (da Vi niste mozda pogrijesili?i potpisem svojim imenom)
da bi se ta osoba izvinula i ja cisto iz kurtoazije kazem nema problema, ali onda mi zvoni telefon i mladji muski glas kaze ja se jos jednom izvinjavam - a ja mu opet kazem zaista nema problema prijatno.
E onda stize nova poruka - kako sam ja tako kulturna i da svakako mogu da iskoristim tu drugu kartu - e sad da vas ne gnjavim u detalje - posto je meni zaista bilo dosadno juce - pristanem da se dopisujem kontajuci to ce sve stati - medjutim - decko je vrlo uporan - od kako izgledas gdje radis i tako dalje (neke sam odgovore uspjesno izbjegla i oko statusa mu objasnila da sam udata) da skratim pricu - na kraju balade sam mu fino odogovorila da je mozda ipak bolje da sve zaboravimo i zahvalila se na ugodnom caskanju. Njemu bas i nije bilo drago sto ' prekidamo' ali je rekao da ne znam sta propustam itd . . . . Stigle su bile jos neke 2-3 poruke koje sam ja fino izbirsala i na koje nisam odgovorila.
znam da sam ja pogrijesila - ali kako na fin nacin nekome staviti na znanje da me se kane ?
srdacno Emily
- citroen
#306 Re: Zanimljiva upoznavanja
Ajd smoki,ne zahebavaj curuSmoki wrote:jucer sam sasvim slucajno i pogresno poslao sms jednoj djevojci. Malo smo se dopisivali i bilo mi je bas ok. Ona cini mi se i nije bila bas za to neko druzenje iako sam je zvao i kratko smo pricali. Rekla mi je da je udata, a ja sumnjam u to. Mislim da me zeli skinuti s klinca samo ne znam zasto. Jutros sam joj se opet javio, a ona ne odgovara.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#307 Re: Zanimljiva upoznavanja
kad nekom svom prijatelju saljes sms da li se potpisujes ili podrazumijevas da on zna ko si ti, tj. da ima memorisan tvoj broj?Sandra14 wrote:Meni se desio jedan vrlo zanimljivo / cudan slucaj, juce mi je stigla poruka koja vidim da nije bila namijenjena meni tj. neko je pogrijesio (neko je nabavio neke karte i potpisao se kao 'edin') - posto ne znam nikakvog edina - ja mogu odgovorim (da Vi niste mozda pogrijesili?i potpisem svojim imenom)
srdacno Emily
Mogu se kladiti da je namjerno poslao poruku..desavalo se i meni to..nasumice posalju, dosadno ljudima..
nemoj odgovarati na poruke, pa ce prestati
(ako sad dodje inaj s teme-muskarci pitaju zene-sto se zali da cure ne odgavaraju na sms
- Truba
#308 Re: Zanimljiva upoznavanja
ne mijesaj mene u ovu pricu

-
Sandra14
#309 Re: Zanimljiva upoznavanja
pa ukucala sam mu broj u imenik bhtelecoma i cak mi je i izbacilo ime i prezime i adresu (on je prilikom dopisivanja rekao da stanuje na Dobrinji) i tacno je u pitanju dobrinja ?!?
ne vjerujem da je muz kokuz je i da bi eventualno platio nekome da salje bruku sms-ova samo da bi me provjeravao
svega u bozijoj basti
))
ne vjerujem da je muz kokuz je i da bi eventualno platio nekome da salje bruku sms-ova samo da bi me provjeravao
svega u bozijoj basti
- plain vanilla
#310 Re: Zanimljiva upoznavanja
Sandra14 wrote:pa ukucala sam mu broj u imenik bhtelecoma i cak mi je i izbacilo ime i prezime i adresu (on je prilikom dopisivanja rekao da stanuje na Dobrinji) i tacno je u pitanju dobrinja ?!?
svega u bozijoj basti))
ljudima dosadno, pa umjesto na forum, oni salju sms..cuj potpisao sms imenom, meni to stvarno
-
fixer
#311 Re: Zanimljiva upoznavanja
Nije tebi on dosadan, nego si ga nasla na FB i ne izgleda dobroSandra14 wrote:pa ukucala sam mu broj u imenik bhtelecoma i cak mi je i izbacilo ime i prezime i adresu (on je prilikom dopisivanja rekao da stanuje na Dobrinji) i tacno je u pitanju dobrinja ?!?
svega u bozijoj basti))
- Cholina_Lokica
#312 Re: Zanimljiva upoznavanja
pa moze biti varijanta da je dan ili dva prije upoznao curu, i uzeo joj broj, da izadju opet, ali nisu se culi, njoj nije ostao njen broj...plain vanilla wrote:Sandra14 wrote:pa ukucala sam mu broj u imenik bhtelecoma i cak mi je i izbacilo ime i prezime i adresu (on je prilikom dopisivanja rekao da stanuje na Dobrinji) i tacno je u pitanju dobrinja ?!?
svega u bozijoj basti))
nisam ni mislila da je muz, nego neko iz mase
![]()
ljudima dosadno, pa umjesto na forum, oni salju sms..cuj potpisao sms imenom, meni to stvarno
- plain vanilla
#313 Re: Zanimljiva upoznavanja
jel to edin?fixer wrote:Nije tebi on dosadan, nego si ga nasla na FB i ne izgleda dobroSandra14 wrote:pa ukucala sam mu broj u imenik bhtelecoma i cak mi je i izbacilo ime i prezime i adresu (on je prilikom dopisivanja rekao da stanuje na Dobrinji) i tacno je u pitanju dobrinja ?!?
svega u bozijoj basti))
-
Sandra14
#314 Re: Zanimljiva upoznavanja
jeste jeste - Edin sa Dobrinje
)) pa se vi sada cuvajte (onako usput nema profil na bf-u)
- burek_in_space
#315 Re: Zanimljiva upoznavanja
Shto nas dovodi do zakljuchka da si ga ipak potrazhila.Sandra14 wrote:jeste jeste - Edin sa Dobrinje)) pa se vi sada cuvajte (onako usput nema profil na bf-u)
- plain vanilla
#316 Re: Zanimljiva upoznavanja
da ima internet ne bi okolo slao sms-oveSandra14 wrote:jeste jeste - Edin sa Dobrinje)) pa se vi sada cuvajte (onako usput nema profil na bf-u)
nego bi kao sav posten narod ganjao cure/zene po forumu
- Truba
#317 Re: Zanimljiva upoznavanja
jednu moji poznanicu je frajer jedan levatio skoro pola godine
ona mislila da se dopisuje s prijateljicom
ona mislila da se dopisuje s prijateljicom
-
Sandra14
#318 Re: Zanimljiva upoznavanja
sta pisao joj u zenskom rodu ?!?
- Truba
#319 Re: Zanimljiva upoznavanja
pa naravno
one male bezvezne poruke...
sta ima kako si kacemo na kafu kako na faxu
pogrijesila broj u startu valjda upisala pogesno broj i tako nastavila komunikaciju a frajer je ložio
pogrijesila broj u startu valjda upisala pogesno broj i tako nastavila komunikaciju a frajer je ložio
- Lakat Jebić
#320 Re: Zanimljiva upoznavanja
kakvu ja "storiju" imam, al vam necu ispricat
lejdi, reci im da je istina
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#321 Re: Zanimljiva upoznavanja
Lakat Jebić wrote:kakvu ja "storiju" imam, al vam necu ispricat![]()
- Ady88
#322 Re: Zanimljiva upoznavanja
Sad me bas jako kopka
bio bi red da jedno od vas 2 to isprica
necu moci zaspati veceras 
- pustopoljina
#323 Re: Zanimljiva upoznavanja
malo me sramota, a i nisam je upoznala...ali ja sam jednom, slucajno, online barila zensku...mislim, znala sam da je zensko, ali je nisam mislila bariti, nego je tako ispalo 
- frfi.
#324 Re: Zanimljiva upoznavanja
tada je jos uvijek bio popularan mirc
i ja upoznam nekog lika preko vec spomenute aplikacije
i izadjemo mi nakon mnoooogo provedenih noci sa tastaturom...
a ja tad bila jako mlada, i kako inace volim puno da pricam, kada smo izasli smorila ga skroz(pricom)
i mi se vozimo, kaze on "volis li ti narodnjake?" i odvrne neku dzigeruuuuu skrooooz, tako da me ne cuje kako pricam, valjda
naravno nikad vise se nismo ni culi ni vidjeli, ne sjecam se ni kako izgleda
to je bila moja prva lekcija "kada izadjes ne pricaj previse"
mada moram priznati, nisam bas najbolje usvojila nauceno gradivo
nije nesto aman zanimljivo al et, naumpade mi
i ja upoznam nekog lika preko vec spomenute aplikacije
a ja tad bila jako mlada, i kako inace volim puno da pricam, kada smo izasli smorila ga skroz(pricom)
i mi se vozimo, kaze on "volis li ti narodnjake?" i odvrne neku dzigeruuuuu skrooooz, tako da me ne cuje kako pricam, valjda
naravno nikad vise se nismo ni culi ni vidjeli, ne sjecam se ni kako izgleda
mada moram priznati, nisam bas najbolje usvojila nauceno gradivo
-
samo_ovaj_put
#325 Re: Zanimljiva upoznavanja
ovo bi moglo na temu,najgluplje pitanje koje ste postavili suprotnom spolufrfi. wrote:tada je jos uvijek bio popularan mirc![]()
i ja upoznam nekog lika preko vec spomenute aplikacije![]()
a ja tad bila jako mlada, i kako inace volim puno da pricam, kada smo izasli smorila ga skroz(pricom)![]()
i mi se vozimo, kaze on "volis li ti narodnjake?" i odvrne neku dzigeruuuuu skrooooz, tako da me ne cuje kako pricam, valjda![]()
![]()
![]()
![]()
naravno nikad vise se nismo ni culi ni vidjeli, ne sjecam se ni kako izgleda![]()
mada moram priznati, nisam bas najbolje usvojila nauceno gradivo![]()