Zanimljiva upoznavanja

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
respo

#276 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by respo »

Ady88 wrote:
respo wrote:ne znam sto napadate djevojku zenu sta je vec
ako nekome nije zanimljivo nek ne cita
njoj ocito jeste ispricala i sta sad svako svojim putem i to je to
je li ona tu ispala ku*ka svetica ili bilo sta je njen problem ako je problem tako da joj nemate nista govoriti

jbt svako bi radije gledao u tudje dvoriste nego u svoje
Prijatelju niko je ne napada, ovo je samo konstatacija. Po tvojoj prici niko nikog ne bi trebao citirati i komentarisati, pa koji qrac se onda pisu postovi ukoliko ih neko nece komentarisati, valjda je to bit foruma ili se varam? :P
komentarisi al svi je nesto napadate kao jao sta si mu uradila ispala si ovakva onakva
napises nije zanimljivo i cao njoj jeste i gotova prica a ne sada glumiti moralnu policiju neku
respo

#277 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by respo »

komi wrote:
respo wrote:ne znam sto napadate djevojku zenu sta je vec
ako nekome nije zanimljivo nek ne cita
njoj ocito jeste ispricala i sta sad svako svojim putem i to je to
je li ona tu ispala ku*ka svetica ili bilo sta je njen problem ako je problem tako da joj nemate nista govoriti

jbt svako bi radije gledao u tudje dvoriste nego u svoje
moraš li se baš svakoj ulizivat :mrgreen:
ne moram mogu neku i bananovati :D
PalaSa Marsa

#278 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by PalaSa Marsa »

:lol: :lol: :D
EdoFmjam

#279 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by EdoFmjam »

Ductus Holedocus wrote:Iako skoro pa ne znam pisati...ipak cu se potruditi da ozivimo ovu temu.. :D

I tako..danas cijeli dan po fakultetu,trci tamo,trci vamo..ganjaj papire za upis...
Ma nigdje te..Gdje god pokucas na vrata svi vriste na tebe...sretnes nekog,gleda te porpijeko..
elem,studentska puna ko sibica,a poznato nam je kako su "spretne" tete u studentskoj...
I ja cekam cekam ..da dodjem na red.."grijem" se u zagusljivoj prostoriji..i udisem "svjez"zrak..
Svi nervozni,kuckaju,cupkaju...bla bla..
Pored mene stoji neki lik...i cijelo vrijeme osjetim da me gleda..ja po obicaju kuliram..Sta me se tice..
Dosadilo i meni cekanje...i ja njemu"hej,bi li mi ti mogao uzeti uplatnice za semstar"..Lik se zbuni.."hocu,samo kako cu te naci"
a ja onako hiperaktivna"ma nacices me negdje"..
Izadjem,,,i zaboravila sam na njega..(za svaki slucaj zamolila jos neku da mi donese uplatnice:D)
Kad neko meni prilazi i daje mi uplatnice..
ja se onako prijatno iznenadih..
Kaze mi "a kako se ti zoves"

ja: zar je bitno
on:bitno je
ja:ma nije i pocnem se smijati(on se unezgodio..pravo sam ga ....)
on:vidio sam tvoje ime na nekom spisku.. :D :D :D
Lik je otiso od mene tako smlacen...a moje drugarice koje su gledale toliko su se smijale...da je on skoro pa :run:

znaci iskoristila si ga, fino :lol:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#280 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by Truba »

PalaSa Marsa wrote::lol: :lol: :D
aj mi objasni šta je ovaj gore mislio reći :mrgreen: sumnjam na nešto ali nisam siguran
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#281 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by ladyblue18 »

komi wrote:
aj mi objasni šta je ovaj gore mislio reći :mrgreen: sumnjam na nešto ali nisam siguran
DObro sumnjas. :D
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#282 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by Truba »

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nije fer
Mjesanac

#283 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by Mjesanac »

Dioda wrote:
Ductus Holedocus wrote:Iako skoro pa ne znam pisati...ipak cu se potruditi da ozivimo ovu temu.. :D

I tako..danas cijeli dan po fakultetu,trci tamo,trci vamo..ganjaj papire za upis...
Ma nigdje te..Gdje god pokucas na vrata svi vriste na tebe...sretnes nekog,gleda te porpijeko..
elem,studentska puna ko sibica,a poznato nam je kako su "spretne" tete u studentskoj...
I ja cekam cekam ..da dodjem na red.."grijem" se u zagusljivoj prostoriji..i udisem "svjez"zrak..
Svi nervozni,kuckaju,cupkaju...bla bla..
Pored mene stoji neki lik...i cijelo vrijeme osjetim da me gleda..ja po obicaju kuliram..Sta me se tice..
Dosadilo i meni cekanje...i ja njemu"hej,bi li mi ti mogao uzeti uplatnice za semstar"..Lik se zbuni.."hocu,samo kako cu te naci"
a ja onako hiperaktivna"ma nacices me negdje"..
Izadjem,,,i zaboravila sam na njega..(za svaki slucaj zamolila jos neku da mi donese uplatnice:D)
Kad neko meni prilazi i daje mi uplatnice..
ja se onako prijatno iznenadih..
Kaze mi "a kako se ti zoves"

ja: zar je bitno
Lik je otiso od mene tako smlacen...a moje drugarice koje su gledale toliko su se smijale...da je on skoro pa :run:
Ovo nije za teme zanimljiva upoznavanja, ovo je prigodno za neku temu pod nazivom: kako poniziti muskarca i nahraniti samopouzdanje :roll:

Ccc, neko ti ucini uslugu, a ti ga jos ponizis pred jaranicama :roll:

+1
respo

#284 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by respo »

komi wrote::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nije fer
ko ti je kriv kad ti samo lizes :D
PokerFace

#285 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by PokerFace »

ja sam relativno kratko na ovom forumu, ali koliko sam citao i pratio ovaj respo je najveci cyber zavodnik :lol:
PalaSa Marsa

#286 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by PalaSa Marsa »

komi wrote:
Ama. :lol: :D
Ductus Holedocus

#287 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by Ductus Holedocus »

PokerFace wrote:ja sam relativno kratko na ovom forumu, ali koliko sam citao i pratio ovaj respo je najveci cyber zavodnik :lol:
meni se on svidja :D
samo_ovaj_put

#288 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by samo_ovaj_put »

Ductus Holedocus wrote:
PokerFace wrote:ja sam relativno kratko na ovom forumu, ali koliko sam citao i pratio ovaj respo je najveci cyber zavodnik :lol:
ali bi ga odjebala ladno da ti pridje
ljubav_aha

#289 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by ljubav_aha »

:lol:
Ductus Holedocus

#290 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by Ductus Holedocus »

samo_ovaj_put wrote:
Ductus Holedocus wrote:
ali bi ga odjebala ladno da ti pridje
Vidis,ja ni onog lika nisam od****a..
Druzba je druzba,sluzba je sluzba..ha ja..
Sto mu moram ime reci...Nije mi valjda zbog tog ucinio uslugu..I sutra kad ga sretnem,naravno necu okrenuti glavu od njega..
ljubav_aha

#291 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by ljubav_aha »

Ductus Holedocus wrote:Sto mu moram ime reci...Nije mi valjda zbog tog ucinio uslugu..I sutra kad ga sretnem,naravno necu okrenuti glavu od njega..
hm,mozda ce on okrenuti glavu od tebe :D

zar je tako tesko bilo reci ime,pa cak i da je iz sa razlogom ucinio uslugu :zoka: nekulutura i drskost :-D
vaca

#292 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by vaca »

Ductus Holedocus wrote: ja: zar je bitno
Nadam se da su razlog vašeg nezrelog ponašanja vaše mlade godine. Ništa smiješno ni simpatično nema u "smlaćivanju" drugih ljudi. Posebno ljudi koji su ti učinili uslugu...
Možda tebi sada djeluje da si ispala zanimljiva, nedostupna ili šta god i pred njim i pred drugaricama, ali što prije uvidiš da se u životu "sve vraća i sve plaća" i da nije cool smlaćivati ljude (pa ni muškarce :D ) bolje po tebe i ljude oko tebe.
Nikakva kritika, dobronamjeran savjet.
citroen

#293 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by citroen »

vaca wrote:
Ductus Holedocus wrote: ja: zar je bitno
Nadam se da su razlog vašeg nezrelog ponašanja vaše mlade godine. Ništa smiješno ni simpatično nema u "smlaćivanju" drugih ljudi. Posebno ljudi koji su ti učinili uslugu...
Možda tebi sada djeluje da si ispala zanimljiva, nedostupna ili šta god i pred njim i pred drugaricama, ali što prije uvidiš da se u životu "sve vraća i sve plaća" i da nije cool smlaćivati ljude (pa ni muškarce :D ) bolje po tebe i ljude oko tebe.
Nikakva kritika, dobronamjeran savjet.
E da je meni ovo isto uradila sa svojim drugaricama :x :x :x :x :x :x :x vidjela bi ona......... :D :D :D :D
Michun

#294 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by Michun »

Ok - pogrijesila, nece vise garant. Mada, ja se mogu kladiti da njoj nije jasno sta je nama pa komentarisemo na ovaj nacin.
Evo da ja nesto nezanimljivo napisem pa da nju pustite :-)
Ja na poslovnom putu na nekom retreatu u dalekoj zemlji, pauza za rucak, izlazimo na sunce, ima nas mnogo. Lik uzima stap za golf i puca mini golf. Uzmem i ja stap i skinem cipele i dodjem na travu. Gleda covjek u moja stopala i gleda i gleda. Pita: koji broj cipela nosis :D Ja kazem: 39 :D (niko nek' ne komentarise velicinu mog stopala). On: cuo sam da pricas neki meni nepoznat jezik a na mom stolu u uredu stoje zenske cipele broj 41 i mislio sam da su za tebe. Ostavio neko da posaljem po koji dolazite iz BiH. I bi veza nekih XY god.
ljubav_aha

#295 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by ljubav_aha »

Michun wrote:Ok - pogrijesila, nece vise garant. Mada, ja se mogu kladiti da njoj nije jasno sta je nama pa komentarisemo na ovaj nacin.
Evo da ja nesto nezanimljivo napisem pa da nju pustite :-)
Ja na poslovnom putu na nekom retreatu u dalekoj zemlji, pauza za rucak, izlazimo na sunce, ima nas mnogo. Lik uzima stap za golf i puca mini golf. Uzmem i ja stap i skinem cipele i dodjem na travu. Gleda covjek u moja stopala i gleda i gleda. Pita: koji broj cipela nosis :D Ja kazem: 39 :D (niko nek' ne komentarise velicinu mog stopala). On: cuo sam da pricas neki meni nepoznat jezik a na mom stolu u uredu stoje zenske cipele broj 41 i mislio sam da su za tebe. Ostavio neko da posaljem po koji dolazite iz BiH. I bi veza nekih XY god.
ja nosim 40 i ponekad 41 ,tako da je 39 OK :-D

znaci,proradila veza na daljinu :-D
only_girl

#296 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by only_girl »

:lol: :lol: :lol: koji si ti sretnik (nesretnik)
sheikh

#297 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by sheikh »

Cijeli zivot izlazim u kafic kod moje zgrade i dolazim jedne noci i govore mi da je svirka i da je dosla neka grupa iz Sarajeva i da pjevaju na drugom spratu.Dosao sam sam i nisam htio ici na sprat,jer mi je nekako neugodno biti sam na svirci.Ulaz se placao 5KM.Sjeo sam sam i ispijao pice i poslije nekog vremena dolazi neka djevojka sa sprata i sjede za sto pored mene koji je bio slobodan.Ja se ponudih i rece joj da ne bude sama da sjedne sa mnom :) Ona je prihvatila i mi smo poceli pricati :) Dosla je do teme zasto si sam i sto ne slusas svirku? Ja joj hladnokrvno rece da nisam debil da dam 5KM da slusam neki kvazi bend :? Ona me je onako pogledala :? :? :? :? cudno :D I rekla da ona pjeva u tom bendu :) Tu smo cijelu noc proveli zajedno,napolju,setajuci,cugajuci,zezajuci se :) Jedna od ljepsih noci u mom zivotu :) :) :) Bili smo u vezi neko vrijeme dok mi nije dala nogicu :) Ispalo je da sam los decka :) :)
PalaSa Marsa

#298 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by PalaSa Marsa »

'Poznala sam te kad snijeg se topi, topi i duva vjetar blag..
Tisina proljeca dusu mi opi..
opi pa zedno udisah zrak..
S' njeznoscu gledah stopa ti trag, trag po snijegu bijelom..
I znadoh da ces biti mi drag, drag u zivotu cijelom..
maybelline

#299 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by maybelline »

Aj sto se ismijah na ovoj temi.... :lol: :lol: :lol:
Sandra14

#300 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by Sandra14 »

Meni se desio jedan vrlo zanimljivo / cudan slucaj, juce mi je stigla poruka koja vidim da nije bila namijenjena meni tj. neko je pogrijesio (neko je nabavio neke karte i potpisao se kao 'edin') - posto ne znam nikakvog edina - ja mogu odgovorim (da Vi niste mozda pogrijesili?i potpisem svojim imenom)
da bi se ta osoba izvinula i ja cisto iz kurtoazije kazem nema problema, ali onda mi zvoni telefon i mladji muski glas kaze ja se jos jednom izvinjavam - a ja mu opet kazem zaista nema problema prijatno.
E onda stize nova poruka - kako sam ja tako kulturna i da svakako mogu da iskoristim tu drugu kartu - e sad da vas ne gnjavim u detalje - posto je meni zaista bilo dosadno juce - pristanem da se dopisujem kontajuci to ce sve stati - medjutim - decko je vrlo uporan - od kako izgledas gdje radis i tako dalje (neke sam odgovore uspjesno izbjegla i oko statusa mu objasnila da sam udata) da skratim pricu - na kraju balade sam mu fino odogovorila da je mozda ipak bolje da sve zaboravimo i zahvalila se na ugodnom caskanju. Njemu bas i nije bilo drago sto ' prekidamo' ali je rekao da ne znam sta propustam itd . . . . Stigle su bile jos neke 2-3 poruke koje sam ja fino izbirsala i na koje nisam odgovorila.

Jutros stizu ponovo poruke ???? Sta sada ?

znam da sam ja pogrijesila - ali kako na fin nacin nekome staviti na znanje da me se kane ?

srdacno Emily
Post Reply