elem, ona je bila u vezi sa momkom 5 godina. Zivjeli zajedno, kupili super kucu i sve. njoj je 27, a njemu 26. on je njoj drugi ozbiljniji momak.
Nekad u novembru prosle godine, on nju zaprosi i ona pristane. Vjencanje planirano u novembru ove godine.
I tako, zaista sve izgleda super kad se gleda s vana. Oboje rade, ima se love, fino se zivi. on je fin momak pravo, malo povucen (i malo ono sto bi rekli pickica) ali dobar. On uglavnom radi po kuci i to...ma divota.
I tako, nedavno trebao biti neki dernek povodom njihovih zaruka i tri dana prije derneka dobijam ja mail od sestre njene da je otkazan dernek iz privatnih razloga.
I pitam se sta je i kako je...te je nedavno sretnem i pitam sta je bilo, jel sve ovaj u redu i to...veli ona da je prekinula sa tim momkom, da se seli (sto je on i ucinio). Sta je razlog - kaze nema povezanosti s njim..wtf rekoh al hajd.
I onda saznam da njih dvoje nisu se seksali gotovo godinu dana Heeeeej godinu!!! Jebo te...i zato sto ona nije htjela. Cuj ovo...
i na kraju saznam da se ona pokupila sa svojim radnim kolegom koji je ozenjen i ima djecu tinejdzere i koji je od nje stariji 13 godina. Pokupila se s njim i svidjelo joj se i odjebe tog svog pacenika.
meni onako zao bi momka, fin momak i to...al hajd reko.
elem, sad je ona s tim likom starijim...i konta da je on voli, da je ona njemu posebna i to...a meni se nesto ne da da joj razbijam iluzije.
usput, ona izgleda ok.
i pitam je sto je pristala da se vjeri...kaze bilo mi bezveze da ga odbijem uglavnom, reko da podijelim svoje cudjenje s vama kakvog sve svijeta ima...