Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- MedenoSrce
#351 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?
mozda i te druge prepreke ne bi bilo da ih nije bilo 20 ... jednostavno htjeli mi to ili ne predjasnja iskustva nas dijelom formiraju onakvima kakvi jesmo ili cemo biti
-
sha_ba
#352 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?
dobro a sta ti garantuje da je ona koje nije ni skim spavala fina???
da se razumijemo ne govorim o profesionalkama, nimfo itd... samo kazem za cure, zene koje su imale vezu/e prije vas??
da se razumijemo ne govorim o profesionalkama, nimfo itd... samo kazem za cure, zene koje su imale vezu/e prije vas??
- respo
#353 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?
nije ta prepreka nema veze nikako sa tih 20MedenoSrce wrote:mozda i te druge prepreke ne bi bilo da ih nije bilo 20 ... jednostavno htjeli mi to ili ne predjasnja iskustva nas dijelom formiraju onakvima kakvi jesmo ili cemo biti
u biti nema nikakvih dodirnih tacaka i da je bio jedan ili nijedan
- respo
#354 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?
pa ja cu i ozeniti "otiraca" kao sto kazes ako mi odgovara u svim pogledimagidra wrote:jebiga ti respo, onda ti oženi nekog otirača a nama ostavi ove finerespo wrote:a sta fali toj koja je bila sa kuntom i pantom?
sta joj zamjeras? sto je prozivila ono sto je htjela u 20-im pa fino onda skontala da je to prerasla i fino se uda a ne da po stare dane trazi neke seme i da se zajebava i sa muzem i sa ljubavnikom ili cak ljubavnicima i slicno
to sto si ti to zakljucio na osnovu sredine u kojoj zivis znaci da je vecina takva u toj sredini mada i u toj sredini moguce da bar jednom nije vazno al nebitno eto nek su svi takvi
je li se svijet ravna po toj sredini?![]()
Ja i dalje stojim pri tvrdnji da eto ako nisu svi(jer eto ti si izuzetak) bar 90% muškog svijeta mari šta mu je hanuma radila prije njega. Nekoga će tanigarti neke stvari više, a nekoga manje. Mada nisam ni ja neka moralna vertikala da bi ovdje ko pop mogao vaziti o ovome.
sta je tu problem
jebo finu ako se ne slazete u milion drugih stvari
sta ja imam od toga uzeo joj junf i to je to?
- MedenoSrce
#355 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?
dijeliti intimu sa 3-4 osobe godisnje je meni puno, jos kada pocnu pricati to je "samo seks" vidim da nemamo zajednicke vrijednosti
- respo
#356 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?
pa nemoj svijet ravnati po sebi
u tome je sva bit
u tome je sva bit
- seoBIH
#357 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?
KAzes imala 20 osoba s kojima je imala intimne odnose. To je minimum i to su samo oni s kojima je bila u vezi. Jos mi reci da je tih 20 u toku 3-4 godine i sta imamo pricati vise o doticnoj dami !?
Djevojka vec na trecem sastanku spava sa "novim" momkom i to treba da bude u redu !? Fino nema sta, sa moralne strane odlicno... Da ih je imala 4-5 prije mene i mog braka OK, sto da ne, pa svi imamo zivot, ali cifra od 20+ je zabrinajvajuca blago receno.
Samo me zanima, imate kcerku i svake godine ima po 5 momaka s kojima spava. Recite mi, kako bi savjetovali tu vasu mezimicu ?
Djevojka vec na trecem sastanku spava sa "novim" momkom i to treba da bude u redu !? Fino nema sta, sa moralne strane odlicno... Da ih je imala 4-5 prije mene i mog braka OK, sto da ne, pa svi imamo zivot, ali cifra od 20+ je zabrinajvajuca blago receno.
Samo me zanima, imate kcerku i svake godine ima po 5 momaka s kojima spava. Recite mi, kako bi savjetovali tu vasu mezimicu ?
- fatamorgana
#358 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?
medena, jes' ti stvarno ona super hiper plavka sa teme o oĆima, il' si to uzela sliku od tetke,MedenoSrce wrote:dijeliti intimu sa 3-4 osobe godisnje je meni puno, jos kada pocnu pricati to je "samo seks" vidim da nemamo zajednicke vrijednosti
-
gidra
#359 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?
naravno da će svak po sebi ravnati.respo wrote:pa nemoj svijet ravnati po sebi
u tome je sva bit
Šta respo za tebe onda moral predstavlja?
-
gidra
#360 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?
po mom skromnom mišljenju nema takvih danasmoda56 wrote:da sam ja musko,meni ga vala ne bi u kucu usla razdjevicena
Sjedim neki dan u lokalnoj kafani kad prolazi jedna koka, pokrila se (šamija fazoni), a prije prvi udarnik u kafani bila, nekih 30ak godina ima, a prešla kilometara i kilometara. Sad su mi odmah i ove pokrivene šuhveli postale
- Steph
#361 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?
Pa eto, ti se nemoj ni ženit' i ćao.gidra wrote: po mom skromnom mišljenju nema takvih danas![]()
Sjedim neki dan u lokalnoj kafani kad prolazi jedna koka, pokrila se (šamija fazoni), a prije prvi udarnik u kafani bila, nekih 30ak godina ima, a prešla kilometara i kilometara. Sad su mi odmah i ove pokrivene šuhveli postale
- respo
#362 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?
jah eto svi ste moralni u pm123456789 wrote:KAzes imala 20 osoba s kojima je imala intimne odnose. To je minimum i to su samo oni s kojima je bila u vezi. Jos mi reci da je tih 20 u toku 3-4 godine i sta imamo pricati vise o doticnoj dami !?
joj sto ne mogu ove suplje al ti odgovorim kasnije jer sam vani
- respo
#363 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?
cuj ravnati po sebigidra wrote:naravno da će svak po sebi ravnati.respo wrote:pa nemoj svijet ravnati po sebi
u tome je sva bit
Šta respo za tebe onda moral predstavlja?
jah eto ti si moralna intelektualna i svaka druga vertikala pa se svijet ravna po tebi
-
gidra
#364 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?
imam ja hanumu odavnoSteph wrote:Pa eto, ti se nemoj ni ženit' i ćao.gidra wrote: po mom skromnom mišljenju nema takvih danas![]()
-
gidra
#365 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?
Ne shvataš.respo wrote:cuj ravnati po sebigidra wrote:naravno da će svak po sebi ravnati.respo wrote:pa nemoj svijet ravnati po sebi
u tome je sva bit
Šta respo za tebe onda moral predstavlja?![]()
jah eto ti si moralna intelektualna i svaka druga vertikala pa se svijet ravna po tebi
Ja ću ženiti ono što meni odgovara i ravnat ću svijet po sebi i po mom kućnom odgoju. I mogu reći svoje mišljenje ali ga neću nametati drugome.
Meni ne treba nikakav respo da mi otvara oči i govori to ti valja to ti ne valja.
Ne reče mi ti šta moral predstavlja za tebe? Baš bih volio vidjeti tebe kako ti odgajaš sutra svoju curicu i kako bi joj pojasnio neke stvari.
-
gidra
#366 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?
moda56 wrote:on ima daru
- respo
#367 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?
ti ne mozes ravnati svijet nikad prema sebigidra wrote: Ne shvataš.
Ja ću ženiti ono što meni odgovara i ravnat ću svijet po sebi i po mom kućnom odgoju. I mogu reći svoje mišljenje ali ga neću nametati drugome.
Meni ne treba nikakav respo da mi otvara oči i govori to ti valja to ti ne valja.
Ne reče mi ti šta moral predstavlja za tebe? Baš bih volio vidjeti tebe kako ti odgajaš sutra svoju curicu i kako bi joj pojasnio neke stvari.
ti ili ne razumijes sta ti pricam ili se ne izrazavas onako kako mislis
otprilike ja tebe shvatam sa ovim sto zelis da kazes al to nije ravnanje svijeta prema tebi nego ravnanje tebe prema svijetu
ja tebi nikad necu nametati misljenje ili odluku
ti ako zelis trazi nevinu boli me briga
al ako vec pricamo o tome reci cu ti a i pitat cu tebe je li to licemjerno prema djevojci?
znaci ti si mogao i muhu u letu jebati a nju nije smio taci niko iako te upoznala kad si imao recimo 25 godina
opet ti o otvaranju ociju
sto se mene tice budi sasa matic citav zivot
sta je moral za mene?
sve dok drugog ne ugrozavas na bilo koji nacin je za mene moralna osoba (da se ne bi uhvatio i pogresno protumacio to mogao bih ti o pisati o tome danima jer svaka osoba je slucaj za sebe al eto ukratko)
- Chloe
- Photo mod
#368 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?
Baveći se glupostima, život nam prolazi, a nikad mlađi ... 
- respo
#369 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?
zasluzila si kafu sa mnomveze s vezom wrote:veri najs respo
- respo
#370 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?
nemoj me kopirati samo jedan je original respoveze s vezom wrote:ma jok ti si zasluzio kafu sa mnomrespo wrote:zasluzila si kafu sa mnomveze s vezom wrote:veri najs respo
-
gidra
#371 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?
ja sam odmah rekao da nisam nikakva moralna vertikala i ogradio se od priče i uopće svoje mišljenje nisam rekao u vezi ovoga jesam li ja ovakav ili onakav i kakvu bi ja tražio sebi.respo wrote:ti ne mozes ravnati svijet nikad prema sebigidra wrote: Ne shvataš.
ti ili ne razumijes sta ti pricam ili se ne izrazavas onako kako mislis
otprilike ja tebe shvatam sa ovim sto zelis da kazes al to nije ravnanje svijeta prema tebi nego ravnanje tebe prema svijetu
ja tebi nikad necu nametati misljenje ili odluku
ti ako zelis trazi nevinu boli me briga
al ako vec pricamo o tome reci cu ti a i pitat cu tebe je li to licemjerno prema djevojci?
znaci ti si mogao i muhu u letu jebati a nju nije smio taci niko iako te upoznala kad si imao recimo 25 godina
opet ti o otvaranju ociju
sto se mene tice budi sasa matic citav zivot
sta je moral za mene?
sve dok drugog ne ugrozavas na bilo koji nacin je za mene moralna osoba (da se ne bi uhvatio i pogresno protumacio to mogao bih ti o pisati o tome danima jer svaka osoba je slucaj za sebe al eto ukratko)
Ovdje je počela priča o "otiračima" jbg jarane tebi ako ne smeta da ti je djevojka aktivna bila sa 20+ partnera svaka čast
- honey33
#372 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?
Ja svoje ne spominjem,proslost neka ostane proslost !Ali zato ON .... (pa jos kad spomene koji socan detalj,fakat pomislim da cu najagresivniji napad alergije dobiti)theTruePath wrote:Dakle,recimo upoznate nekoga i jako vam se svidja...dal vas zanima njen/njegov bivsi/bivsa? zapravo,dal uopste pricate o bivsima ako ste u ranom stadiju veze/upoznavanja?
- respo
#373 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?
nije u pitanju kucni odgojgidra wrote: ja sam odmah rekao da nisam nikakva moralna vertikala i ogradio se od priče i uopće svoje mišljenje nisam rekao u vezi ovoga jesam li ja ovakav ili onakav i kakvu bi ja tražio sebi.
Ovdje je počela priča o "otiračima" jbg jarane tebi ako ne smeta da ti je djevojka aktivna bila sa 20+ partnera svaka častJa i ti imamo drugačije poimanje morala. Jednostavno meni moj kućni odgoj ne bi dopustio to.
to je kako si ti sebe izgradio i svoj neki svijet i pogled na isti
a uz to i sve neke situacije koje nam odrede nesto
ja mogu biti iz hadzijske familije a da sam ovakav
ja tebi nisam nikad niti cu nametati ovo samo sam se osvrnuo na to da nije svakom muskarcu to vazno i s time smo poceli
-
balkanac29
#374 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?
Gidra i Respo, citao sam i analizirao vase postove i naravno kao i uvijek ima nas razlicitih sto je i dobro. Ja nekako vise dijelim Gidrina misljenja i stavove, ipak smo mi mala carsija, danas sutra sve se sazna, znam i da je 21. vijek ali zaista mora se drzati do nekih moralnih nacela (pogotovo kada su djevojke u pitanju). Mislim da i one toga trebaju biti svjesne, jer koliko ste puta culi pricu tipa: "jarane bio sam s onom malom pokusaj i ti. Ovaj prvi stvarno bio, drugi pokusao nije uspio, pa onda kaze prvom znas bio sam i ja, al nemoj nikome pricati i da on ne bi bio manji "laf" od prvog djevojka doticna dobije "zvono" ni kriva ni duzna. Zbog ovakvih i slicnih stvari, svakako da djevojke trebaju/moraju vise paziti na svoju reputaciju. Respo, naravno uvijek je dobro i pozitivno cuti i drugacije misljenje i stavove, te na taj nacin jasnije odrediti sebe i svoj stav. Lijep pozdrav momci/gospodorespo wrote:nije u pitanju kucni odgojgidra wrote: ja sam odmah rekao da nisam nikakva moralna vertikala i ogradio se od priče i uopće svoje mišljenje nisam rekao u vezi ovoga jesam li ja ovakav ili onakav i kakvu bi ja tražio sebi.
Ovdje je počela priča o "otiračima" jbg jarane tebi ako ne smeta da ti je djevojka aktivna bila sa 20+ partnera svaka častJa i ti imamo drugačije poimanje morala. Jednostavno meni moj kućni odgoj ne bi dopustio to.
to je kako si ti sebe izgradio i svoj neki svijet i pogled na isti
a uz to i sve neke situacije koje nam odrede nesto
ja mogu biti iz hadzijske familije a da sam ovakav
ja tebi nisam nikad niti cu nametati ovo samo sam se osvrnuo na to da nije svakom muskarcu to vazno i s time smo poceli
- respo
#375 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?
ona moze biti i nevina da dobije to famozno zvono
fazon je u tome da me ne zanima sta mahala prica
kad sam bio s tom "20-kom" tako su mi neki govorili
i odgovarao sam im sa pa sta znam to hoces i ti s njom ili da nam se pridruzis
i onda se sjebu
jebo cuvanje reputacije
sta je reputacija?
sta je bit te reputacije da lokalna mahalusa ne kaze eno je/ga vratio/la se iz grada u 5 ujutro ili sta
i ja zbog toga ne smijem se ni provesti niti raditi ono sto se meni svidja
e necu im pruziti to zadovoljstvo
fazon je u tome da me ne zanima sta mahala prica
kad sam bio s tom "20-kom" tako su mi neki govorili
i odgovarao sam im sa pa sta znam to hoces i ti s njom ili da nam se pridruzis
i onda se sjebu
jebo cuvanje reputacije
sta je reputacija?
sta je bit te reputacije da lokalna mahalusa ne kaze eno je/ga vratio/la se iz grada u 5 ujutro ili sta
i ja zbog toga ne smijem se ni provesti niti raditi ono sto se meni svidja
e necu im pruziti to zadovoljstvo