ZANIMA ME VASE MISLJENJE!HELP!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
PITARKA_SA
a mozda je njoj mama kineskinja i svira flautu,a on je bjelac i do druge godine zivot je zivio u kini i tako zna japanski 
- Maraschino
Rania wrote:ustvari, on je bijelac, sesticna je pola-pola a sporazumjevaju se na - engleskom koji svi pomalo znaju
mozda je bas ovdje 'zvrcka'
nisu se dobro razumjeli (njih troje)
- DaysleepeR
Najvjerovatnije je to.
Nisu se ni sexali nego je on slucajno pao.
Nisu se ni sexali nego je on slucajno pao.
-
PITARKA_SA
ja ipak mislim,da ce se na kraju svega ,skontati da mu ona nije rod,vec da je usvojena i da uopste nije kineskinja,vec je iz jordana
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
mislim da je vrijeme da konsultujemo Aziru i kasiketempora wrote:Pa ovo ni vidovita Dzemila ne bi mogla predvidjeti.
-
PITARKA_SA
vidi,ja se trudim pojasniti da covjek nije kinez a on opet navalio...BHG wrote:a mozes i naci drugog kinezazolloo85 wrote:ako ste oboje "zreli" i "odrasli" ljudi zašto ne pokušaš razgovarati sa njim i sve svoje sumnje mu reči direktno. mi ovdje zezajući se možemo ti prije pogoršati viđenje svega toga nego išta naročito pomoći.
-
cinderella
na čemu temeljiš svoju tvrdnju da on nije kinez???? a kako bi rodica bila kineskinja ako on nije??? ne kontam niš'...PITARKA_SA wrote:vidi,ja se trudim pojasniti da covjek nije kinez a on opet navalio...BHG wrote:a mozes i naci drugog kinezazolloo85 wrote:ako ste oboje "zreli" i "odrasli" ljudi zašto ne pokušaš razgovarati sa njim i sve svoje sumnje mu reči direktno. mi ovdje zezajući se možemo ti prije pogoršati viđenje svega toga nego išta naročito pomoći.
- BHG
zar je bitno?cinderella wrote:na čemu temeljiš svoju tvrdnju da on nije kinez???? a kako bi rodica bila kineskinja ako on nije??? ne kontam niš'...PITARKA_SA wrote:vidi,ja se trudim pojasniti da covjek nije kinez a on opet navalio...BHG wrote: a mozes i naci drugog kineza
-
PITARKA_SA
pa zato sto je rodica usvojena,znaci ,rodica nije kineskinja ..cinderella wrote:na čemu temeljiš svoju tvrdnju da on nije kinez???? a kako bi rodica bila kineskinja ako on nije??? ne kontam niš'...PITARKA_SA wrote:vidi,ja se trudim pojasniti da covjek nije kinez a on opet navalio...BHG wrote: a mozes i naci drugog kineza
a njegova mama je kineskinja otac bijelac..znaci on je polu-kinez..al svakako to nema veze sa njom jer je ona,kao sto vec rekoh usvojena
-
cinderella
ma,jako je bitno!!!!! sad me to fakat kopka šta je on???
-
cinderella
OTKUD SAD OVE INFORMACIJE I RELACIJE???????PITARKA_SA wrote:pa zato sto je rodica usvojena,znaci ,rodica nije kineskinja ..cinderella wrote:na čemu temeljiš svoju tvrdnju da on nije kinez???? a kako bi rodica bila kineskinja ako on nije??? ne kontam niš'...PITARKA_SA wrote: vidi,ja se trudim pojasniti da covjek nije kinez a on opet navalio...
a njegova mama je kineskinja otac bijelac..znaci on je polu-kinez..al svakako to nema veze sa njom jer je ona,kao sto vec rekoh usvojena
- Rania
izvini ali grijesis. njegov otac je juznokorejac a on ima domovnicuPITARKA_SA wrote:pa zato sto je rodica usvojena,znaci ,rodica nije kineskinja ..cinderella wrote:na čemu temeljiš svoju tvrdnju da on nije kinez???? a kako bi rodica bila kineskinja ako on nije??? ne kontam niš'...PITARKA_SA wrote: vidi,ja se trudim pojasniti da covjek nije kinez a on opet navalio...
-
PITARKA_SA
on je polu kinez polu bjelac..nemoj vjerovat ovim propagandnim pricama..Zhaba wrote:pa sta je sad je li kinez ili nije ili je pola? a ona je barem pola ako lici L.L.
ona je ustvari iz jordana,ali je usvojena u kinu ,to jeste japan,..i s'vremenom je poprimila japanske(kineske)predispozicije,jer je kao mala isla na karate i slicno
ja ne kontam sta vama ovdje nije jasno