ZANA - mostarka

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
OvaRupaNemaDnaaaaaaaaa...

Post by OvaRupaNemaDnaaaaaaaaa... »

Cini mi se da se po stilu oblacenja fura na Lepu Brenu. :D :D :D
anais_nin

#2 Re: ZANA - mostarka

Post by anais_nin »

zoom66 wrote:At the first listen of Zana’s music you know she’s the real deal! With an eclectic mix of pop, R&B, and Eastern European soul and gipsy music, sprinkled her own brand of songwriter craftsmanship and emotive vocals, Zana is definitely a breath of fresh air.

Born in Mostar, a beautiful town in former Yugoslavia , Zana had creativity in her blood .At five her father took her to her first piano lesson and at thirteen she won every dance contest in town.
:D super da se neko od nasih ovako afirmisao...svaka joj cast...mada se meni licno muzika ne svidja...ali jos smijesniji mi je ovaj napis o njoj...pop i R&B hajde i nekako, ali ovo veze nema sa
"Eastern European soul and gipsy music"...barem ni jedna od ovih pjesama koje su na njenoj stranici....nije ethna ni u putu srelo...mislim cura zvuci bas kao Kelly Clarkson, Hillary Duff, ona mala sestra od Jessice Simpson...mislim orginal americki teen pop...

a druga stvar mi je "at thirteen she won every dance contest in town" :lol: ono what the f***...pod jedan zvuci kao da je mostar neki centar plesacke kulture pa bilo takmicenja na svakom koraku... :lol: pod dva slucajno sam se bavila istim u tom periodu, mala je mozda nastupalo sa nekom ritmickom grupom iz svoje skole, ali napucali ono da zvuci ko ne znam sta....eh moc marketinga :D
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

Ovu djevojka je učestvovala na Šlageru sezone 2001 za Eurosong kad je pobjedio Hari Mata Hari a otišao Dino Merlin jer je ovaj plagirao sam sebe.
Last edited by DaysleepeR on 23/01/2006 10:22, edited 1 time in total.
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

Nisam ni ja siguran koje je tacno godine, uglavnom Skenderija, Hadzifejzovic glavni, ucestvovato Zera, Plavi orkestar, Vajta i ovi mladi
anais_nin

Post by anais_nin »

zoom66 wrote: zeno u mene moja, drugi put stavim temu: anais mostarka...:D...da ne budesh jealous guy... :lol: :lol: :lol:
muzu mi u mene, ne treba meni od tebe tema, znam ja da sam ja tebi numero uno....nego mi ide na zivce ovo napuhivanje, to nema veze sa Zanom, nije cura pisala ovaj tekst, nego ljudi koji je promoviraju, i nije ona opisala svoju muziku nego su oni :D a cura je slatkica i fino pjeva, samo sto ja ne slusam tu muziku, sto ne znaci da ista ne valja :D i kao sto rekoh ja sam ponosna na svaki uspjesan list iz moje gore :D ma *ebat ga cak i ako pjeva folk, kao erna dzeba :D
xygirl

Post by xygirl »

vidi ti nase zanice, nije losa... (u poredjenju sa onim sto mi u BiH imamo super je)
na pocetku spota po nacinu pjevanja asocirala me na pjevacicu PINK :D
anais_nin

Post by anais_nin »

zoom66 wrote::x ...dzeba ema je kraljica... :D ...nemoj da je meshash sa ovim r&b drekaFcima... :D :D :D
Ernica je lijepa ko lutka :D i divno pjeva...ali opet ja ne slusam tu vrstu muzike koju ona pjeva :D jesam muhanata, a muzu? ko prava hercegovka :lol:
Post Reply