ZANA - mostarka
Moderator: _BataZiv_0809
-
OvaRupaNemaDnaaaaaaaaa...
Cini mi se da se po stilu oblacenja fura na Lepu Brenu.

- anais_nin
#2 Re: ZANA - mostarka
zoom66 wrote:At the first listen of Zana’s music you know she’s the real deal! With an eclectic mix of pop, R&B, and Eastern European soul and gipsy music, sprinkled her own brand of songwriter craftsmanship and emotive vocals, Zana is definitely a breath of fresh air.
Born in Mostar, a beautiful town in former Yugoslavia , Zana had creativity in her blood .At five her father took her to her first piano lesson and at thirteen she won every dance contest in town.
"Eastern European soul and gipsy music"...barem ni jedna od ovih pjesama koje su na njenoj stranici....nije ethna ni u putu srelo...mislim cura zvuci bas kao Kelly Clarkson, Hillary Duff, ona mala sestra od Jessice Simpson...mislim orginal americki teen pop...
a druga stvar mi je "at thirteen she won every dance contest in town"
- DaysleepeR
Ovu djevojka je učestvovala na Šlageru sezone 2001 za Eurosong kad je pobjedio Hari Mata Hari a otišao Dino Merlin jer je ovaj plagirao sam sebe.
Last edited by DaysleepeR on 23/01/2006 10:22, edited 1 time in total.
- DaysleepeR
Nisam ni ja siguran koje je tacno godine, uglavnom Skenderija, Hadzifejzovic glavni, ucestvovato Zera, Plavi orkestar, Vajta i ovi mladi
- anais_nin
muzu mi u mene, ne treba meni od tebe tema, znam ja da sam ja tebi numero uno....nego mi ide na zivce ovo napuhivanje, to nema veze sa Zanom, nije cura pisala ovaj tekst, nego ljudi koji je promoviraju, i nije ona opisala svoju muziku nego su onizoom66 wrote: zeno u mene moja, drugi put stavim temu: anais mostarka......da ne budesh jealous guy...
![]()
![]()
- anais_nin
Ernica je lijepa ko lutkazoom66 wrote:...dzeba ema je kraljica...
...nemoj da je meshash sa ovim r&b drekaFcima...
![]()
![]()
![]()