zamjena stakla

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
iceman ze

#1 zamjena stakla

Post by iceman ze »

Fiat Punto, bocni retrovizor polomljen, gdje u Sarajevu izradjuju i postavljaju staklo na retrovizoru, jos ako znate cijene... :-)
shlauf

#2 Re: zamjena stakla

Post by shlauf »

Nazovi VELAS u Blažuju 033/639-165 i provjeri kod njih jer za većinu auta imaju :-D

Aleeeee aleeeeeeeeeeeee :dance:
iceman ze

#3 Re: zamjena stakla

Post by iceman ze »

Ti u Velasu se ne javljaju na telefon vec 2 dana.... :lol: U Karetu i Anetu, nisu nikad ni imali. Staklo sa ugradnjom 15 KM, nasao sam u autostaklo "Rule".... 8-)
Neelix

#4 Re: zamjena stakla

Post by Neelix »

meni su prije jedno godinu dana, skinuli staklo sa retrovizora na puntu...znaci nije razbijeno, nigdje krhotina, samo skinuli :-) zvao po otpadima nemaju, pa otisao kod staklara da mi stavi :lol: a u autokomercu za originalno traze 70 maraka :lol: jes da to ne lici ninasta, retrovizor je u pravo cudnom polozaju, ali eto, mogu vidjeti iza sebe. javi kako je ispalo to tvoje, pa da i ja odem promijeniti ako valja :)
iceman ze

#5 Re: zamjena stakla

Post by iceman ze »

Ok, javicu u svakom slucaju, samo da nije staklo kao na ogledalu u hodniku...... :D Dvojica prijatelja ugradjivali su sofersajbe na svojim autima, i bili su zadovoljni, nadam se da su tako dobri i sa retrovizorima. Neko se naklatio na Punta, nije ovo prvi put da ga namjerno ostete. Ovaj put su kao htjeli skinuti staklo i nisu uspjeli, samo su ga polomili.
mayab

#6 Re: zamjena stakla

Post by mayab »

Mora vam biti jasno da ogledalo na retrovizorima nije obicno ravno, kakvo imamo u kuci, nego je manje ili vise sfericno da obuhvati veci ugao pregleda, tako da ako kod staklara izrezete komad od ogledala, nikako nije isto kao i originalno staklo retrovizora
mirzet87sa

#7 Re: zamjena stakla

Post by mirzet87sa »

hajmo up, treba mi hitno staklo za retrovizor ( desni ) mercedes w203
Post Reply