Zamjena pola 24 sata
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Santos
#1 Zamjena pola 24 sata
Danas caskali na poslu sta bi uradili za 24 sata kad bi bili ona ili on.Moje kolegice na poslu kad bi mogle bit 24 sata musko prvo sta bi uradile popisale bi se stojecki,eto to im je zelja,pa reko sta bi vi uradili kad bi bili on umjesto ona ili ona umjesto on.Cuj piskile stojecki,znaci to vam smeta.
- anais_nin
ja se nadam da bi me u ta 24 sata zapalo da budem neki bradati (ili makar ono 3 dana neobrijani) muskarac
bilo bi mi nesto plaho gotivno otici kod nekog starinskog brice, zavaliti se na onu stolicu da me onom pjenom namacka i obrije
nesto mi se to brijanje uvijek cinilo nekako mocno
a i ti stari "saloni" imaju svog cara, koji mozes iskusiti kako treba valjda samo ako si chunarosh 
- Prozor
ne znas ti sta se tamo dogadjaanais_nin wrote:ja se nadam da bi me u ta 24 sata zapalo da budem neki bradati (ili makar ono 3 dana neobrijani) muskaracbilo bi mi nesto plaho gotivno otici kod nekog starinskog brice, zavaliti se na onu stolicu da me onom pjenom namacka i obrije
a i ti stari "saloni" imaju svog cara, koji mozes iskusiti kako treba valjda samo ako si chunarosh
- anais_nin
pa eto imala bih prilike da saznam tog magicnog danaProzor wrote:ne znas ti sta se tamo dogadjaanais_nin wrote:ja se nadam da bi me u ta 24 sata zapalo da budem neki bradati (ili makar ono 3 dana neobrijani) muskaracbilo bi mi nesto plaho gotivno otici kod nekog starinskog brice, zavaliti se na onu stolicu da me onom pjenom namacka i obrije
- Prozor
nebi bila ista zenaanais_nin wrote:pa eto imala bih prilike da saznam tog magicnog danaProzor wrote:ne znas ti sta se tamo dogadjaanais_nin wrote:ja se nadam da bi me u ta 24 sata zapalo da budem neki bradati (ili makar ono 3 dana neobrijani) muskaracbilo bi mi nesto plaho gotivno otici kod nekog starinskog brice, zavaliti se na onu stolicu da me onom pjenom namacka i obrije
![]()
-
callmethebreeeze
ja ne bih sise iz ruku ispustao 
-
FFK as Lucy01
Cini ti secallmethebreeeze wrote:ja ne bih sise iz ruku ispustao
ja bih odma' u WC da vidim ko ima veci od mog'
-
callmethebreeeze
to se nikad ne gleda. cccc. ja izbjegavam pisoare, ali ako vec moram onda fixiram jednu tacku ispred sebe i pokusavam se sjetiti reprezentacije yu u fudbalu 1990.FFK as Lucy01 wrote:Cini ti secallmethebreeeze wrote:ja ne bih sise iz ruku ispustao![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ja bih odma' u WC da vidim ko ima veci od mog'![]()
![]()
![]()
p.s ja inace mrzim pisoare i perem ruke nakon sto zavesem pertle. u sopranosima naucih da je mokrenje u pisoar i vezanje pertli uzrocno-posljedicno
-
FFK as Lucy01
Fala na tipucallmethebreeeze wrote:to se nikad ne gleda. cccc. ja izbjegavam pisoare, ali ako vec moram onda fixiram jednu tacku ispred sebe i pokusavam se sjetiti reprezentacije yu u fudbalu 1990.FFK as Lucy01 wrote:Cini ti secallmethebreeeze wrote:ja ne bih sise iz ruku ispustao![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ja bih odma' u WC da vidim ko ima veci od mog'![]()
![]()
![]()
p.s ja inace mrzim pisoare i perem ruke nakon sto zavesem pertle. u sopranosima naucih da je mokrenje u pisoar i vezanje pertli uzrocno-posljedicnovezano, naime kad mokris u pisoar vazda strca okolo, pa i na partle, i ko ne opere ruke moze se zaraziti
- DobroJutroKolumbo
Iskoristio bi to zensko tijelo za brzu zaradu...24h * 100 Eura = 2.400 Eura...dosta...

-
callmethebreeeze
ja bih isao u svlacionice, zenske saune i odletio bih u neku arapsku zemlju i otisao u hamam pun mladih i zgodnih arapkinja