Zamjena kozice mjenjaca

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
pesimist

#1 Zamjena kozice mjenjaca

Post by pesimist »

Zanima me jel problem promjeniti kozicu mjenjaca jer nisam to nikad ni pokusavao al imam jedan problem jer na kozici ima brava od multilocka,jel neko imao iskustva sa zamjenom? Jel se normalno postavi pa se napravi rupica gdje dodje brava ili kako to vec funkcionise i ko to u Sarajevu radi ?
amar1994

#2 Re: Zamjena kozice mjenjaca

Post by amar1994 »

pesimist wrote:Zanima me jel problem promjeniti kozicu mjenjaca jer nisam to nikad ni pokusavao al imam jedan problem jer na kozici ima brava od multilocka,jel neko imao iskustva sa zamjenom? Jel se normalno postavi pa se napravi rupica gdje dodje brava ili kako to vec funkcionise i ko to u Sarajevu radi ?
Eamer Visoko :thumbup:
commendatore

#3 Re: Zamjena kozice mjenjaca

Post by commendatore »

hekaton

#4 Re: Zamjena kozice mjenjaca

Post by hekaton »

commendatore wrote:kazu ovaj ima:

https://youtu.be/95zEs8bKvAY?t=52
:izet: :thumbup:
Brus Lee

#5 Re: Zamjena kozice mjenjaca

Post by Brus Lee »

amar1994 wrote:
pesimist wrote:Zanima me jel problem promjeniti kozicu mjenjaca jer nisam to nikad ni pokusavao al imam jedan problem jer na kozici ima brava od multilocka,jel neko imao iskustva sa zamjenom? Jel se normalno postavi pa se napravi rupica gdje dodje brava ili kako to vec funkcionise i ko to u Sarajevu radi ?
Eamer Visoko :thumbup:
Skaka Sarajevo
Ned071

#6 Re: Zamjena kozice mjenjaca

Post by Ned071 »

cuo sam za neke momke da fino rade u nedzaricima, ulica prije pennyja, kod one samousluzne praone?
pesimist

#7 Re: Zamjena kozice mjenjaca

Post by pesimist »

Ned071 wrote:cuo sam za neke momke da fino rade u nedzaricima, ulica prije pennyja, kod one samousluzne praone?
Cuo sam i ja za njih vidio odlicne poslove na njihovom fb profilu i odem da mi urade par ogrebotina na autu prije prodaje.Platim 3 puta vise nego kod drugih misleci bice ekstra i kad sam otisao po auto sok.Svaka parnica zamazana kistom samo i to ni boju nisu pogodili.Zalio sam se i iznenadio sam se da majstor lakirer dodje i kaze ja ovo nisam radio ovo jesam ovo nisam ne zna se ko je sta radio i majstori kao da ne rade tu stalno nego po potrebi.Naplatili su mi jos dodatno i uradili auto ajmo reci ok. Uglavnom moje je lose iskustvo s njima i ne vjerujem vise fb sjajnim cudima od poslova.Sve je to suplja i privlacenje musterija
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#8 Re: Zamjena kozice mjenjaca

Post by konektovan »

pesimist wrote:
Ned071 wrote:cuo sam za neke momke da fino rade u nedzaricima, ulica prije pennyja, kod one samousluzne praone?
Cuo sam i ja za njih vidio odlicne poslove na njihovom fb profilu i odem da mi urade par ogrebotina na autu prije prodaje.Platim 3 puta vise nego kod drugih misleci bice ekstra i kad sam otisao po auto sok.Svaka parnica zamazana kistom samo i to ni boju nisu pogodili.Zalio sam se i iznenadio sam se da majstor lakirer dodje i kaze ja ovo nisam radio ovo jesam ovo nisam ne zna se ko je sta radio i majstori kao da ne rade tu stalno nego po potrebi.Naplatili su mi jos dodatno i uradili auto ajmo reci ok. Uglavnom moje je lose iskustvo s njima i ne vjerujem vise fb sjajnim cudima od poslova.Sve je to suplja i privlacenje musterija
Moze li ime te radnje, fcb profila, da se neko drugi ne zajebe?!
condy

#9 Re: Zamjena kozice mjenjaca

Post by condy »

I ja sam cuo da je Esmer iz Visokog prva liga za te stvari
amar1994

#10 Re: Zamjena kozice mjenjaca

Post by amar1994 »

condy wrote:I ja sam cuo da je Esmer iz Visokog prva liga za te stvari
nema on pojma :-) , ima jeftinijih u Sarajevu :lol: :run:

ja mu vozio 3-4 auta i nemam sta prigovorit :thumbup:
pesimist

#11 Re: Zamjena kozice mjenjaca

Post by pesimist »

Zar niko u Sarajevu ne radi to .Ne treba je presvlaciti samo skinuti staru i staviti novu
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#12 Re: Zamjena kozice mjenjaca

Post by bitanga_sa_otesa »

pa to sam uradis za 4 minute
mayab

#13 Re: Zamjena kozice mjenjaca

Post by mayab »

konektovan
Vozim: Francusku kantu

#14 Re: Zamjena kozice mjenjaca

Post by konektovan »

pesimist wrote:Zar niko u Sarajevu ne radi to .Ne treba je presvlaciti samo skinuti staru i staviti novu
Ako kome trebaju nove, ima se u bingu na stupu kupiti, firma iz Viteza pravi za ove poznatije polovnjake. :mrgreen:
Post Reply