Zamisli.....

Podforum za motocikliste...
Post Reply
phil manzanera

#1 Zamisli.....

Post by phil manzanera »

Sto bi rekli Nadrealisti: ZAMISLI.......kad bi svi sarajevski bikeri dosli na motorima na koncert "Deep Purple"............. :skoljka:
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

A ZAMISLI da je promotor koncerta normalniji čovjek pa da sarajevski bajkeri organizuju počasnu pratnju Deep Purple-u od Aerodroma do hotela, Zetre, itd.
shatroultra

Post by shatroultra »

Ko je promotor?
bonsai

Post by bonsai »

DaysleepeR wrote:A ZAMISLI da je promotor koncerta normalniji čovjek pa da sarajevski bajkeri organizuju počasnu pratnju Deep Purple-u od Aerodroma do hotela, Zetre, itd.
:thumbup: :thumbup: :thumbup: Prava ideja,a imalo bi to odjeka u svim svijetskim medijima,da vidi svijet da i mi znamo napraviti nesto originalno.
phil manzanera

Post by phil manzanera »

DaysleepeR wrote:A ZAMISLI da je promotor koncerta normalniji čovjek pa da sarajevski bajkeri organizuju počasnu pratnju Deep Purple-u od Aerodroma do hotela, Zetre, itd.

Sto bi rekao Semir Piramida "da napokon iz Bosne pocnu dolaziti dobre vijesti..."
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

A mislim napokon da se prezentujemo u pravom (evropskom) svjetlu a i da velicine kakve su DP dobiju docek kakav zasluzuju.

Ali eto steta.

Mogli bi se mi samoorganizovati ali bilo bi problema, policija, ostala sranja, a na kraju krajeva necu da se pojavljujem gdje sam nepozeljan.

Samo jeste dobra ideja za razmisljanje u buducnosti, bice jos koncerata i dobrih grupa.
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

shatroultra wrote:Ko je promotor?
Čičak
EI Presidente

Post by EI Presidente »

DaysleepeR wrote:
Čičak
zar je taj kreten jos ziv/aktivan? kakvu on jetru onda ima? :D
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

Što je najgore hoda Čičak po motorijadama i moto party-ima, ali to u slobodno vrijeme, kad je posao u pitanju onda je on i samo on.

http://217.75.194.93/bihkult/muzika/index.htm
Neelix

Post by Neelix »

a sto je cicak kreten? nisam u toku, ne znam ga ni ko pozitivnog ni ko negativnog lika, za mene je samo lik :?
phil manzanera

Post by phil manzanera »

Zao mi je sto ovo moram napisati, ali covjek je stvarno kreten jer ni nakon DECENIJA profesionalnog bavljenja muzikom nije naucio da svjetska grupa "The Rolling Stones" ne znaci "Kotrljajuce kamenje" (koji kreten), nego - "Skitnice" !!! :angry:
shatroultra

Post by shatroultra »

DaysleepeR wrote:
Čičak
Mozda covjeku nije palo na pamet!!??
Da mu dohaberimo ideju???
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

Ako ti se da dohaberi.

Mada ja lično zadnji put sa Čičkom imah posla još u ratu i nikad više.
shatroultra

Post by shatroultra »

DaysleepeR wrote:Ako ti se da dohaberi.

Mada ja lično zadnji put sa Čičkom imah posla još u ratu i nikad više.

Eh, ovako. . . . . . covjek nema vremena za to a za samoorganizovanje u vidu spalira ili tako nesto . . . . .nema nista protiv!!!! Vezano za ulaz u salu ili na binu s motorima. . . . . .ne dolazi u obzir tj. sve je do nas i SAMO VANI! Obezbjedjenje ce biti nevidjeno sto dodatno komplicira sve!!!

Mozda da se slozimo s Philom :D :D

A mozda smo ga i zaintrigirali. . . . . . . . . . ..vidjecemo
EI Presidente

Post by EI Presidente »

Neelix wrote:a sto je cicak kreten? nisam u toku, ne znam ga ni ko pozitivnog ni ko negativnog lika, za mene je samo lik :?
kreten je jer je ko insan najobicnija nula. vidio sam ga milion puta pijanog kako s omladinom zakuhava po kafanama, dobacuje, pljuje, provocira, ma fuj.

i ko umjetnik je nistica, sjecam mu se onih radio emisija-dno dna.

zaostali dinosaurus, qurac/palac.
phil manzanera

Post by phil manzanera »

Da vam pravo kazem, i da je +40 stepeni celzijusa, ne bih nikoga PRATIO niti pravio SPALIR, pa nije Tito. Evo jedna doskocica vezana samo za lude ljude, naime u jeku izborne kampanje prije par godina, jedan......hmmm....impresario.....hmmm.....sluzbenik za odnose sa javnoscu jedne stranke me je zvao na sastanak i predlozio da se SVI sarajevski motociklisti izorganiziraju, sakupe i promotivnom voznjom po gradu masu TOM zastavom. Pomislio sam da li je covjek lud ili bolestan ili....ne znam ni ja sta....bez obzira na sumanutost ove ideje, ako je pravi profesionalac, pa kako mu nije jasno da je sto bikera - sto politickih opcija, a gdje su tu razne religije....

Elem...Deep Purple....ko su oni da im mi pravimo pratnju ili spalir...... Zadnji put smo pravili spalir i dobrodoslicu nekim Njemcima prije nekoliko godina, pa smo ga "popusili", ispali smo prave budale.

Bez mene!

No, kada bi SVI bikeri DOSLI na koncert motorima....vauuu....to bi bilo nesto i impresivno.

No ovdje se bikeri ne mogu dogovoriti oko darivanja krvi (za razliku od Zagreba, Dubrovnika......gdje se stotine odazovu), a kamoli oko necega manje vaznog.

Jbga, nas bosanski usud.

Moje skromno misljenje. :-), ali na koncert svakako idemo, jal pjeske, jal motorima, jal taksijem :D
Post Reply