Zaljubljive prirode?!....

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

FortunaBela

Post by FortunaBela »

Dobra romantika je preduslov za dobar taslak, barem kod mene.... :)
tigris

Post by tigris »

FortunaBela wrote:Dobra romantika je preduslov za dobar taslak, barem kod mene.... :)

slazem se .........prvo ide romanticna vece....vecera npr. a onda jedan sado-mazo taslak :D :D :D

sala mala :-)
_galaksija

Post by _galaksija »

FortunaBela wrote:Dobra romantika je preduslov za dobar taslak, barem kod mene.... :)
A sta znaci taslak? :roll:
FortunaBela

Post by FortunaBela »

Duša draga... :)
Ja ti bona ne volim kad boli.... :roll:
Gazz

Post by Gazz »

tigris wrote:

slazem se .........prvo ide romanticna vece....vecera npr. a onda jedan sado-mazo taslak :D :D :D

sala mala :-)
a sad mala digresija :D tigris you've got a privmsg :-) i ocekujem response :D
FortunaBela

Post by FortunaBela »

_galaksija wrote:
A sta znaci taslak? :roll:
Taslak je taslak.... :roll:
_galaksija

Post by _galaksija »

FortunaBela wrote:Duša draga... :)
prevedi....potreban je prevodilac :roll:
gemma

Post by gemma »

_galaksija wrote:
ev ev letim iz OSCEa:

taslak znaci hrk :D
tigris

Post by tigris »

_galaksija wrote:

to ti je bubanje :roll:
FortunaBela

Post by FortunaBela »

To ti je điđi miđi.... :roll:
_galaksija

Post by _galaksija »

gemma wrote:
_galaksija wrote:
ev ev letim iz OSCEa:

Nadam se da me neces na taj taslak voditi...mislim ,nadam se da je prevod besplatan :D
anais_nin

Post by anais_nin »

Zadig wrote: eto anais, zasluzila si i od mene jedan ozbiljniji post,
a znas da me ni na mapi nema
:kiss: :kiss: znam da je frka zato od srca zahvaljujem....ti i Belminator definitivno imate najbolje postove na ovom forumu...trebalo bi zbirku istih objaviti pa vas citat ko roman :D

zasto mi je zaljubljivanje toliko fascinantno? pa nemam pojma, djeluje kao neki normalni zivotni proces, a ja svejedno znam dosta ljudi koji NIKAD, ali NIKAD nisu bili zaljubljeni :roll:

npr. Moja najbolja prijateljica i ja smo po tom pitanju nebo i zemlja....ona za ovih 28 godina ni jednom nije bila zaljubljena...bilo je tu momaka, i svidjanja, i finih momenata i njeznosti, i taslacenja, ali zaljubljenosti NE....ja, s druge strane, kad trehnem u Istanbulu se zgrade ruse :lol: :D nisam ko Bora Corba da odvalim svako 5 minuta, daleko od toga...i obicno mi treba malo vremena da kocnice popuste da bih se zacopala, ali kad se to desi ne znam ni gdje mi je glava ni gdje guzica :lol: :D i znalo se desiti da se razbijem u milion komada, i onda me ova moja u cudu gleda, kao pa sto ti je to trebalo, zasto, kako, a ne znam, meni je i taj bol dio zivota, prigrlim ga dok traje, dozvolim mu da me ojaca, i idemo dalje....

a sto se hladjenja tice, ako je samo zagrijanost bila u pitanju, zna me ko Zadiga samo u momentu proci...druga osoba pokaze neku svoju osobinu koja mi apsolutno i totalno ne pase i to je to...bila stvar...s druge strane ako je bila zaljubljenost, veza, ako je sve to trajalo neko vrijeme, bude mi ko ovisniku na skidanju :lol: :roll: 8) i mozda poravnim prema toj osobi kakva je u ovom momentu...ali prema njemu u proslosti, kakav je nekad bio, cesto ostaje neki mali zar...obicno u situacijama kada su se stvari gasile zbog okolnosti a ne zbog nas samih...
Zadig

Post by Zadig »

u svakom slucaju BOLJE JE osjecati, i bitan svjestan tih osjecaja...bar ako nista to je jedan od znakova da smo zivi ljudi...i da nesto tinja u nama, bilo sta

bilo sta
:D

goooori vatraaa, sad u naaamaaa...
anais_nin

Post by anais_nin »

Zadig wrote:u svakom slucaju BOLJE JE osjecati, i bitan svjestan tih osjecaja...bar ako nista to je jedan od znakova da smo zivi ljudi...i da nesto tinja u nama, bilo sta

bilo sta

goooori vatraaa, sad u naaamaaa...
da posaljem vatrogasce? :lol: :D ali slazem se sa ovom prvom recenicom, bolje i da boli nego da ne osjecam nista.... :-?
tigris

Post by tigris »

anais to je zato sto si riba :D one se vazda raskrave brzo :D

ovca kao ja :? no way :D :D
gemma

Post by gemma »

_galaksija wrote:
gemma wrote:
_galaksija wrote: prevedi....potreban je prevodilac :roll:
ev ev letim iz OSCEa:

Nadam se da me neces na taj taslak voditi...mislim ,nadam se da je prevod besplatan :D
jasta ba vec dzaba :P
pa dze cu ti naplacivat tri slova, ja i tebe; drugo bi vec bilo da sam rekla hrke krke :D
anais_nin

Post by anais_nin »

tigris wrote:anais to je zato sto si riba :D one se vazda raskrave brzo :D

ovca kao ja :? no way :D :D
:lol: :D ma bjezi meni ni lavica u meni ne pomaze :lol: :D samo jos gore vatru raspali...pa onda vatra-voda, pali-gasi, ali nista ne pomaze... :D ma ima i onaj element ovisnosti....mnogo voljem kad se zaljubim... :D
xygirl

Post by xygirl »

joj anais, koja kombinacija :D inace, sve do neki dan ja sam mislila da sam ribe/jarac kad ono al` medjutim :D sada sam ribe/stijelac i vec se bolje osjecam :D:D (valjda nisam uzimala u obiz to zimsko racunanje vremena )
anais_nin

Post by anais_nin »

xygirl wrote:joj anais, koja kombinacija :D inace, sve do neki dan ja sam mislila da sam ribe/jarac kad ono al` medjutim :D sada sam ribe/stijelac i vec se bolje osjecam :D:D (valjda nisam uzimala u obiz to zimsko racunanje vremena )
meni rijetko ko pri prvom susretu pogodi da sam riba :D lavica mi progutala ribu :lol: :D ali mi se omaknu ova romantikus, zaljubljitus ponasanja pa se odam :D uh strijelac...dobar znak da izbalansira ovo nase riblje plutanje kroz oblake :D a jesi ti zaljubljiva? :D ja sam u jednom veoma tipicna ribica....prvo emocije pa tek onda razum :D
xygirl

Post by xygirl »

rekoh vec... ne znam jesam li zaljubljiva... valjda jesam :D eh sad sta znaci biti zaljubljiva? bla, bla.... :D
uglavnom da sam riba jesam, dosta stvari to potvrdjuje, plutom samo tako :D ali kroz oblake... sanjarenje mi nikako nije strano... no, strijelac je uvijek tu pa me izvuce 8) :D
edu

Post by edu »

ima li ovdje metkovanja? :shock: ..nema.. :( ..dovidjenja.. :D :D :D
anais_nin

Post by anais_nin »

edu wrote:ima li ovdje metkovanja? :shock: ..nema.. :( ..dovidjenja.. :D :D :D
ko kaze? :? :shock: :roll: :shock: :D prvo zaljubljivanje pa onda metkovanje....kakva je vecera bez predijela...a i bez dobrog apetita :D
edu

Post by edu »

ma nema.. :( :( ..samo se nekakva romantika spominje.. :( :( ..odoh ja slusati skoru.. :D :D :D
xygirl

Post by xygirl »

edu wrote:ma nema.. :( :( ..samo se nekakva romantika spominje.. :( :( ..odoh ja slusati skoru.. :D :D :D
ne daj se edu.. :D
ko je od skore hajra vidio...
ccc
edu

Post by edu »

poslije svetinje ide mala je dala.. :D :D :D
Post Reply