Zaljubljive prirode?!....
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
FortunaBela
Dobra romantika je preduslov za dobar taslak, barem kod mene.... 
-
_galaksija
A sta znaci taslak?FortunaBela wrote:Dobra romantika je preduslov za dobar taslak, barem kod mene....
-
FortunaBela
Duša draga...
Ja ti bona ne volim kad boli....
-
Gazz
a sad mala digresijatigris wrote:FortunaBela wrote:Dobra romantika je preduslov za dobar taslak, barem kod mene....
slazem se .........prvo ide romanticna vece....vecera npr. a onda jedan sado-mazo taslak![]()
![]()
![]()
sala mala
-
FortunaBela
Taslak je taslak...._galaksija wrote:A sta znaci taslak?FortunaBela wrote:Dobra romantika je preduslov za dobar taslak, barem kod mene....
-
_galaksija
prevedi....potreban je prevodilacFortunaBela wrote:Duša draga...![]()
-
_galaksija
Nadam se da me neces na taj taslak voditi...mislim ,nadam se da je prevod besplatangemma wrote:ev ev letim iz OSCEa:_galaksija wrote:prevedi....potreban je prevodilacFortunaBela wrote:Duša draga...![]()
taslak znaci hrk
- anais_nin
Zadig wrote: eto anais, zasluzila si i od mene jedan ozbiljniji post,
a znas da me ni na mapi nema
zasto mi je zaljubljivanje toliko fascinantno? pa nemam pojma, djeluje kao neki normalni zivotni proces, a ja svejedno znam dosta ljudi koji NIKAD, ali NIKAD nisu bili zaljubljeni
npr. Moja najbolja prijateljica i ja smo po tom pitanju nebo i zemlja....ona za ovih 28 godina ni jednom nije bila zaljubljena...bilo je tu momaka, i svidjanja, i finih momenata i njeznosti, i taslacenja, ali zaljubljenosti NE....ja, s druge strane, kad trehnem u Istanbulu se zgrade ruse
a sto se hladjenja tice, ako je samo zagrijanost bila u pitanju, zna me ko Zadiga samo u momentu proci...druga osoba pokaze neku svoju osobinu koja mi apsolutno i totalno ne pase i to je to...bila stvar...s druge strane ako je bila zaljubljenost, veza, ako je sve to trajalo neko vrijeme, bude mi ko ovisniku na skidanju
- anais_nin
da posaljem vatrogasce?Zadig wrote:u svakom slucaju BOLJE JE osjecati, i bitan svjestan tih osjecaja...bar ako nista to je jedan od znakova da smo zivi ljudi...i da nesto tinja u nama, bilo sta
bilo sta
![]()
goooori vatraaa, sad u naaamaaa...
-
gemma
jasta ba vec dzaba_galaksija wrote:Nadam se da me neces na taj taslak voditi...mislim ,nadam se da je prevod besplatangemma wrote:ev ev letim iz OSCEa:_galaksija wrote: prevedi....potreban je prevodilac
taslak znaci hrk
pa dze cu ti naplacivat tri slova, ja i tebe; drugo bi vec bilo da sam rekla hrke krke
- anais_nin
tigris wrote:anais to je zato sto si ribaone se vazda raskrave brzo
![]()
ovca kao jano way
![]()
- anais_nin
meni rijetko ko pri prvom susretu pogodi da sam ribaxygirl wrote:joj anais, koja kombinacijainace, sve do neki dan ja sam mislila da sam ribe/jarac kad ono al` medjutim
sada sam ribe/stijelac i vec se bolje osjecam
:D (valjda nisam uzimala u obiz to zimsko racunanje vremena )
-
xygirl
rekoh vec... ne znam jesam li zaljubljiva... valjda jesam
eh sad sta znaci biti zaljubljiva? bla, bla.... 
uglavnom da sam riba jesam, dosta stvari to potvrdjuje, plutom samo tako
ali kroz oblake... sanjarenje mi nikako nije strano... no, strijelac je uvijek tu pa me izvuce

uglavnom da sam riba jesam, dosta stvari to potvrdjuje, plutom samo tako