Sta za vas znaci kad kazete da je neko "zaljubljive prirode"? Very Happy Da li ste vi zaljubljive prirode? Da li se lako ili brzo zaljubite? A kojom brzinom se "odljubljujete"? Very Happy Jeste li bili puno puta zaljubljeni u zivotu? Ili je za vas zaljubljenost nesto sto spada u sferu "djetinjastog" ponasanja? Very Happy
Kada je neko zaljubljive prirode..za mene to znaci ono ala bora chorba, Zaljubim se pet set put u roku od 3 minuta, volim volim volim volim zene, ali one malo manje vole mene...
Normalno to ono nije ljubav, to su ze neke iskre, za neke leptirici, za neke motivacije, za neke zelja za upoznavanjem, za nepoznatim...ima tu svasta toga. Normalno zavisi od covjeka i od kulture.
Pitanje 2, da li sam ja zaljubljive prirode..hm dobro pitanje. Prije bih rekao sa se ono brzo nalozim na djevojku nego da se zaljubim, ali to nikada nemre biti na prvi pogled. Jedino ako me zaintrigira njena licnost.. Hm, da, mozda je to ipak zaintrigiranost vise nego zaljubljenost.
Dosta puta to znam da iskoristim ako situacija dozvoljava da se inspirisem za nesto drugo ili tako nesto...Gledam da iskoristim taj neki osjecaj u sebi, jer znam iz iskustva da ce vrlo brzo ta vatra izgoriti...jebiga, nauci se covjek tokom godina....sam sebe, kako mu to sve ide.
Ponekada mi je ono zao kada se zaletim za to lozenje, i onda se sjetim eh, pa nece ovo dugo trajati, pa gledam da uzivam u tome, vise sam sa sobom, ko sisa objekat lozenja (ups), fin je to osjecaj, Mislm to je cista hemija i hormni, ali opet je fino...kao i ona prva boba extazija...
Ohladjivanje, je vrlo brzo i normalno u formi razocaranja, ali posto to svejedno i ocekujem, ne potresa me previse. Ali uvijek se covjek pravi da to nece doci, tj ignorise taj instinkt...dovoljno je samo da upoznam aspekt licnosti koji mi se ne dopada i ono aufiderzen.
Volio sam samo 1 zivotu onako kako valja, ova lozenja to ne racunam. Bilo ih je dosta...DOsta njih je bilo samo sexualno istrazivacke prirode, a la joj kako bi je dobro bilo u krevet zavest, i onda kada se to desi, trofejna vrijednost opada, ali se opet nastavlja sa nocnim posjetama jer ispod 3-5 puta se ne pika...poslje to moze prerasti u komforno tjelesno privlacenje, tj svlacenje
Ne mislim da to spada u sferu djetinjastog ponasanj. Elem, covjek u principu nikada i nece odrasti, moze se samo praviti tako i ponasati se kao kreten.
TO sto neki ljudi to guse u sebi je druga stvar. Naprotiv smatram hrabroscu kada se neko od 40 godina povampiri malo za nekom kokom ili frajerom...neka, osjecaje treba zivjeti, a ne gusiti ih (normalno ne mislm na molestovanje studendica od strane profesora)
eto anais, zasluzila si i od mene jedan ozbiljniji post,
a znas da me ni na mapi nema