Zaljubljenost! Šta je to???
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- miki4
#1 Zaljubljenost! Šta je to???
Zaljubiš se.... da li je to prava stvar u životu.Zaljubiti se u nekog ko je to zaslužio i ko ti to uzvraća to i jeste.
Ali se pitam da li je zaljubljenost u pogrešnu osobu greška, greška koje se teško riješiti i koja ti stvara tegobe u dobrom djelu života.
Mislim da s jedne strane jeste greška, ali ako se sa njom suočiš i oslobodiš se, onda je to stvar iz koje izvlačiš korisne pouke. Pitam se da li je greška ove vrste ujedno i dobra stvar?!.Pouka.
Zaljubiti se istinski u osobu koja će te razumjeti i uzvratiti,to je prava stvar. Biti tako zaljubljen čini te sretnim, jer jedan osjećaj, osjećaj zaljubljenosti, baca u sjenu veliku skupinu tekućih problema, što je duševno dobra stvar, ali nagomilani problemi ostaju i ostaju.
Pitanje je koliko je uopće dobro biti nekontrolisano(prekomjerno) zaljubljen. Nestankom takvog stanja stvara nelagodnost u životu, tim više što dolaziš u situaciju da se teško ponovo zaljubiš u mjeri u kakvoj si se predhodno zaljubio.
Jeli to sve stvar ličnosti zasebno ili je to pojava kod drugih?
Ali se pitam da li je zaljubljenost u pogrešnu osobu greška, greška koje se teško riješiti i koja ti stvara tegobe u dobrom djelu života.
Mislim da s jedne strane jeste greška, ali ako se sa njom suočiš i oslobodiš se, onda je to stvar iz koje izvlačiš korisne pouke. Pitam se da li je greška ove vrste ujedno i dobra stvar?!.Pouka.
Zaljubiti se istinski u osobu koja će te razumjeti i uzvratiti,to je prava stvar. Biti tako zaljubljen čini te sretnim, jer jedan osjećaj, osjećaj zaljubljenosti, baca u sjenu veliku skupinu tekućih problema, što je duševno dobra stvar, ali nagomilani problemi ostaju i ostaju.
Pitanje je koliko je uopće dobro biti nekontrolisano(prekomjerno) zaljubljen. Nestankom takvog stanja stvara nelagodnost u životu, tim više što dolaziš u situaciju da se teško ponovo zaljubiš u mjeri u kakvoj si se predhodno zaljubio.
Jeli to sve stvar ličnosti zasebno ili je to pojava kod drugih?
- miki4
#2 Re: Zaljubljenost! Šta je to???
Da li se čovjek može zaljubiti samo u fizionomiju jene osobe ili moraju biti prisutni pozitivni karakterni faktori te osobe?
Mislim da je potrebno i jedno i drugo, da bi se stvorilo stanje istinske ljubavi.
Mislim da je potrebno i jedno i drugo, da bi se stvorilo stanje istinske ljubavi.
-
Kjajević Majko
#3 Re: Zaljubljenost! Šta je to???
Reci ti u čemu je problem?
Zaljubio se a ne sviđaš joj se?
- miki4
#4 Re: Zaljubljenost! Šta je to???
ma ne stari...nedo bog...Kjajević Majko wrote:Reci ti u čemu je problem?![]()
to je moje razmišljnje kao ono ...Šta ako bude što će možda biti? hahahahaaaa
- miki4
#5 Re: Zaljubljenost! Šta je to???
- miki4
#6 Re: Zaljubljenost! Šta je to???
- miki4
#7 Re: Zaljubljenost! Šta je to???
- miki4
#8 Re: Zaljubljenost! Šta je to???
- miki4
#9 Re: Zaljubljenost! Šta je to???
- miki4
#10 Re: Zaljubljenost! Šta je to???
- miki4
#11 Re: Zaljubljenost! Šta je to???
ma ne "stari" nedo bog.......to je moje razmišljanje kao ono .....Šta ako se desi ono što bi se moglo desitiKjajević Majko wrote:Reci ti u čemu je problem?![]()
-
zelenashica
#12 Re: Zaljubljenost! Šta je to???
- Loulou
#13 Re: Zaljubljenost! Šta je to???
Ne priviđaju... "Puk'o" forum... i na drugim temema 
-
zelenashica
#14 Re: Zaljubljenost! Šta je to???
uh fala bogu ja milslila ja puklaLoulou wrote:Ne priviđaju... "Puk'o" forum... i na drugim temema
- alcho
#15 Re: Zaljubljenost! Šta je to???
A nista...moramo pomoci covjeku bar korisnim savjetima...Kjajević Majko wrote:Reci ti u čemu je problem?![]()
Reci ti nama Miki4 gdje ti mislis da grijesis? Da li spadas u tipove muskaraca koji se njoj svidjaju? Da li se znate uopste?
-
zelenashica
#16 Re: Zaljubljenost! Šta je to???
ma puste čojka...on se jako zaljubio sad ništa ne zna...čekaj te dok ga malo popustialcho wrote:A nista...moramo pomoci covjeku bar korisnim savjetima...Kjajević Majko wrote:Reci ti u čemu je problem?![]()
Reci ti nama Miki4 gdje ti mislis da grijesis? Da li spadas u tipove muskaraca koji se njoj svidjaju? Da li se znate uopste?
- vjesticanametli
#17 Re: Zaljubljenost! Šta je to???
leteci miki

- miki4
#18 Re: Zaljubljenost! Šta je to???
do mene je, jaooooo.....majko moja ...mislio sam da je samo jednom prošlo...mišica wrote:![]()
meni se priviđaju ovi postovi
![]()
- miki4
#19 Re: Zaljubljenost! Šta je to???
doro je sad popušta....hahaha....mišice tako i treba, a ne oni navalili svi u glas....hmmmmmmišica wrote:ma puste čojka...on se jako zaljubio sad ništa ne zna...čekaj te dok ga malo popusti
-
zelenashica
#20 Re: Zaljubljenost! Šta je to???
ma kažem ja nek malo popuste.....miki4 wrote:doro je sad popušta....hahaha....mišice tako i treba, a ne oni navalili svi u glas....hmmmmmmišica wrote:ma puste čojka...on se jako zaljubio sad ništa ne zna...čekaj te dok ga malo popusti
-
PalaSa Marsa
#21 Re: Zaljubljenost! Šta je to???
miki4, Dali bi ti mogao bit' malo precizniji i da malo opsirnije das nama citacima da znamo o kakvoj se djevojci radi, odnosno taj odnos cura-momak, momak-cura i sta je konekretno problem, pa da budes recimo ne sretno zaljubljen, jer ovako mozemo dat' milion komentara, a da u stvari ne kazemo nista, sto bi podpodilo ovaj text ili uopste situaciju... 
- miki4
#22 Re: Zaljubljenost! Šta je to???
Mislio sam napraviti zajedničku paralelu između zaljubljenosti u pogrešnu osobu i zaljubljenosti u osobu koja je to i zaslužila. Koliko je dobro biti zaljubljen u pogrešnu osobu ukoliko nemaš izlaza /negativne posljedice/, a koliko je dobro biti prekomjerno zaljubljen u pravu osobu, ukoliko nisi spreman žrtvovanja da je zadržiš, jer ukoliko dođe do razilaženja, nastaje stanje u kojem se teško čovjek može istom mjerom zaljubiti u drugu osobu /negativne posljedice/.PalaSa Marsa wrote:miki4, Dali bi ti mogao bit' malo precizniji i da malo opsirnije das nama citacima da znamo o kakvoj se djevojci radi, odnosno taj odnos cura-momak, momak-cura i sta je konekretno problem, pa da budes recimo ne sretno zaljubljen, jer ovako mozemo dat' milion komentara, a da u stvari ne kazemo nista, sto bi podpodilo ovaj text ili uopste situaciju...
Mislim da i ujednom i drugom slučaju mogu nastati negativne posljedice.
pozitivno je ako na vrijeme osjetiš da si zaljubljen-a u pogrešnu osobu, a isto tako je pozitivno ukoliko si zaljubljen-a u pravu osobu sa kojom ćeš podijeliti ostatak života i koja će ti uzvraćati na način da te čini sretnim.
- otherside
#23 Re: Zaljubljenost! Šta je to???
miki4 wrote: Mislio sam napraviti zajedničku paralelu između zaljubljenosti u pogrešnu osobu i zaljubljenosti u osobu koja je to i zaslužila. Koliko je dobro biti zaljubljen u pogrešnu osobu ukoliko nemaš izlaza /negativne posljedice/, a koliko je dobro biti prekomjerno zaljubljen u pravu osobu, ukoliko nisi spreman žrtvovanja da je zadržiš, jer ukoliko dođe do razilaženja, nastaje stanje u kojem se teško čovjek može istom mjerom zaljubiti u drugu osobu /negativne posljedice/.
Mislim da i ujednom i drugom slučaju mogu nastati negativne posljedice.
pozitivno je ako na vrijeme osjetiš da si zaljubljen-a u pogrešnu osobu, a isto tako je pozitivno ukoliko si zaljubljen-a u pravu osobu sa kojom ćeš podijeliti ostatak života i koja će ti uzvraćati na način da te čini sretnim.
- Prozor
#24 Re: Zaljubljenost! Šta je to???
miki brate priznaj sta je, da ti mozemo pomoc
- vjesticanametli
#25 Re: Zaljubljenost! Šta je to???
KEMIJSKA ANALIZA ŽENE
Kemijski element:
Žena
Kemijski simbol:
Že
Otkrio:
Adam
Atomska težina:
Optimalna 60 kg , ali postoje izotopi koji variraju od 40 do 250 kg .
Učestalost pojavljivanja elemenata:
Veče količine se mogu naći u urbanim sredinama, ali se kemijski čišći primjerci mogu naći u udaljenim brdskim područjima.
Fizička svojstva:
Površina obično premazana bojom i kremom. Javlja se u svim agregatnim i drugim stanjima. Proključa odjednom, zamrzne se bez razloga. Topi se ako se primjeni odgovarajući postupak.
Kemijska svojstva:
Lako se spaja sa zlatom, srebrom i drugim plemenitim i poluplemenitim metalima, te sa dragim kamenjem. Apsorbira velike količine skupih materijala. Može eksplodirati iznenada, bez prethodnog upozorenja i bez poznatog razloga. Ne otapa se u vodi, ali joj se prijemčivost znatno povećava ako se natopi kvalitetnim alkoholom. Najefikasniji je poznati elemenat na upijanje novca. Element je koji se vrlo rijetko nalazi u djevičanskom čistom stanju.
Najčešća upotreba:
Prije svega kao ukras, naročito u otmjenim vilama i skupim sportskim automobilima. Odličan je medikament za relaksaciju i vrlo efikasno sredstvo za čišćenje.
Izvršeni pokusi:
Pocrveni kad se zatekne bez ambalaže. Pozeleni kad se stavi pored boljeg uzorka.
Opasnost:
Vrlo je opasan element, osim u rukama stručnjaka, koji ima odgovarajući alat. Ilegalno je imati više od jedne, iako se može posjedovati i više, pod uvjetom da se drže na različitim lokacijama i pazi da elementi ne dođu u direktni dodir.

Kemijski element:
Žena
Kemijski simbol:
Že
Otkrio:
Adam
Atomska težina:
Optimalna 60 kg , ali postoje izotopi koji variraju od 40 do 250 kg .
Učestalost pojavljivanja elemenata:
Veče količine se mogu naći u urbanim sredinama, ali se kemijski čišći primjerci mogu naći u udaljenim brdskim područjima.
Fizička svojstva:
Površina obično premazana bojom i kremom. Javlja se u svim agregatnim i drugim stanjima. Proključa odjednom, zamrzne se bez razloga. Topi se ako se primjeni odgovarajući postupak.
Kemijska svojstva:
Lako se spaja sa zlatom, srebrom i drugim plemenitim i poluplemenitim metalima, te sa dragim kamenjem. Apsorbira velike količine skupih materijala. Može eksplodirati iznenada, bez prethodnog upozorenja i bez poznatog razloga. Ne otapa se u vodi, ali joj se prijemčivost znatno povećava ako se natopi kvalitetnim alkoholom. Najefikasniji je poznati elemenat na upijanje novca. Element je koji se vrlo rijetko nalazi u djevičanskom čistom stanju.
Najčešća upotreba:
Prije svega kao ukras, naročito u otmjenim vilama i skupim sportskim automobilima. Odličan je medikament za relaksaciju i vrlo efikasno sredstvo za čišćenje.
Izvršeni pokusi:
Pocrveni kad se zatekne bez ambalaže. Pozeleni kad se stavi pored boljeg uzorka.
Opasnost:
Vrlo je opasan element, osim u rukama stručnjaka, koji ima odgovarajući alat. Ilegalno je imati više od jedne, iako se može posjedovati i više, pod uvjetom da se drže na različitim lokacijama i pazi da elementi ne dođu u direktni dodir.