da, to je to.realna do boli wrote:Kratko i jasno : nece se razvesti..i kraj price.
Proci ce ga a i nju ..kad tad, sto prije to bolje.
U 99% slucajeva se ne razvode ,a cekati onih 01%,je samo gubljenje vremena.
zaljubljena a on ozenjen
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Dallida
Vrati se na moju temu i procitaj ,sve ce ti biti jasnoobuca wrote:Dallida wrote:"Tvoja drugarica"? ,stvarno mi je zao "drugarice" ,jer poslije dobrog sexa koji ce dobiti s njim on ce otici kuci svojoj zenici ,provodice praznike s njom,ici na izlete s njom ,a "drugarica" ce sjediti kuci i ocajavati zato sto ona nije supruga ,a ne ljubavnica .(ISKUSTVO ,druzim se s takvompesak wrote:Vrlo je moguce da ce moja drugarica krenuti u avanturu s njim. Neke stvari su se promenile...razvile...pa cu vas naknadno obavestiti...,vrlo je "sretna" u toj avanturi)
druzis se sama sa sobom
- Enka-Benka
#753 Re: zaljubljena a on ozenjen
pesak wrote:i sta sad ona da radi ? jeli to nemoralno ako se prepusti ?
mali izbor, a bas joj se on svideo...energetsko polje izmedju njih/puno varnica/ ..da li da se pravi blesava ? nema sna...
to mu je drugi brak...nemaju zajednicko dete...
ona ga zamislja, razmislja i tako to...sve po spiisku. nikad nije bila sa ozenjenim...nikad nije bila ni sa drugaricinim deckom , ni kad su raskinuli. ali je zaljubljena u ovog.nije joj se niko svidjao godinama...i onda , odjednom...![]()
sta raditi....![]()
![]()
nidje veze...zalosno pravo...FUJ
- Enka-Benka
Hajde mi ti pojasnipesak wrote:bice da si ti zatupila...olako koristis FUJ.
- Enka-Benka
pesak wrote:Sto rece neko, ego-igra na forumima je dosadna.
Samo kazem da nije lepo niko da se pljuje sa FUJ.
Ali , dosadno mi je dalje da se objasnjavam.
Odkad je to"FUJ"pljuvanje???Prosto mi se gadi,a od pljuvanja ni rijeci,al hajd
Jak ti kontrargumenat
Ne postavaljaj javno pitanje,ako nisi mentalno spremna na odgovor,a ocigledno da nisi...imamo razlicite stavove sto se teme tice i to je to!Uzivaj!
-
Dallida
Sto nam se Pesak lako uvrijedi,pa nije od tebe srecice ,namjenjeno je tvojoj prijateljiciEnka-Benka wrote:pesak wrote:Sto rece neko, ego-igra na forumima je dosadna.
Odkad je to"FUJ"pljuvanje???Prosto mi se gadi,a od pljuvanja ni rijeci,al hajd![]()
Jak ti kontrargumenat![]()
Ne postavaljaj javno pitanje,ako nisi mentalno spremna na odgovor,a ocigledno da nisi...imamo razlicite stavove sto se teme tice i to je to!Uzivaj!
- Enka-Benka
Dallida wrote:Sto nam se Pesak lako uvrijedi,pa nije od tebe srecice ,namjenjeno je tvojoj prijateljiciEnka-Benka wrote:pesak wrote:Sto rece neko, ego-igra na forumima je dosadna.
Odkad je to"FUJ"pljuvanje???Prosto mi se gadi,a od pljuvanja ni rijeci,al hajd![]()
Jak ti kontrargumenat![]()
- bug
kolumboDallida wrote:Izvinjenje,nisam mogla da odolim,inace sam mirna ali te nekad tema dotakne,a mislim da svi znamo ko je "prijateljica"anais_nin wrote:bez vrijedjanja!Dallida wrote:Pomisli na njegovu zenu kravo glupa
pesak
-
pesak
pa ona nije maloletna. ovo su klinke -cetrnaest godina.danas wrote:'ajdepesak wrote:bilo pa proslo.
kaze drugarica da ga je videla da dobacuje nekim klinkama. tako da joj se zgadio.
a nije joj se gadilo kad je njoj dobacivao
pedofil.
- danas
pa dobro sad, cekaj, mislim, covek je ono nesretno ozenjen, hoda okolo sa tuznom facom i tako to...pesak wrote:pa ona nije maloletna. ovo su klinke -cetrnaest godina.danas wrote:'ajdepesak wrote:bilo pa proslo.
kaze drugarica da ga je videla da dobacuje nekim klinkama. tako da joj se zgadio.
a nije joj se gadilo kad je njoj dobacivao![]()
pedofil.
shvati ga
- Ahmmed
danas wrote:pa dobro sad, cekaj, mislim, covek je ono nesretno ozenjen, hoda okolo sa tuznom facom i tako to...pesak wrote:pa ona nije maloletna. ovo su klinke -cetrnaest godina.danas wrote: 'ajde
a nije joj se gadilo kad je njoj dobacivao![]()
pedofil.
shvati ga![]()
![]()
- Ahmmed
pesak wrote:i sta sad...sad si ti kao mene nadhebala...u cemu je finta ..![]()
sta imas od toga ...
jbt. koje detinjarije.
Hajde, ne ljuti se, pesak....Malo ste se zezale i to je to. Dosta više i tabiriš samo politiku: te Čeda, te Toma, te Tadić, pa peščanik,pa B92,pa .....