zaljubljena a on ozenjen

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
pesak

Post by pesak »

Pravo da ti kazem, pojma nemam. Vise volim slobodnu ljubav, nego nevernicku ljubav... :lol:
a ti ? :D
nisi odgovorio...
danas

Post by danas »

karabaja-x wrote:
pesak wrote:
karabaja-x wrote: iskrenost je moja dispozicija
svaka cast... i meni... :D
pa bi li se upustio u nevernicke vode ? :)
ne volim opštenita pitanja, specifičan sam tip, a bil ti?
ma ona evo 20 i kusur strana ne moze da odluci :-) :-) :D
karabaja-x
Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)

Post by karabaja-x »

danas wrote:
karabaja-x wrote:
pesak wrote: svaka cast... i meni... :D
pa bi li se upustio u nevernicke vode ? :)
ne volim opštenita pitanja, specifičan sam tip, a bil ti?
ma ona evo 20 i kusur strana ne moze da odluci :-) :-) :D
sad ću joj ja pomoć
karabaja-x
Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)

Post by karabaja-x »

pesak wrote:Pravo da ti kazem, pojma nemam. Vise volim slobodnu ljubav, nego nevernicku ljubav... :lol:
a ti ? :D
nisi odgovorio...
nisam odgovorio, istina, a istina je nepromjenjiva, ona je trajno stanje, osim ako sebe, a nekad i druge, ubjedimo drugačije, sto nekima ide lako, a nekima pak nikako. znači moglo bi se reći da sam ja ipak odgovorio. a ljubav je uvjek slobodna, čak i ta kako je ti nazva "nevernička ljubav," je slobodna, sve zavisno od pogleda glavnih aktera. i jesi li ti probala te slobodne i neverničke ljubavi, ili samo nako hipotetički govoriš.
karabaja-x

Post by karabaja-x »

ode pesak, spor sam, moram ubrzat ovo smišljeno filozofiranje
Prozor

Post by Prozor »

ko bi rek´o cuda da se dese, pa miljacka mostove odnese...
pesak

Post by pesak »

ma nisam otisla...ali ti me zavitlavas...ne odgovaras na konkretna pitanja, a ovamo, kao fol- konkretan.. :D
Prozor

Post by Prozor »

pesak wrote:ma nisam otisla...ali ti me zavitlavas...ne odgovaras na konkretna pitanja, a ovamo, kao fol- konkretan.. :D
pa mislim da je u prvom postu, zadnjoj recenici, sve manje-vise razjasnio...
palermo

Post by palermo »

ja bih kao oženjen čovjek samo sa udatom u neverničke vode
pesak

Post by pesak »

palermo wrote:ja bih kao oženjen čovjek samo sa udatom u neverničke vode
:lol: :lol:
sto s udatom ?? :? :-D
palermo

Post by palermo »

pesak wrote:

Jel stvarno pitaš što :? :? ,iz mnogih razloga :D :D
karabaja-x

Post by karabaja-x »

pesak wrote:ma nisam otisla...ali ti me zavitlavas...ne odgovaras na konkretna pitanja, a ovamo, kao fol- konkretan.. :D
da je konkretno, nije, a već sam ti reko, volim specifično. a kolega prozor je iznio zanimljivu interpretaciju.
nego u vezi te slobodne ljubavi, tebi treba neko ko te manje voli nego ti njega, ili neko ko more istovremeno više od jedne da voli. jel to to ha?
pesak

Post by pesak »

karabaja-x wrote:
da je konkretno, nije, a već sam ti reko, volim specifično. a kolega prozor je iznio zanimljivu interpretaciju.
nego u vezi te slobodne ljubavi, tebi treba neko ko te manje voli nego ti njega, ili neko ko more istovremeno više od jedne da voli. jel to to ha?
meni treba meditacija. isla bih u asram. :D mnogo je sve komplikovano u ljudskim odnosima... dosadilo mi da se bakcem. :D
pesak

Post by pesak »

palermo wrote:
pesak wrote:

pa kojih ? :D
karabaja-x

Post by karabaja-x »

pesak wrote:
karabaja-x wrote:
meni treba meditacija. isla bih u asram. :D mnogo je sve komplikovano u ljudskim odnosima... dosadilo mi da se bakcem. :D
joj bona nemoj i ti u meditaciju, to je đavolska posla, eno ih gledam hodaju ko hipnotisani, umišljeni, auu, bjež ba, ništa bolje od prirodnog belaja a bogami i užitka, jer poslije belaja, užitak se čini mnogo ljepšim
Tesnim

Post by Tesnim »

taman tako :) .....
pa je li stvarno toliko glupa ili sta li ju je spopalo pa da se jos i pita sta da radi..tu nema sta da se pita.... glupo zensko na sta je sve spremno to je cisto za nepovjerovati....cuuuj ti to....cccc... pa ne mogu da se nacudim nikako kad se osvrnem oko sebe.... prodala bi dusu djavolu samo da udovolji svojim pohotama... (i ja sam zensko, da ne bude zabune, pa da me druge napadnu zbog ovog komentara)....problem je sto vecina zena nema ponosa, a muskarcima dobro doslo :).... to sto ona misli da se desava s njom je samo iluzija...ali pazi ko jednom prevari postoje vece sanse da ce i drugi put, tako da se bojim da bi se i ona uskoro nasla u slicnoj situaciji kao i njegova sadasnja zena....
palermo

Post by palermo »

pesak wrote:
palermo wrote:
pesak wrote: :lol: :lol:

kao prvo, polazne pozicije su iste, ona je tebi šlag ti si njoj šlag,obadvoje znate gdje su temelji,lakše razumijete jedno drugog,ljubomora je bitno manja :D :D
seLL

Post by seLL »

nikad se on nece razvesti.........
pesak

Post by pesak »

palermo wrote:
pesak wrote:
palermo wrote:

kao prvo, polazne pozicije su iste, ona je tebi šlag ti si njoj šlag,obadvoje znate gdje su temelji,lakše razumijete jedno drugog,ljubomora je bitno manja :D :D
i onda se medjusobno slagirate...pa nije lose... :D
pesak

Post by pesak »

karabaja-x wrote:
pesak wrote:
karabaja-x wrote: da je konkretno, nije, a već sam ti reko, volim specifično. a kolega prozor je iznio zanimljivu interpretaciju.
joj bona nemoj i ti u meditaciju, to je đavolska posla, eno ih gledam hodaju ko hipnotisani, umišljeni, auu, bjež ba, ništa bolje od prirodnog belaja a bogami i užitka, jer poslije belaja, užitak se čini mnogo ljepšim
ma to je najvaznije... zamisli kako je voditi ljubav meditirajuci... :D
oboje meditirate i...
palermo

Post by palermo »

pesak wrote:
palermo wrote:
pesak wrote: pa kojih ? :D
i onda se medjusobno slagirate...pa nije lose... :D
pa nije....to ti i kažem :D :)
karabaja-x

Post by karabaja-x »

pesak wrote: ma to je najvaznije... zamisli kako je voditi ljubav meditirajuci... :D
oboje meditirate i...
pa dobro, možda i to nekad probam :evil:
Prozor

Post by Prozor »

moj dragane nesto cu ti reci, mogla bi te, sada sjekirom isjeci... sto si sinoc drugu posjetio, moje srce razbijo...
pesak

Post by pesak »

karabaja-x wrote:
pesak wrote: ma to je najvaznije... zamisli kako je voditi ljubav meditirajuci... :D
oboje meditirate i...
treba eksperimentisati. da ne bude dosadno.
ne znam kako vi, ali ja najvise osecam energiju izmedju dvoje...taj deo mi je zanimljiviji -kad je bez dodira fizickog-samo energetskog... :D
treba sve probati.

najgore je kad je uobicajeno i dosadno. :D
Prozor

Post by Prozor »

pesak wrote:
karabaja-x wrote:
oboje meditirate i...
treba eksperimentisati. da ne bude dosadno.
ne znam kako vi, ali ja najvise osecam energiju izmedju dvoje...taj deo mi je zanimljiviji -kad je bez dodira fizickog-samo energetskog...

May the force be with you.
Post Reply