zaljubljena a on ozenjen
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- van Basten
upravo to... tema je i postala smor upravo zbog toga što kroz 26 stranica dileme da li da da ili da ne s njim, nigdje još nisam primjetio da bi ustvari on to i htio... osim što ona misli da bi on htioanais_nin wrote:naravno da se obicno okrecemo za savijet onima koji ce nam reci ono STO ZELIMO DA CUJEMO![]()
to su ti rekli i mnogi na ovoj temi....PODRAZUMJEVAJUCI da ti on uopste NUDI tu opcijumene jos u ovo zadnje nisi ubjedila
- danas
kako mislis -- nece onvan Basten wrote:upravo to... tema je i postala smor upravo zbog toga što kroz 26 stranica dileme da li da da ili da ne s njim, nigdje još nisam primjetio da bi ustvari on to i htio... osim što ona misli da bi on htioanais_nin wrote:naravno da se obicno okrecemo za savijet onima koji ce nam reci ono STO ZELIMO DA CUJEMO![]()
to su ti rekli i mnogi na ovoj temi....PODRAZUMJEVAJUCI da ti on uopste NUDI tu opcijumene jos u ovo zadnje nisi ubjedila
- van Basten
hm... a od koga će je ukrasti?danas wrote:kako mislis -- nece onvan Basten wrote:upravo to... tema je i postala smor upravo zbog toga što kroz 26 stranica dileme da li da da ili da ne s njim, nigdje još nisam primjetio da bi ustvari on to i htio... osim što ona misli da bi on htioanais_nin wrote:naravno da se obicno okrecemo za savijet onima koji ce nam reci ono STO ZELIMO DA CUJEMO![]()
pa jel' joj rekao -- 'ukrascu te'
![]()
![]()
![]()
- danas
ma otkud ja znamvan Basten wrote:hm... a od koga će je ukrasti?danas wrote:kako mislis -- nece onvan Basten wrote: upravo to... tema je i postala smor upravo zbog toga što kroz 26 stranica dileme da li da da ili da ne s njim, nigdje još nisam primjetio da bi ustvari on to i htio... osim što ona misli da bi on htiopa jel' joj rekao -- 'ukrascu te'
![]()
![]()
![]()
![]()
i sad ti kazes -- ne bi on
- anais_nin
nije nije bonadanas wrote:ma otkud ja znamvan Basten wrote:hm... a od koga će je ukrasti?danas wrote: kako mislis -- nece onpa jel' joj rekao -- 'ukrascu te'
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a jednom joj je i pozvonio, pokucao na vrata -- greskom
i sad ti kazes -- ne bi on![]()
![]()
![]()
![]()
-
luciferino
Evo mi pišemo peticiju da se kresneš više...pardon, ne ti...tvoja "prijateljica". I super ti je ta PRAVA ženska sa Skypea. Jesi li sigurna da je žensko opšte? Ti bona ne tražiš savjet, ti tražiš opravdanje i istomišljenike koji će te podržati i ohrabriti, jer da imaš petlju već bi to davno obavila. Samo čekaš zeleno svjetlo, a znaš vrlo dobro duboko u sebi da je loše ako se prepustiš. Da si ti srećo sigurna, ne bi ova tema imala 26 stranica. Taman se smiri, a ti baciš bombu da ne bi tema zamrla...te odjednom je našao drugu, onda tebi neka sa Skypea kaže kako trebaš da se prepustiš. Puno petljavine na jednom mjestu da te više mogu uzeti za ozbiljno i da ti i želim dati bilo kakav savjet. Iskreno mi je žao svih onih na ovoj temi koji su potrošili toliko riječi i vremena da ti pomognu.pesak wrote:moje sve bliske drugarice su negde daleko.![]()
treba da cujete pravu zensku- kaze- zenskaros, sta, to mu je prednost. ja volim zenskarose...a i ja volim zenskarose. i oni vole nas.zato sto smo zene.
![]()
kaze- ma napravi ti diskretnu vezu, sta te briga za njegovu zenu.
kaze ona voli kad joj dodju tako cisti, uredni, odmorni od zene i fino imaju seks...milina.![]()
![]()
kaze-sta si se toliko opteretila...to ti ne valja. muvaj ga, organizujte se...
skype je car.
- Prozor
Ako ne moze Oprah ubjedit, ne moze niko...
http://www.youtube.com/watch?v=AYxKXKLJ ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=AYxKXKLJ ... re=related
-
pesak
Svako ima prava da misli sta hoce, i to je to. Ako vam se ne svidja tema, ili nemojte dolaziti ili neka je zakljucaju ili obrisu.
ps. Ne vidim sto je bitno ko je ko u celoj prici. Vazna je problematika.
Kome je bitno ko je ko i zasto mu je bitno ko je ko ?
Meni to nije vazno.
Ko je imao kakve dobre savete, hvala mu , prenecu ih drugarici.
Cudi me da nema niko drugi da kaze da ima ovakav problem ili je imao...
Izgleda da bih mogla pare da zaradjujem pravljenjem sapunica.
Meni to nije vazno.
Ko je imao kakve dobre savete, hvala mu , prenecu ih drugarici.
-
luciferino
Da sada više ne analiziramo...ako nije važno, ne bi se ti krila iza prijateljice.pesak wrote:Svako ima prava da misli sta hoce, i to je to. Ako vam se ne svidja tema, ili nemojte dolaziti ili neka je zakljucaju ili obrisu.![]()
Meni to nije vazno.
Ko je imao kakve dobre savete, hvala mu , prenecu ih drugarici.![]()
Istina je da pratim ovu temu već duže vremena, i mogu ti reći da je količina kontradiktornosti nevjerovatna pa se zato i vraćam. Jedva čekam sljedeću. Ako je prijateljica lažna, možda je i taj tvoj komšija lažan? Možda si nam iznjela slučaj onako hipotetički, ali se ne mogu oteti utisku da nas blago zafrkavaš.
A takvi problemi inače postoje samo ako se sam uvališ u njih pa nije ni čudo što nemaš još istomišljenika. Možda da pozoveš Skypericu ako je i ona stvarna?
Tema za safunice dušu dala, to se slažem
-
luciferino
Akteri nisu bitni ali konstantnost izlaganja jeste, naročito ako želiš da te ozbiljno shvate.pesak wrote:Ostaje pitanje- sto ti je vazno ko je akter ? Bitan je dogadjaj.
Ponavljam, ako vam smeta, tema moze da se zakljuca.
-
pesak
Ne razumem ja tebe, ali uopste. Ovo nije ni neki posebno ozbiljan podforum, niti istorija, religija, politika, ne razumem. Sta ima neko ozbiljno ili neozbiljno da me shvati, ne razumem. Pricamo i to je to.Ubijamo vreme, sta li. Usput, nesto i doznamo, razmenimo ...i tako...polagano.
-
luciferino
Zato i smatram da je čitava pričica čista izmišljotina i da se jako dobro zabavljaš, kao i svi mi.pesak wrote:Ne razumem ja tebe, ali uopste. Ovo nije ni neki posebno ozbiljan podforum, niti istorija, religija, politika, ne razumem. Sta ima neko ozbiljno ili neozbiljno da me shvati, ne razumem. Pricamo i to je to.Ubijamo vreme, sta li. Usput, nesto i doznamo, razmenimo ...i tako...polagano.
- Bonnie-Clydova mala
Ja mislim da bi drugarica to rado da ima actually prostora, ali izgleda da namjere dotičnog i nisu toliko ozbiljne koliko je ona to mislila. Pa sad joj malo krivo...danas wrote:daj ba vise kresni se, pa da i mi ovdje napokon danemo dusom![]()
![]()
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
neki dan slučajno upoznah curu, za mene perfektnu, al friško udatu, mislio sam u tom momentu, što se nismo prije sreli ti i ja 
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
iskrenost je moja dispozicijapesak wrote:Fala bogu da se nadje neko iskren toliko da kaze svoj "slucaj".karabaja-x wrote:neki dan slučajno upoznah curu, za mene perfektnu, al friško udatu, mislio sam u tom momentu, što se nismo prije sreli ti i ja![]()
-
pesak
svaka cast... i meni...karabaja-x wrote:iskrenost je moja dispozicijapesak wrote:Fala bogu da se nadje neko iskren toliko da kaze svoj "slucaj".karabaja-x wrote:neki dan slučajno upoznah curu, za mene perfektnu, al friško udatu, mislio sam u tom momentu, što se nismo prije sreli ti i ja![]()
pa bi li se upustio u nevernicke vode ?
- karabaja-x
ne volim opštenita pitanja, specifičan sam tip, a bil ti?pesak wrote:svaka cast... i meni...karabaja-x wrote:iskrenost je moja dispozicijapesak wrote: Fala bogu da se nadje neko iskren toliko da kaze svoj "slucaj".![]()
![]()
pa bi li se upustio u nevernicke vode ?