zaljubljena a on ozenjen
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- fantom slobode
Nadam se da ih akcija koja slijedi nece razocarati.A i zgodno im je, blizu stanuju.Potrebna konspiracija u pocetku, pa ako ta varnica napravi pozar, neka sami odluce da li ga gasiti.Njegovoj drugoj zeni je onda svakako bolje da potrazi srecu s nekim drugim.A njemu bi bilo bolje inace da proseta od iste, ocigledno se pati bez potrebe.Stvar je licnog izbora, tu su sigurno i opterenja druge prirode koja takodje uticu na odluku i jednog i drugog.U svakom slucaju nije veselo, ali neka se plese.Ljubav iz haustora, srodne duse blizu zive 
- niskoprofilni
To Hajro! Sad ga!mIRCerka wrote:http://youtube.com/watch?v=XXkHFoWSd5U
- fantom slobode
ma ne znam, mozda mu je bolje da ih skupi na jednom mjestu i ode svojim poslom, bice frke ko da gledam, zene znaju da budu nerazumne._BosanaC wrote:Najbolje neka oni svi fino predju na islam, znaci on plus njih dvije, i onda ima sansu da vrati i one prethodne dvije, i vuk sit a ovce na broju
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
4 komada...pod uslovom da svaka dobije jednako para, hrane i ku*ca._BosanaC wrote:Najbolje neka oni svi fino predju na islam, znaci on plus njih dvije, i onda ima sansu da vrati i one prethodne dvije, i vuk sit a ovce na broju
-
_BosanaC
fantom slobode wrote:ma ne znam, mozda mu je bolje da ih skupi na jednom mjestu i ode svojim poslom, bice frke ko da gledam, zene znaju da budu nerazumne._BosanaC wrote:Najbolje neka oni svi fino predju na islam, znaci on plus njih dvije, i onda ima sansu da vrati i one prethodne dvije, i vuk sit a ovce na broju
ne bih ti bio u kozi sad kad stigne 303. feministicka
- Dori
mIRCerka wrote:4 komada...pod uslovom da svaka dobije jednako para, hrane i ku*ca._BosanaC wrote:Najbolje neka oni svi fino predju na islam, znaci on plus njih dvije, i onda ima sansu da vrati i one prethodne dvije, i vuk sit a ovce na broju
-
Pearl
zavisi racunas li punice ili ne_BosanaC wrote:Kolko to jezika bude ako su cetiri zene na kamari?![]()
- fantom slobode
dobrovoljacka brigada_BosanaC wrote:fantom slobode wrote:ma ne znam, mozda mu je bolje da ih skupi na jednom mjestu i ode svojim poslom, bice frke ko da gledam, zene znaju da budu nerazumne._BosanaC wrote:Najbolje neka oni svi fino predju na islam, znaci on plus njih dvije, i onda ima sansu da vrati i one prethodne dvije, i vuk sit a ovce na broju![]()
![]()
![]()
![]()
ne bih ti bio u kozi sad kad stigne 303. feministicka
- Bonnie-Clydova mala
Ej zeno, znam da razum bas sad i ne igra neku ulogu, ali ponos...gdje je tu ponos?
Zar stvarno ta tvoja prijateljica želi da bude no. 2? U ovom slučaju no. 3...
Zar stvarno ta tvoja prijateljica želi da bude no. 2? U ovom slučaju no. 3...
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
svaki njezni cvijet uvene ako nema ...ljubavi....Dena wrote:mIRCerka wrote:4 komada...pod uslovom da svaka dobije jednako para, hrane i ku*ca._BosanaC wrote:Najbolje neka oni svi fino predju na islam, znaci on plus njih dvije, i onda ima sansu da vrati i one prethodne dvije, i vuk sit a ovce na brojuMa dobro, za pare i hranu je lako
zamisli onu emisiju SEX INSPECTORS u ovom slucaju...
-
*mima*
#64 Re: zaljubljena a on ozenjen
Sve treba probat .pesak wrote:i sta sad ona da radi ? jeli to nemoralno ako se prepusti ?
mali izbor, a bas joj se on svideo...energetsko polje izmedju njih/puno varnica/ ..da li da se pravi blesava ? nema sna...
to mu je drugi brak...nemaju zajednicko dete...
ona ga zamislja, razmislja i tako to...sve po spiisku. nikad nije bila sa ozenjenim...nikad nije bila ni sa drugaricinim deckom , ni kad su raskinuli. ali je zaljubljena u ovog.nije joj se niko svidjao godinama...i onda , odjednom...![]()
sta raditi....![]()
![]()
- zena21
nije istina... ne moze se generalno govoritiDaphna wrote:Samo neka joj se ne desi kao mojoj drugarici, koja vec dvije godine ceka da se doticni gospodin razvede!
Muškarac nikada ne ostavlja ženu zbog ljubavnice, već ljubavnicu zbog žene!
evo, na ovom forumu ima tema... juce zena napisala da njen brat ostavlja zenu i dijete zbog ljubavnice... znam par primjera oko mene takodjer
- Amazonka27
ne ostavljaju oni zene nego zene njih nogiraju
-
realna do boli
A ima slucajeva kada zena iz inata nece da ostavi muza...koji to pakao mora biti .
-
Angeldust33
U vecini slucajeva da..samo sto treba definisati 'ljubavnicu' - sex ili nesto drugoDaphna wrote:Samo neka joj se ne desi kao mojoj drugarici, koja vec dvije godine ceka da se doticni gospodin razvede!
- Daphna
Pa ako je oženjen šta mu ta druga žena može biti? Ako su i zaljubljeni jedno u drugo, ako se i vole... Šta će biti ta druga žena? Djevojka možda?Angeldust33 wrote:U vecini slucajeva da..samo sto treba definisati 'ljubavnicu' - sex ili nesto drugoDaphna wrote:Samo neka joj se ne desi kao mojoj drugarici, koja vec dvije godine ceka da se doticni gospodin razvede!
Lakše je to kada je samo kratkotrajna afera... Ali ako ljubav umiješa prste... Uuuuuuuuuuu
-
Nije bitno
Ne gledam na ljubav kao na neki sporazum, pa sad mi se vjencamo i nema nam druge nego "izgurati" zivot s tom osobom pa bez obzira sto je vise ne volimo..Ali takodjer na brak ne gledam kao na cisti osjecaj ljubavi..to je postovanje, prijateljstvo, radis neke stvari koje mozda i ne bi jer ti je stalo do te osobe...trudis se da nadjes kompromis..taj ozenjeni muskarac ocigledno nema pojma o ljubavi i pitam se sto se zeni, jer nije shvatio o cemu je stvar..zao mi je tvoje drugarice jer se zaljubila u takvog covjeka koji je po mom misljenu, sebican i neiskren prema svojoj sadasnjoj supruzi.
Toliko ljudi postoji na ovom svijetu...mani se lljudi koji su se vec obavezali drugim osobama, iako ocigleno to za njih ne predstavlja neki "big deal" cim imaju komsinice kojima ce kucati na vrata..
Toliko ljudi postoji na ovom svijetu...mani se lljudi koji su se vec obavezali drugim osobama, iako ocigleno to za njih ne predstavlja neki "big deal" cim imaju komsinice kojima ce kucati na vrata..