onda bi ispalo da si ga skroz oborila s nogu a nije ni to losepesak wrote:pa ne mogu da se onesvestim...daleko sam od zemlje-razbila bih se nacisto...![]()
bolje njega da onesvestim...
zaljubljena a on ozenjen
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Salko sto je u vodu skako
-
pesak
sto ?Salko sto je u vodu skako wrote:onda bi ispalo da si ga skroz oborila s nogu a nije ni to losepesak wrote:pa ne mogu da se onesvestim...daleko sam od zemlje-razbila bih se nacisto...![]()
bolje njega da onesvestim...jel ima gospodin peric neki hobby i tako to???
covece , spavah par sati zbog gosn. perica. red bi bio da munaplatim.
-
luciferino
pesak, na čemu si?
Daj i nama malo molim teee!
Ako ovako nastaviš, ova tema će postati ozbiljna konkurencija Piramidi Sunca.
Sve me nešto podsjeća na onaj vic kad dvije jaranice razgovaraju u busu: "Jao što mi je jučer dobro bilo, bila sam s dragim, pa smo se ljubili, pa mi je skinuo ... pa malo prstićem (beep - cenzura), pa onda (neka vam se mašta rasplamsa)...
I sve tako dok se jedan stariji čiko ne prodera: "Dobro više jel te j--o ili nije?!"
Hajde više, ili djeluj ili popusti, tako ti Perića.
Daj i nama malo molim teee!
Ako ovako nastaviš, ova tema će postati ozbiljna konkurencija Piramidi Sunca.
Sve me nešto podsjeća na onaj vic kad dvije jaranice razgovaraju u busu: "Jao što mi je jučer dobro bilo, bila sam s dragim, pa smo se ljubili, pa mi je skinuo ... pa malo prstićem (beep - cenzura), pa onda (neka vam se mašta rasplamsa)...
I sve tako dok se jedan stariji čiko ne prodera: "Dobro više jel te j--o ili nije?!"
Hajde više, ili djeluj ili popusti, tako ti Perića.
- Zelena Carapa
opsjedni se nekim neozenjenim. to ti je najbolje.pesak wrote:pa bolje da sam opsednuta gosp. pericem, nego da gledam debile na rts-u. 2.
upravo prica debil, a pre njega je takodje bio debil.
pitanje-ko je sledeci ?
bjezi na drugu stranu ulice kad ga vidis.
-
luciferino
Onaj crnac što si ga nedavno srela kod brazilske ambasade. Mr. Dobrica Negrić?pesak wrote:pa bolje da sam opsednuta gosp. pericem, nego da gledam debile na rts-u. 2.
pitanje-ko je sledeci ?
- anais_nin
luciferino wrote:Onaj crnac što si ga nedavno srela kod brazilske ambasade. Mr. Dobrica Negrić?pesak wrote:pa bolje da sam opsednuta gosp. pericem, nego da gledam debile na rts-u. 2.
pitanje-ko je sledeci ?
-
basta sljezove boje
jok ja, ali kada bi recimo gospodin kome je tema posvecena odlucio da predje na neku od vjera koje dozvoljavaju poligamnost nestao bi problemProzor wrote:Sta, je li se to interesujes ima li opening?basta sljezove boje wrote:pesak, nek te to puno ne uzbudjuje, kod njega je bar lako, on moze i do 4![]()
jedino je pitanje kako bi se dama kojoj je posvecena tema navikla na raspored, mogle bi ona i zena ici na par-nepar
- Prozor
Pa, to sam vec rekao negdje na 11-oj strani...basta sljezove boje wrote:jok ja, ali kada bi recimo gospodin kome je tema posvecena odlucio da predje na neku od vjera koje dozvoljavaju poligamnost nestao bi problemProzor wrote:Sta, je li se to interesujes ima li opening?basta sljezove boje wrote:pesak, nek te to puno ne uzbudjuje, kod njega je bar lako, on moze i do 4![]()
![]()
- manijak1
...........zajebano do bOLA ......SMS-a
- danas
- Prozor
Dje me nadjeAhmmed wrote:pesak wrote:blagi boze, koji uzas.
Ma, što?Ima još bolja od iste umjetnice, nego ne mogu da je nađem,a tekst ide, otprilike, ovako: On oženjen, ja djevojka, majkooooo, šta da činim, zavoljeh ga jakooooo"
- bug
cini se da si sama u svom problemupesak wrote:bolje ja da se drzim politike...manje mi je opasno...![]()
pa dobro, jel ima jos neko ovakav problem ?
pardon, tvoja drugarica
zato
vidjet ces kako ljubav nestaje
pardon, ne ti, tvoja drugarica
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
zavisno od situacije i cilja, pravit se da si oženjen zna bit mnogo korisno u cilju ostvarivanja cilja,to je bre, uuu
-
pesak
da . one-man show.bug wrote:cini se da si sama u svom problemupesak wrote:bolje ja da se drzim politike...manje mi je opasno...![]()
pa dobro, jel ima jos neko ovakav problem ?
pardon, tvoja drugarica![]()
![]()
![]()
zatoiskoristi situaciju
da zadovoljis znatizelju
![]()
vidjet ces kako ljubav nestaje![]()
pardon, ne ti, tvoja drugarica![]()
:D