Promjena uvijek pomaze, Juzna Amerika je mozda malo predaleko...pesak wrote:Gde, u Portoriko ?![]()
Ja bih, ali ... nema se vremena..![]()
uuuu, sto sam videla zgodnog crnca kod Brazilske ambasade...kukuuu
zaljubljena a on ozenjen
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
pesak
Ma jel to ti mene zoves kod sebe, ili mi se samo cini ?Prozor wrote:Promjena uvijek pomaze, Juzna Amerika je mozda malo predaleko...pesak wrote:Gde, u Portoriko ?![]()
Ja bih, ali ... nema se vremena..![]()
uuuu, sto sam videla zgodnog crnca kod Brazilske ambasade...kukuuu
Jesi li i ti ozenjen?
-
basta sljezove boje
pesak, nek te to puno ne uzbudjuje, kod njega je bar lako, on moze i do 4 
-
pesak
aaa,pretpostavila sam... ali me ne cudi , s obzirom da treba meni da se desava...
http://www.youtube.com/watch?v=pBDZUAXe ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=pBDZUAXe ... re=related
-
pesak
Danas ga je opet videla...
koji kreten.
ima svoju zenu a muva okolo zenske.
Kako li on to razmislja ?
Sto rece legionarka, Malo bi da umoci" ...
koji izraz..
Koji kreten.
Ona njegova fina zenica zaljubila se u njega, pa se razvela od svog bivseg muza, a i on se razveo od zene...kao velika ljubav..
.i sta sad ? Muva druge zenske.
Kreten.
Posle nek mi neko prica o "ljubavi".
koji kreten.
Kako li on to razmislja ?
Sto rece legionarka, Malo bi da umoci" ...
Koji kreten.
Ona njegova fina zenica zaljubila se u njega, pa se razvela od svog bivseg muza, a i on se razveo od zene...kao velika ljubav..
Kreten.
-
luciferino
I zaslužio je 15 strana.pesak wrote:Danas ga je opet videla...
koji kreten.ima svoju zenu a muva okolo zenske.
![]()
Kako li on to razmislja ?![]()
Sto rece legionarka, Malo bi da umoci" ...koji izraz..
![]()
Koji kreten.
Ona njegova fina zenica zaljubila se u njega, pa se razvela od svog bivseg muza, a i on se razveo od zene...kao velika ljubav...i sta sad ? Muva druge zenske.
![]()
Kreten.
Nego, kako crnac?
-
pesak
Pa jeste zarobljenik. Njemu treba "ljubav" da bi ispunio seksualne zelje. Kojesta.anais_nin wrote:i meni se cinimaccarona wrote:ti nas malo zahebajes![]()
![]()
![]()
gdje nesta preko noci ono silno razumijevanje za njegovu "zarobljenu i napacenu dushu"![]()
Zamisli kako je to u braku spavati sa nekim ko te uopste ne uzbudjuje. Strasno.
Ko mu je stavio lanac ? On sam. Jeste zarobljenik i ovisnik.
- anais_nin
a ovo tvrdis na osnovu koliko godina (bracnog) iskustva?pesak wrote:Pa jeste zarobljenik. Njemu treba "ljubav" da bi ispunio seksualne zelje. Kojesta.anais_nin wrote:i meni se cinimaccarona wrote:ti nas malo zahebajes![]()
![]()
![]()
gdje nesta preko noci ono silno razumijevanje za njegovu "zarobljenu i napacenu dushu"![]()
Zamisli kako je to u braku spavati sa nekim ko te uopste ne uzbudjuje. Strasno./a do toga dodje kad-tad./
- Bumbar
sto cura rece...odoh lupati glavom od zid dok se boje ne rastope...pesak wrote:Pa jeste zarobljenik. Njemu treba "ljubav" da bi ispunio seksualne zelje. Kojesta.anais_nin wrote:i meni se cinimaccarona wrote:ti nas malo zahebajes![]()
![]()
![]()
Zamisli kako je to u braku spavati sa nekim ko te uopste ne uzbudjuje. Strasno./a do toga dodje kad-tad./
tebi nije dobro jel de??
-
pesak
Imala sam vezu-kao brak 3 godine...anais_nin wrote:a ovo tvrdis na osnovu koliko godina (bracnog) iskustva?pesak wrote:Pa jeste zarobljenik. Njemu treba "ljubav" da bi ispunio seksualne zelje. Kojesta.anais_nin wrote: i meni se cini![]()
a drugarica mi je pricala kako se ona namesti pa gleda seriju kad je ovaj njen uhvati.
- anais_nin
2 iskustva ne cine pravilopesak wrote:Imala sam vezu-kao brak 3 godine...anais_nin wrote:a ovo tvrdis na osnovu koliko godina (bracnog) iskustva?pesak wrote: Pa jeste zarobljenik. Njemu treba "ljubav" da bi ispunio seksualne zelje. Kojesta.
Ko mu je stavio lanac ? On sam. Jeste zarobljenik i ovisnik.dosta mi za ceo zivot,
a drugarica mi je pricala kako se ona namesti pa gleda seriju kad je ovaj njen uhvati.![]()
poznam ljude koji i nakon vise decenija braka i dalje (i to s veliki zadovoljstvom) upraznjavaju te "uzbudljive radnje"
-
pesak
Blago tima koje poznajes.anais_nin wrote:2 iskustva ne cine pravilopesak wrote:Imala sam vezu-kao brak 3 godine...anais_nin wrote: a ovo tvrdis na osnovu koliko godina (bracnog) iskustva?dosta mi za ceo zivot,
a drugarica mi je pricala kako se ona namesti pa gleda seriju kad je ovaj njen uhvati.![]()
sto znaci da onu tvrdnju "a do toga dodje kad-tad" mozes macku o rep
poznam ljude koji i nakon vise decenija braka i dalje (i to s veliki zadovoljstvom) upraznjavaju te "uzbudljive radnje"i to ne s nekim "ta tlane" nego bas sa bracnim (tj zivotnim) partnerom
samo zeza je sto to sve ide u paketu sa jako finom ljubavi, medjusobnom paznjom, postovanjem i razumjevanjem
a to je puno kompleksnija mehanika od "digo mi se, hocemo li"
ili "dragi veceras me boli glava"
Ja poznajem mnogo ljudi kojima je dosadno u braku. ne poznajem ni jednog kao sto ti poznajes...
Brak je propala stvar. Ljudi treba da zive sami ili sa nekim dok hoce, kad nece, lepo se presele i gotovo...a ne ovako.
- Bumbar
hm...tebe je draga netko gadno nagazio... 
hajd jedno pitanje...zasto si onda bila u vezi 3 godine? na osnovu jednog svog iskustva (loseg nazalost) sudis svima ostalima...hm...a na to sve kad se nadoda da si pukla na ozenjenog...hm...iskreno, ne zivis ono sto propovjedas...jer bi inace sada ti bila ljubavnica doticnog...
hajd jedno pitanje...zasto si onda bila u vezi 3 godine? na osnovu jednog svog iskustva (loseg nazalost) sudis svima ostalima...hm...a na to sve kad se nadoda da si pukla na ozenjenog...hm...iskreno, ne zivis ono sto propovjedas...jer bi inace sada ti bila ljubavnica doticnog...
Last edited by Bumbar on 25/12/2007 22:04, edited 1 time in total.
- anais_nin
zao mi je zbog tebe sto je tako....i sto su to tvoja vjerovanja i ubjedjenja...to je jako tuzno....naravno ti imas pravo da biras za sebe sto hoces i kako hoces...samo problem je kad ti to razmisljanje "brak je propala stvar" projeciras na tudje (bracne) zajednicepesak wrote: Blago tima koje poznajes.![]()
Ja poznajem mnogo ljudi kojima je dosadno u braku. ne poznajem ni jednog kao sto ti poznajes...
Brak je propala stvar. Ljudi treba da zive sami ili sa nekim dok hoce, kad nece, lepo se presele i gotovo...a ne ovako.
- Bumbar
heh to radi bas zato sto nije njena zajednica..imam osjecaj da bi se drugacija pjesma pjevala da je ona na mjestu zene...hmanais_nin wrote:zao mi je zbog tebe sto je tako....i sto su to tvoja vjerovanja i ubjedjenja...to je jako tuzno....naravno ti imas pravo da biras za sebe sto hoces i kako hoces...samo problem je kad ti to razmisljanje "brak je propala stvar" projeciras na tudje (bracne) zajednicepesak wrote: Blago tima koje poznajes.![]()
Brak je propala stvar. Ljudi treba da zive sami ili sa nekim dok hoce, kad nece, lepo se presele i gotovo...a ne ovako.to bas i nije fino....
-
mamica papucarka
ja ga ne bih ni daljinskim
Sta je zena kroz njega proslo
Ko se sve po njemu valjo
Pasek, ono stvarno...
Pasek, ono stvarno...
-
pesak
Pa, kad uopstavas, lakse ti bude na srcu...anais_nin wrote:zao mi je zbog tebe sto je tako....i sto su to tvoja vjerovanja i ubjedjenja...to je jako tuzno....naravno ti imas pravo da biras za sebe sto hoces i kako hoces...samo problem je kad ti to razmisljanje "brak je propala stvar" projeciras na tudje (bracne) zajednicepesak wrote: Blago tima koje poznajes.![]()
Brak je propala stvar. Ljudi treba da zive sami ili sa nekim dok hoce, kad nece, lepo se presele i gotovo...a ne ovako.to bas i nije fino....
-
pesak
Sto vise, to bolje...menjas energiju ...mamica papucarka wrote:ja ga ne bih ni daljinskimSta je zena kroz njega proslo
Ko se sve po njemu valjo
![]()
Pasek, ono stvarno...
samo da nema side...
ne verujem ja da je on mnogo stigao- od dva braka.
- anais_nin
ali zbog tog uopstavanja onda ne postujes ono sto bi trebalo postovati....pesak wrote:Pa, kad uopstavas, lakse ti bude na srcu...anais_nin wrote:zao mi je zbog tebe sto je tako....i sto su to tvoja vjerovanja i ubjedjenja...to je jako tuzno....naravno ti imas pravo da biras za sebe sto hoces i kako hoces...samo problem je kad ti to razmisljanje "brak je propala stvar" projeciras na tudje (bracne) zajednicepesak wrote: Blago tima koje poznajes.![]()
...a stvarno znam za mnogo losih brakova.
- Bumbar
koliko ti uspijes stici razmijeniti energije??...a on ocigledno stize samo tako da se muva okolo...pesak wrote:Sto vise, to bolje...menjas energiju ...mamica papucarka wrote:ja ga ne bih ni daljinskimSta je zena kroz njega proslo
Ko se sve po njemu valjo
![]()
Pasek, ono stvarno...razmenjujes...
samo da nema side...
ne verujem ja da je on mnogo stigao- od dva braka.