zaljubljena a on ozenjen

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
maccarona

Post by maccarona »

jesi li ti gledala ovaj fim?

Image :lol:

ako nisi, obavezno! :D
anais_nin

Post by anais_nin »

pesak wrote:Pa jeste li gledali "Poslednji tango u Parizu ?"
Ako niste, obavezno...
ako tvoja zivotna i emotivna ocekivanja budu bazirana na filmovima, ne vjerujem da ces ikada naci ono sto ocekujes :D

i ja jako volim GODFATHER seriju, pa opet mislim da necu nikog ljubit u celo u dogledno vrijeme :D

P.S. djaba koliko putera koristis svaki Marlon s godinama dodje na ovo :oops:

Image
callmethebreeeze

Post by callmethebreeeze »

Ako niste, obavezno...
nakon toga sam prestao jesti puter jedno vrijeme :D
anais_nin

Post by anais_nin »

callmethebreeeze wrote:
Ako niste, obavezno...
kazu ne valja zbog holesterola :D
callmethebreeeze

Post by callmethebreeeze »

anais_nin wrote:
callmethebreeeze wrote:
Ako niste, obavezno...
kazu ne valja zbog holesterola :D
ma ja, zdravlje se cuva dok ga imas. tako bar kaze moja mama :D
anais_nin

Post by anais_nin »

callmethebreeeze wrote: ma ja, zdravlje se cuva dok ga imas. tako bar kaze moja mama :D
zna mama, zna :D
legionarka

Post by legionarka »

ali moze valjda malo u kolacima cccc :D :D
basta sljezove boje

Post by basta sljezove boje »

pesak wrote::lol: :D

Najbolje je imati vezu kao sto je u filmu "Poslednji tango u Parizu".
Ne znas ime, prezime, ne znas nista o tom coveku , sreces se povremeno u nekom stanu i to je to. Bez imena. Sve ostalo je strasno opterecavajuce.

Samo je problem sto postoji persida. :D
mislis? A jesi li gledala Intimacy po Hanifu Kureishiju? :D

ne zbog eksplicitne scene oralnog seksa vec zbog teme. Srecu se jednom tjednom, srijedom i taslace, dok on jednom ne odluci da je prati i sazna vise o njoj ... udata, dijete ... ostalo gledaj :lol:

http://www.imdb.com/title/tt0256103/
Bumbar

Post by Bumbar »

maccarona wrote:
anais_nin wrote:
maccarona wrote:joj sokica me isprekida zivota mi :lol: :lol: :lol:

anais :D jadnik trazi pomoc :( znas one " radnike" sto dodju da ti poprave TV :D
srecom, ne poznam iz licnog iskustva :D kad se TV pokvari, ja ga vise ne gledam :lol: :D :kiss:
ne znam ni ja bona :D:D i ja vidjela na TV-u :roll: :D dok je radio :lol: :lol: :-) :-) :-)
sad ispade ja barcem po tudjim bravama :shock: :x :x :x :D
mene sad zanima kakve ti to programe na tv-u gledas :P :lol: :lol: :lol:
Fair Life

#310 Re: zaljubljena a on ozenjen

Post by Fair Life »

pesak wrote:...
sta raditi.... :? :-? :-)
Noge skupiti... shirom.
pesak

Post by pesak »

Bice da je moja drugarica negde kod cakre manipura...nije u muladari i svadistani, jer ne voli da se vezuje i misli u mnozini, a on se negde zakucao u donjim cakrama i to je to. Evolutivni pokusaj mu i nije nesto uspeo.
:D
anais_nin

Post by anais_nin »

pa onda bi drugarica trebala da pronadje nekog koji takodje ne zeli da se vezuje i da misli u mnozini, i koji nije VEC vezan (iako ocigledno razmislja samo u jednini) :D mada po svemu do sada napisanom, prijateljica zudi za jedninom mnozine, al nalece na frajere koji ne zele da se vezu, pa shodno tome negira svoje zelje i potrebe :D
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

Ako niste, obavezno...
auuuuuuuuuuuu :D
Birvaktile sam nabavila knjigu, iako pojma nisam imala o cemu se radi. I gospodjica je ponijela na plazu, izvrnula se i pocela citat :lol: Kada sam skuzila tematiku, rumenilo me oblilo, jer su me vec ljudi poceli zagledat (smajlikojisestidiiudaraglavomodzid :roll: )
pesak

Post by pesak »

anais_nin wrote:pa onda bi drugarica trebala da pronadje nekog koji takodje ne zeli da se vezuje i da misli u mnozini, i koji nije VEC vezan (iako ocigledno razmislja samo u jednini) :D mada po svemu do sada napisanom, prijateljica zudi za jedninom mnozine, al nalece na frajere koji ne zele da se vezu, pa shodno tome negira svoje zelje i potrebe :D
Desava se ono sto treba da se desava...ona se "vezuje" za one koji ne mogu da se "vezu" za nju, jer njoj ustvari to i ne treba.. :D
Coveku se uvek desava ono sto treba da mu se desava.
Pravo pitanje je "zasto ". Gde je on u svemu tome i kuda dalje ?
luciferino

Post by luciferino »

Dešava se zato što ti pajdašica želi i stisnut i prnut istovremeno i time prekršiti četvrti Newtonov zakon. :P . I bilo bi dobro da odluči da li je nihilista ili hedonista jer zajedno ne može nikako. Meni izgleda da je u duši teški hedonista koji samo misli na svoje zadovoljstvo, a nihilističke teze su tako divne za mazanje očiju i sopstvenih i tuđih, tj. nalaženje opravdanja. :oops: :P 8-)
pesak

Post by pesak »

luciferino wrote:Dešava se zato što ti pajdašica želi i stisnut i prnut istovremeno i time prekršiti četvrti Newtonov zakon. :P . I bilo bi dobro da odluči da li je nihilista ili hedonista jer zajedno ne može nikako. Meni izgleda da je u duši teški hedonista koji samo misli na svoje zadovoljstvo, a nihilističke teze su tako divne za mazanje očiju i sopstvenih i tuđih, tj. nalaženje opravdanja. :oops: :P 8-)
Za sta opravdanja ?
Zasto mislis da hedonista ne moze biti nihilista?
Da li znas da je sve isto ? U nekoj sustini, bez reci.
Kako se neko moze boriti za neki cilj ako nista ne postoji ?
anais_nin

Post by anais_nin »

pesak wrote:
luciferino wrote:Dešava se zato što ti pajdašica želi i stisnut i prnut istovremeno i time prekršiti četvrti Newtonov zakon. :P . I bilo bi dobro da odluči da li je nihilista ili hedonista jer zajedno ne može nikako. Meni izgleda da je u duši teški hedonista koji samo misli na svoje zadovoljstvo, a nihilističke teze su tako divne za mazanje očiju i sopstvenih i tuđih, tj. nalaženje opravdanja. :oops: :P 8-)
Za sta opravdanja ?
sorry, ali ovo je takva suplja :oops:
taj covjek postoji (naravno osim ukoliko si ga izmislila za nasu zabavu haha)...prsten na njegovom prstu postoji....njegov brak postoji....zena koja bi bila povrijedjena tom aferom postoji....posljedice za nase postupke postoje...

ta price "nista ne postoji" nije cak ni prica za malu djecu....nego samo suplja nacin da se spere odgovornost za sebicnost vlastitih odluka sa sebe.....i ista svali na "nepostojanje" necega :oops:
anais_nin

Post by anais_nin »

pesak wrote:
anais_nin wrote:pa onda bi drugarica trebala da pronadje nekog koji takodje ne zeli da se vezuje i da misli u mnozini, i koji nije VEC vezan (iako ocigledno razmislja samo u jednini) :D mada po svemu do sada napisanom, prijateljica zudi za jedninom mnozine, al nalece na frajere koji ne zele da se vezu, pa shodno tome negira svoje zelje i potrebe :D
Desava se ono sto treba da se desava...ona se "vezuje" za one koji ne mogu da se "vezu" za nju, jer njoj ustvari to i ne treba.. :D
Coveku se uvek desava ono sto treba da mu se desava.
Pravo pitanje je "zasto ". Gde je on u svemu tome i kuda dalje ?
naravno imas pravo na svoje misljenje....ja ne vjerujem da su stvari vec predodredjene za nas, te da nas zivot samo "zadesi"....da, naravno da postoji razlog za sve, ali to nas ne cini marionetama cije konce kontrolise neko drugi....valjda imamo mozak u glavi s razlogom...da razmisljamo njim, da ga koristimo... :oops: za nesto....valjda imamo moc razlucivanja, moc ucenja, moc shvatanja, moc osjecanja.....to su sve vrlo snazne moci....cak i malo dijete vrlo rano nauci da akcije izazivaju reakcije....

mislim super je filozofirati u zivotu :D filozofija je extra stvar....samo osim ako ne zivis sam na nekom pustom otoku mi svi egzistiramo u stvarnosti u kojoj postoje i drugi ljudi, druge osobe, i koliko god jedno JA bilo izuzetno bitno, to isto ja ne moze postojati negirajuci sve ostalo oko sebe....

ja i dalje stojim iza svoje postavke :D ocajnicka potreba da se bude voljena :D
Last edited by anais_nin on 23/12/2007 16:23, edited 1 time in total.
anais_nin

Post by anais_nin »

danas wrote:
pesak wrote:
Image
:lol: :lol: :lol: moram priznati tvoji crtici su puno rijecitiji :D graficki prikazi su obicno efikasniji :D
basta sljezove boje

anais_nin wrote:
pesak wrote:
Za sta opravdanja ?
sorry, ali ovo je takva suplja :oops:
taj covjek postoji (naravno osim ukoliko si ga izmislila za nasu zabavu haha)...prsten na njegovom prstu postoji....njegov brak postoji....zena koja bi bila povrijedjena tom aferom postoji....posljedice za nase postupke postoje...

ta price "nista ne postoji" nije cak ni prica za malu djecu....nego samo suplja nacin da se spere odgovornost za sebicnost vlastitih odluka sa sebe.....i ista svali na "nepostojanje" necega :oops:
a zasto ne bi postojao? Ima ih (sa prstenom i ostalim) kao pjeska na plazi na nekim forumima, pa kad skuze potencijalnu lovinu na forumu posalje se pp, pa ako upali zove se na messenger, pa se prica o kafkijanskom kompleksu ... paralelni svjetovi, njegov unutarnji i onaj vanjski svijet u kojem zivi, pa zena koja ga ne razumije i tako to ... osjecajan i to ga uvijek dodje glave ... istovremeno voli dvije zene ... i to ne moze razumjeti niko ko to nije dozivio ... i slicne suplje ...

kod moje prijateljice je to ostalo na hard disku pa smo poslije u malo vecem zenskom drustvu mogle sve lijepo izanalizirati :lol:
anais_nin

Post by anais_nin »

basta sljezove boje wrote: a zasto ne bi postojao? Ima ih (sa prstenom i ostalim) kao pjeska na plazi na nekim forumima, pa kad skuze potencijalnu lovinu na forumu posalje se pp, pa ako upali zove se na messenger, pa se prica o kafkijanskom kompleksu ... paralelni svjetovi, njegov unutarnji i onaj vanjski svijet u kojem zivi, pa zena koja ga ne razumije i tako to ... osjecajan i to ga uvijek dodje glave ... istovremeno voli dvije zene ... i to ne moze razumjeti niko ko to nije dozivio ... i slicne suplje ...

kod moje prijateljice je to ostalo na hard disku pa smo poslije u malo vecem zenskom drustvu mogle sve lijepo izanalizirati :lol:
ova mi je najjaca :D ili jos bolja je "odavno se ne vole, ali (_______- neki razlog) ne moze je ostaviti" :D eto on jadan nije htio, nije smio, ali omaklo mu se :D uh, mojne, opet ce mi suza krenut :lol:
legionarka

Post by legionarka »

...ne moze se "omaknuti" takvo sto...nego pusti ti to...on svoju zenu voli a hoce sa strane da "umoci" pa patetiku spucao...a ti mlada ili "navodna jaranica" ako hoce nek vjeruje u sarene laze, a ako hoces nek se fino pukne koji put sa njim...na njenu (tvoju)dusu...sad ovdje neke filozofije razvlaciti ko zvaku...nego sta ima kod vas?? :D :D
basta sljezove boje

... ozenjen je, a ima vezu sa zenom koja je razvedena i koju strasno voli. To sto on prezivljava u sebi, to mi ne mozemo shvatiti, to je nesto strasno. Ta zena zna za njegovu suprugu i potpuno ga razumije (sic!) ali supruga ne zna nista iz razloga sto je on ne zeli time opteretiti. Veza je trajala godinu i po do dvije. Supruga nikada nista nije saznala i navodno bi ga ostavila da je saznala. On je morao raskinuti s tom zenom, jer nije mogao "ostaviti suprugu samu na vjetrometini sa dvoje djece". Dan-danas ga jos strasno boli kada se sjeti te zene ... inace se jako ljuti kad se neko zeza sa ovim 8-)
anais_nin

Post by anais_nin »

blago zeni s njim tako uvidjavnim :D i tereta je postedio :D
Bumbar

Post by Bumbar »

anais_nin wrote:blago zeni s njim tako uvidjavnim :D i tereta je postedio :D
potpisujem...suze mi niz ledja krenuse :shock:
Post Reply