zaljubljena a on ozenjen

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
anais_nin

Post by anais_nin »

iskreno pesak meni to nije ni najmanje komicno :roll: takvi likovi su mi totalno i apsolutno ljigavi :roll:

a sto se zaljubljenosti tice, zaljubljenost i ljubav nisu iste stvari :roll: naravno da su bajke jedno, a stvarno drugom....nikom ne cvjetaju ruze svaki dan....ali dvoje ljudi koji se medjusobno postuju i vole ce biti u stanju postaviti solidno tlo tako da im bude lijepo cesce nego ruzno....a zaljubljenost varira u intenzitetu, ali ne mora sasvim da nestane....znas, slabo koji cvijet cvijeta citavu godinu....ali ako mu pruzis plodno tlo, zalijevas ga, i pruzas paznju i njeznost onda ce svake godine iznova da te obraduje svojom ljepotom....rijetko kada se iz nicega moze stvoriti nesto.....osobe koje misle da ce ljubav da im padne na krilo i onda ce jos uz to rasti sama i opstajati sama, vjerovatno imaju malo iskrivljenu i nerealnu sliku ljubavi......

u svemu tome meni je samo zao te zene :roll: koja izgleda zivi s kretenoidom, u neznanju :-?
pesak

Post by pesak »

E, vala lepo si ga opisala. :-)
Jadan je on. Vidis da je ustvari skroz nesredjen. Ko zna gde je puklo i kako u njegovim brakovima. Ocigledno nije uspevao da zaliva pravilno bastu . Zao mi ga je.
Ne bi se on zaleteo na komsijska vrata da je neki mnogo promisljen i pokvaren, nego je prosto nesredjen, izgubljen. :-?
anais_nin

Post by anais_nin »

pesak wrote:E, vala lepo si ga opisala. :-)
Jadan je on. Vidis da je ustvari skroz nesredjen. Ko zna gde je puklo i kako u njegovim brakovima. Ocigledno nije uspevao da zaliva pravilno bastu . Zao mi ga je.
Ne bi se on zaleteo na komsijska vrata da je neki mnogo promisljen i pokvaren, nego je prosto nesredjen, izgubljen. :-?
apsolutno i totalno ne shvatam logiku ove izjave :shock: neko ko je ozenjen i to po drugi put a hoda okolo i svjesno trazi da prevari tu zenu kojoj je obecao ljubav i vjernost je i te kako promisljen i pokvaren!!!! :shock:
fantom slobode

Post by fantom slobode »

anais_nin wrote:
apsolutno i totalno ne shvatam logiku ove izjave :shock: neko ko je ozenjen i to po drugi put a hoda okolo i svjesno trazi da prevari tu zenu kojoj je obecao ljubav i vjernost je i te kako promisljen i pokvaren!!!! :shock:
Mislim da ipak postoji sansa da je covjek izgubljen, ne treba ga tako olako osudjivati, da je promisljeniji bio otisao bi malo dalje od kuce, eto tu je ta neka logika.A ovako samo sebi natovario probleme na vrat.Vidis da covjek ne zna, ne ide ga naprosto.Slabo on to organizuje.
pesak

Post by pesak »

anais_nin wrote:
Ma jok. On je SLUCAJNO poceo da otkljucava vrata moje drugarice. Bukvalno, slucajno- nesvesno. Krenuo kuci, pa mesto kljuc u svoja vrata, on stavio u njena. :lol: Ona pogledala kroz spijunku ko to candrlja po njenim vratima i sokirala se kad je videla njega. :shock: Brzo je video da to nisu njegova vrata i zbrisao, smejuci se sa nekim drugarom.
Zamisli koliko covek moze da bude izgubljen da bi promasio sopstvena vrata od stana. :lol:
Sta ces...ima nas raznih. Jadan.
Zamisli jos da su oni postali ljubavnici... :lol: Koliko bi puta samo promasio svoj stan i sta bi tu sve moglo da se desi... :lol:
Ne znam sto se ovoliko smejem. Mozda sto sam pojela celu cokoladu od 300 grama. 8-)
pesak

Post by pesak »

Ma da. Izgubljen covek. Ne snalazi se bas...jadnicak.
:-)

I eto tako se covek zaljubi- pocne o nekome da razmislja i eto ti belaja.
anais_nin

Post by anais_nin »

ne vidim smisla da se ponavljam ko papagaj.... :roll: :? fakat....ako neke stvari o necijem karakteru nisu ocigledne iz napisanog, onda nema smisla a ni potrebe da ja ovde bez veze crteze postavljam :oops:
anais_nin

Post by anais_nin »

pesak wrote:Ma da. Izgubljen covek. Ne snalazi se bas...jadnicak.

iskreno nije mi se to nikad desilo, i isto toliko se iskreno nadam da nikad i nece :roll: da sam u startu imala uvid u neciji nekarakter i nedostatak kicme, a da sam se svejedno zaljubila u njega :oops: pa ne zaljubljuje se u havu :-?
skojotovski

Post by skojotovski »

pesak wrote:Ma da. Izgubljen covek. Ne snalazi se bas...jadnicak.

nego, organizuj ti varijantu Image... pa fino primiri :D
pesak

Post by pesak »

pa, da znas. :D
anais_nin

Post by anais_nin »

Image
pesak

Post by pesak »

:lol: :lol:

pa sta je sad, anais ...
fantom slobode

Post by fantom slobode »

Imam ja gori primjer, znam momka, on zivi sa zenom, a posto sam dobro upoznat u njegovu problematiku, upratio sam da je sad u vezi sa jedno 4 zene, a ima i listu cekanja.I primjetio sam jos da sto se vise time bavi, sve vise zena upada u taj krug, kao da ih to privlaci.Ova njegova nema pojma o tome ili mozda ne zeli da vidi, a ove ostale kako mi rece nemaju nikakvih problema sto je on ozenjen, nimalo im ne smeta.E sada da li one imaju neke veze sa strane to ne znam, kod njega svega, ne moze se reci da se radi o neobrazovanim, pa da kazes, ne znaju jadne kuda ce i sta ce.To se naprosto svjesno desava, valjda im se svidja taj osjecaj zabranjenog voca.
Meni je ovaj veci problem, ako ga uporedim sa onim gore jadnickom, koji je bas tanak sto se tice organizacije.Neko rece izgubljen, pa izgleda, stvarno jeste.
polara

Post by polara »

Zaljubljenost brzo prodje,nek i ona produzi dalje od ozenjenog
Dajdo

Post by Dajdo »

anais_nin wrote:ne vidim smisla da se ponavljam ko papagaj.... :roll: :? fakat....ako neke stvari o necijem karakteru nisu ocigledne iz napisanog, onda nema smisla a ni potrebe da ja ovde bez veze crteze postavljam :oops:
stvarno anais.... kako bona ne kontas??
JADAN COVEK...

bas mi ga je zao... tebi nije?? :shock:

(samo mi je jos vise zao sebe sto zivim u svijetu prepunom slicnih likova, i muskih i zenskih :x )

haj vozdra. kud radim za bajram pa si pokvarih ugodjaj citajuci kojekakve teze... (da ne kazem sta drugo pa da me ne izbrisu...)
pesak

Post by pesak »

Ja nemam razumevanja za fasiste, rasiste a i nacionaliste, ali imam za obicne ljudske slabosti.

U svakom slucaju, zavrsena prica.
mrs. zurbrigen

Post by mrs. zurbrigen »

fantom slobode wrote:Imam ja gori primjer, znam momka, on zivi sa zenom, a posto sam dobro upoznat u njegovu problematiku, upratio sam da je sad u vezi sa jedno 4 zene, a ima i listu cekanja.I primjetio sam jos da sto se vise time bavi, sve vise zena upada u taj krug, kao da ih to privlaci.Ova njegova nema pojma o tome ili mozda ne zeli da vidi, a ove ostale kako mi rece nemaju nikakvih problema sto je on ozenjen, nimalo im ne smeta.E sada da li one imaju neke veze sa strane to ne znam, kod njega svega, ne moze se reci da se radi o neobrazovanim, pa da kazes, ne znaju jadne kuda ce i sta ce.To se naprosto svjesno desava, valjda im se svidja taj osjecaj zabranjenog voca.
Meni je ovaj veci problem, ako ga uporedim sa onim gore jadnickom, koji je bas tanak sto se tice organizacije.Neko rece izgubljen, pa izgleda, stvarno jeste.
joj, pa taj covjek moze organizirati tecaje. ono, "kako iskoristiti 25 sati dnevno"... :D mora biti da je veliki talenat... :D
callmethebreeeze

Post by callmethebreeeze »

fantom slobode wrote:Imam ja gori primjer, znam momka, on zivi sa zenom, a posto sam dobro upoznat u njegovu problematiku, upratio sam da je sad u vezi sa jedno 4 zene, a ima i listu cekanja.I primjetio sam jos da sto se vise time bavi, sve vise zena upada u taj krug, kao da ih to privlaci.Ova njegova nema pojma o tome ili mozda ne zeli da vidi, a ove ostale kako mi rece nemaju nikakvih problema sto je on ozenjen, nimalo im ne smeta.E sada da li one imaju neke veze sa strane to ne znam, kod njega svega, ne moze se reci da se radi o neobrazovanim, pa da kazes, ne znaju jadne kuda ce i sta ce.To se naprosto svjesno desava, valjda im se svidja taj osjecaj zabranjenog voca.
ja nisam u stanju da knjige na vrijeme vratim u biblioteku, a kamoli da imam vezu sa cetiri zene istovremeno :shock: tom liku treba dati kakvu kompaniju da vodi jer je izgleda genije kada je organizacija u pitanju :D
pesak

Post by pesak »

Pa nista nije bilo...sve isto... :lol: pozitivna nula... :D
i malo snova... :roll:
maccarona

Post by maccarona »

Minnela wrote:I sta bi? Nisam u toku :? :D .Je li se ko razveo,vjencao :? :D
nista ba :D:D ovaj profesionalac ih je sve nasamario :lol: :lol: i sad se usavrsava kod vec pete ili seste :? :oops: :oops: :oops:

sad bih rekla :oops: e nek je vala :D al necu, ispascu grozna :oops:
pesak

Post by pesak »

Ma nije on toliko los. Sto ga svi toliko grdite...znas kako ima ocajnu , tuznu facu. Nije srecan. Sizi u sebi. Jadan. :sad:
toliko zena i dece na grbaci...nije to lako izdrzati. :D
ozbiljno.
anais_nin

Post by anais_nin »

danas wrote:
pesak wrote:Ma nije on toliko los. Sto ga svi toliko grdite...znas kako ima ocajnu , tuznu facu. Nije srecan. Sizi u sebi. Jadan. :sad:
ozbiljno.
Image
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

potpisujem :D
pesak

Post by pesak »

Mozda je moja drugarica pogresila sto nije isla do kraja, pa da se uveri u ono sto ovde vecinom pricate. Cesto ne vredi samo pricati...
Uostalom, kupila je neke stvari za oblacenje koje nikad ne bi kupila da nije njega. I sad to moze da iskoristi...za dalje. :D
Eto koristi.
slatki limun. :D
maccarona

Post by maccarona »

na jos jednog profesionalca :D:D svakako :D:D

limun je ipak kiseo :D:D kao i istina i zivot :oops: :D al dzaba nekima opet treba crtati :D
pesak

Post by pesak »

anais_nin wrote:
danas wrote:
pesak wrote:Ma nije on toliko los. Sto ga svi toliko grdite...znas kako ima ocajnu , tuznu facu. Nije srecan. Sizi u sebi. Jadan. :sad:
ozbiljno.
Image
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

potpisujem :D
u, bre, sto ste nemilosrdne....
Post Reply