zaljubljena a on ozenjen

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
pitt

Post by pitt »

SaraLe wrote:
pitt wrote:
SaraLe wrote: Vas nikad od viska ne boli glava :-) :D
pa kad imamo vise.....glava mislim :D:D
I uvijek pogresnom razmisljate :D :P
hajde ba....bar imamo opcija :D:D a nekima je i IQ dole u sefu :D:D:D
danas

Post by danas »

SaraLe wrote:
maccarona wrote:
SaraLe wrote:A zamislite situaciju :D
Zaljubljena a ona udata :P :D
mogla bih price pricati :D:D
al nema veze sa mnom :-) znate, jedna moja jaranica i to :-)
Znam :D i ja sam pricala o jaranici :D
jel' o istoj :D :D :D vidim ja meni se stuca :oops: :D
maccarona

Post by maccarona »

danas wrote:
SaraLe wrote:
maccarona wrote: mogla bih price pricati :D:D
:lol:

ma ti si forumasica stoljeca :kiss:

:D
Saian

Post by Saian »

maccarona wrote:

leti tamo glasaj, gospodarici ce biti drago :D :D :D ona uzhiva u javnom velichanju njenog "ona" :D :D :D
pitt

Post by pitt »

Saian wrote:
maccarona wrote:

leti tamo glasaj, gospodarici ce biti drago :D :D :D ona uzhiva u javnom velichanju njenog "ona" :D :D :D
cuj gospodarici.......eeee jest vas ukrotila :D:D:D
SaraLe

Post by SaraLe »

danas wrote:
SaraLe wrote:
maccarona wrote: mogla bih price pricati :D:D
:lol: :lol: :lol: :lol: :kiss:
pitt

Post by pitt »

sveto trojstvo :D:D podsjeti me na onaj film Sex Monster :D:D:D
maccarona

Post by maccarona »

Saian wrote:
maccarona wrote:

koliko li je puta bodove prebrojala, monitor poljubila :D :D u ogledalce pogledala :D:D
pitt

Post by pitt »

maccarona wrote:
Saian wrote:
maccarona wrote:

koliko li je puta bodove prebrojala, monitor poljubila :D :D u ogledalce pogledala :D:D
nema tog ogledala....sto to moze trpjeti :D:D:D
maccarona

Post by maccarona »

pitt wrote:
maccarona wrote:
Saian wrote: leti tamo glasaj, gospodarici ce biti drago :D :D :D ona uzhiva u javnom velichanju njenog "ona" :D :D :D
ako su tvoja popucala ne moraju i njena :D:D
callmethebreeeze

Post by callmethebreeeze »

pitt wrote:
maccarona wrote:
Saian wrote: leti tamo glasaj, gospodarici ce biti drago :D :D :D ona uzhiva u javnom velichanju njenog "ona" :D :D :D
kome to dizemo ego ovaj put :D :wink:
maccarona

Post by maccarona »

ne guraj se :D:D svi cemo doci na red :oops: :D
callmethebreeeze

Post by callmethebreeeze »

maccarona wrote:ne guraj se :D:D svi cemo doci na red :oops: :D
:lol: :lol: :lol:
bogami cemo svi nahebati od spicaste cipele :D
pitt

Post by pitt »

maccarona wrote:
ako su tvoja popucala ne moraju i njena :D:D
meni ni jedno iz profila ne odgovara :D:D:D
Zelena Carapa

Post by Zelena Carapa »

@xyz2007 jesi ti musko ili zensko?

Komentari su ti malo nevjerovatni za muskarca. A savjeti vrlo romanticni i detaljni pa nesto kontam da nemas kakvog licnog iskustva u ovome? De de priznaj, ja sam npr. priznala da imam :lol:
pesak

Post by pesak »

@pesak...ne rece da li je tvoja drugarica razgovarala s njim? ili je spremna da se upusta u to sve bez da uopste zna sta on hoce..mozda je samo quicky sa njegove strane...

Pa da. Prisao joj je pre nekog vremena i malo se zezao ...kao ukrasce je ili nesto slicno. :-D .ali se brzo udaljio, posto se strasno zacrveneo i posrnuo-zamalo da padne. Klecaju mu kolena. :lol:
Sta ona da radi- ko zna. Pokusava da ga izbegava na sve moguce nacine, ali , to je tesko, posto blizu stanuju.... :-?
buba

#167 re

Post by buba »

Ona zagorila, on jos neizivljen.
pesak

#168 Re: re

Post by pesak »

buba wrote:Ona zagorila, on jos neizivljen.
Nije ona zagorela. Odbija neke druge. Mislim, mogla bi ONO da hoce. :D Za njega ne znam.
buba

#169 re

Post by buba »

iju juuu :D
Bumbar

Post by Bumbar »

pesak wrote:@pesak...ne rece da li je tvoja drugarica razgovarala s njim? ili je spremna da se upusta u to sve bez da uopste zna sta on hoce..mozda je samo quicky sa njegove strane...

Pa da. Prisao joj je pre nekog vremena i malo se zezao ...kao ukrasce je ili nesto slicno. :-D .ali se brzo udaljio, posto se strasno zacrveneo i posrnuo-zamalo da padne. Klecaju mu kolena. :lol:
Sta ona da radi- ko zna. Pokusava da ga izbegava na sve moguce nacine, ali , to je tesko, posto blizu stanuju.... :-?
sad za tu zezu...lik u videoteci se uvijek sa mnom zeza...do vraga...nisam ni skontala da je zaljubljen u mene :shock: ...sjoooo... :lol: ...
eh draga...
nausnica

#171 Re: zaljubljena a on ozenjen

Post by nausnica »

pesak wrote:i sta sad ona da radi ? jeli to nemoralno ako se prepusti ?
mali izbor, a bas joj se on svideo...energetsko polje izmedju njih/puno varnica/ ..da li da se pravi blesava ? nema sna...
to mu je drugi brak...nemaju zajednicko dete...
ona ga zamislja, razmislja i tako to...sve po spiisku. nikad nije bila sa ozenjenim...nikad nije bila ni sa drugaricinim deckom , ni kad su raskinuli. ali je zaljubljena u ovog.nije joj se niko svidjao godinama...i onda , odjednom... :sad:

sta raditi.... :? :-? :-)
Bjezi draga glavom bez obzira!
Zelena Carapa

#172 Re: zaljubljena a on ozenjen

Post by Zelena Carapa »

nausnica wrote:
pesak wrote:i sta sad ona da radi ? jeli to nemoralno ako se prepusti ?
mali izbor, a bas joj se on svideo...energetsko polje izmedju njih/puno varnica/ ..da li da se pravi blesava ? nema sna...
to mu je drugi brak...nemaju zajednicko dete...
ona ga zamislja, razmislja i tako to...sve po spiisku. nikad nije bila sa ozenjenim...nikad nije bila ni sa drugaricinim deckom , ni kad su raskinuli. ali je zaljubljena u ovog.nije joj se niko svidjao godinama...i onda , odjednom... :sad:

sta raditi.... :? :-? :-)
Bjezi draga glavom bez obzira!
valjda je do sad pobjegla :lol:
nausnica

Post by nausnica »

Ili bjezi ili ga brate iskoristi.

Jer ako je ozenjen, sta ces mu ti? Da mu nahranis brak, eto za sto. Ne sumnjam da te praaaaaaavo zeli, i da si privlacna i da imate hemije, ali ako ces mu se dati samo onako, to ti znaci slijedece:

On ce uz tvoju pomoc zaciniti sebi zivot, uzivace u tebi, i bices mu doslovno injekcija za spas sopstvenog braka. Nahranices ga i on ce se vratiti svojoj zeni sretniji i zadovoljniji i njima ce brak profercerati zbog tebe koja si ga fino nahranila i istetosila, vjeruj. Plus tu je i dobar sex koji ce dobiti od tebe.

Ti ces iz toga dobiti samo sex.

Vrijedi li?

Ima li on kakve injekcije koje mogu biti tebi od koristi? Novac, pokloni, putovanja, stela za posao, itd itd itd.

Vjeruj, ovo sam kasno pocela shvatati ali nakon one teme o moci vagina, ima smisla razmisliti malo... Koristi tu svoju stvar medju nogama pametno i investiciono, a ne ko sapun koji se ne moze potrositi.

Prijateljski savjet koji ce svaka djevojka shvatiti: Ne daji se jeftino! Dobro znas sta si zasluzila u zivotu, ljubavi pa i samom sex taman bio i za jednu noc, i samo ti znas je li neko vrijedan da mu se das ili ne. Je li te zavrijedio?
Last edited by nausnica on 02/12/2007 00:26, edited 1 time in total.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

Post by pici »

nausnica wrote:Ili ga brate iskoristi.

Jer ako je ozenjen, sta ces mu ti? Da mu nahranis brak, eto za sto. Ne sumnjam da te praaaaaaavo zeli, i da si privlacna i da imate hemije, ali ako ces mu se dati samo onako, to ti znaci slijedece:

On ce uz tvoju pomoc zaciniti sebi zivot, uzivace u tebi, i bices mu doslovno injekcija za spas sopstvenog braka. Nahranices ga i on ce se vratiti svojoj zeni sretniji i zadovoljniji i njima ce brak profercerati zbog tebe koja si ga fino nahranila i istetosila, vjeruj. Plus tu je i dobar sex koji ce dobiti od tebe.

Ti ces iz toga dobiti samo sex.

Vrijedi li?

Ima li on kakve injekcije koje mogu biti tebi od koristi? Novac, pokloni, putovanja, stela za posao, itd itd itd.

Vjeruj, ovo sam kasno pocela shvatati ali nakon one teme o moci vagina, ima smisla razmisliti malo... Koristi tu svoju stvar medju nogama pametno i investiciono, a ne ko sapun koji se ne moze potrositi.

potpisujem :D
xyz2007

Post by xyz2007 »

Ispade sada djevojka kao neki predmet sto se koristi u cemu se uziva, a ona kao nece uzivati ona ce biti samo "iskoristena". On ce dobiti dobar seks a njoj nece uopste biti fino jel. A ljubav se uvijek nekako preskace isto kao da ljudi jedva cekaju da nadju nesto lose u svacijoj vezi i da kazu eh stvarno on tebe ne voli, on te samo koristi.

Eto ljudi su vidoviti i oni znaju automatski sta se nalazi u njegovom srcu. Jednostavno i bez ikakvog pitanja to uvijek mora biti tako. :-) Ali se djevojci ipak sugerise da spava s njim naravno ako ima neke koristi od njega: Novac, pokloni, putovanja, stela za posao, itd itd itd. U tom slucaju je opravdano. Vazno je sta se moze izvuci.

A sto se tice "prijateljskih" savjeta "Ne daji se jeftino!" - ja ne znam kako prijatelji mogu uopste ovakve savjete dijeliti. Kud ce ti jeftinije nego biti s nekim iz koristi a ne iz ljubavi...
Post Reply