daHalleluhwah wrote:Džordži, haj' nam stavi njenu fotografiju da vidimo koga to muntaš.
Zaljubljen u curu, jel me odbija ili poziva!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Eweleen
#76 Re: Zaljubljen u curu, jel me odbija ili poziva!
-
vade_mecum
#77 Re: Zaljubljen u curu, jel me odbija ili poziva!
vidite dragi gledaoci, tuzno je slusati ovakve ispovjesti omladine

- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#78 Re: Zaljubljen u curu, jel me odbija ili poziva!
Jes vala.JThomas wrote:i muška i ženska, nećemo se lagati![]()
podsjeti me koliko ne volim igrice i glumatanje...![]()
-
Rambo-Amadeus
#79 Re: Zaljubljen u curu, jel me odbija ili poziva!
hm...babyline wrote:JThomas wrote:i muška i ženska, nećemo se lagati![]()
podsjeti me koliko ne volim igrice i glumatanje...![]()
![]()
![]()
- McMoy
#80 Re: Zaljubljen u curu, jel me odbija ili poziva!
Meni ovaj George Costanza sve više sumnjiv!!
Mi se slomismo objašnjavajući, a on je izgleda već obavio sve što treba!?
...............................................................................................
Nego, sad se sjetih, imam i ja svojih problema... ja bih "ono" radio svaki dan, a moja partnerica bi to htjela dvaput mjesečno!!
Prije svega, zna li neko jel' ova tema već bila na forumu; ako jeste onda gdje, a ako nije ima li kakvih sugestija ili
razmišljanja šta bi mogao biti uzrok ovog problema? Ona jednostavno kaže da nema potrebu za tim, a ja ispaštam...??!!

Mi se slomismo objašnjavajući, a on je izgleda već obavio sve što treba!?
...............................................................................................
Nego, sad se sjetih, imam i ja svojih problema... ja bih "ono" radio svaki dan, a moja partnerica bi to htjela dvaput mjesečno!!
Prije svega, zna li neko jel' ova tema već bila na forumu; ako jeste onda gdje, a ako nije ima li kakvih sugestija ili
razmišljanja šta bi mogao biti uzrok ovog problema? Ona jednostavno kaže da nema potrebu za tim, a ja ispaštam...??!!
-
todd_smith
#81 Re: Zaljubljen u curu, jel me odbija ili poziva!
ako hoces da uradis nesto..uradi samMcMoy wrote:Meni ovaj George Costanza sve više sumnjiv!!
Mi se slomismo objašnjavajući, a on je izgleda već obavio sve što treba!?![]()
razmišljanja šta bi mogao biti uzrok ovog problema? Ona jednostavno kaže da nema potrebu za tim, a ja ispaštam...??!!![]()
-
Rambo-Amadeus
#82 Re: Zaljubljen u curu, jel me odbija ili poziva!
ili drugim rijecima: UZMI STVAR U SVOJE RUKE!todd_smith wrote:ako hoces da uradis nesto..uradi samMcMoy wrote:Meni ovaj George Costanza sve više sumnjiv!!
razmišljanja šta bi mogao biti uzrok ovog problema? Ona jednostavno kaže da nema potrebu za tim, a ja ispaštam...??!!![]()
![]()
-
todd_smith
#83 Re: Zaljubljen u curu, jel me odbija ili poziva!
Rambo-Amadeus wrote:ili drugim rijecima: UZMI STVAR U SVOJE RUKE!todd_smith wrote:ako hoces da uradis nesto..uradi samMcMoy wrote:Meni ovaj George Costanza sve više sumnjiv!!
![]()
- SenSen
#84 Re: Zaljubljen u curu, jel me odbija ili poziva!
Da se nisi... "pustio"?McMoy wrote:Meni ovaj George Costanza sve više sumnjiv!!
- Prozor
- Prozor
#86 Re: Zaljubljen u curu, jel me odbija ili poziva!
Sta je sa @George? Je li upalilo?

-
George Costanza
#87 Re: Zaljubljen u curu, jel me odbija ili poziva!
Cao! Nije me bilo dugo, ali evo kako su se stvari odigrale. Pricali smo i uspostavili kontakt kao sto sam napisao, ali kad sam ja njoj rekao da mi se svidja i predlozio kino, ona kaze imam momka!
Ma nosi se. ali eto ona je kao drug i sve, ali se taj neki smradonja uvalio, mozda dok sam ja oklijevao! Kako god ja sam tu htio da stanem, ali ona nastavi razgovarati, k´o otkad ti se svidjam, svidja mi se nastup hrabro je bla bla.... ali ostajem u kontaktu, ako ima sad momka, nece ga uvijek imati.
A sad, u nove pobjede!

Ipak hvala svima, jako sam zahvalan na savjetima!

Pozdrav!
ps ne, ne izgledam kao costanza ali mi je legenda zesca
Ipak hvala svima, jako sam zahvalan na savjetima!
Pozdrav!
- cute poison
#88 Re: Zaljubljen u curu, jel me odbija ili poziva!
Rekoh ti ja davno da je polomis, bolje bi te zapamtilaGeorge Costanza wrote:Cao! Nije me bilo dugo, ali evo kako su se stvari odigrale. Pricali smo i uspostavili kontakt kao sto sam napisao, ali kad sam ja njoj rekao da mi se svidja i predlozio kino, ona kaze imam momka!Ma nosi se. ali eto ona je kao drug i sve, ali se taj neki smradonja uvalio, mozda dok sam ja oklijevao! Kako god ja sam tu htio da stanem, ali ona nastavi razgovarati, k´o otkad ti se svidjam, svidja mi se nastup hrabro je bla bla.... ali ostajem u kontaktu, ako ima sad momka, nece ga uvijek imati.
A sad, u nove pobjede!
![]()
Ipak hvala svima, jako sam zahvalan na savjetima!![]()
Pozdrav!
-
todd_smith
#89 Re: Zaljubljen u curu, jel me odbija ili poziva!
nema veze sad se samo takmicis sa jednim likomGeorge Costanza wrote:Cao! Nije me bilo dugo, ali evo kako su se stvari odigrale. Pricali smo i uspostavili kontakt kao sto sam napisao, ali kad sam ja njoj rekao da mi se svidja i predlozio kino, ona kaze imam momka!Ma nosi se. ali eto ona je kao drug i sve, ali se taj neki smradonja uvalio, mozda dok sam ja oklijevao! Kako god ja sam tu htio da stanem, ali ona nastavi razgovarati, k´o otkad ti se svidjam, svidja mi se nastup hrabro je bla bla.... ali ostajem u kontaktu, ako ima sad momka, nece ga uvijek imati.
A sad, u nove pobjede!
![]()
Pozdrav!
-
Bellica
#90 Re: Zaljubljen u curu, jel me odbija ili poziva!
Nije bas slavno zavrsilo, ali sada znas na cemu si. Nego, kako znas da nece uvijek imati momka, mislis da "dugorocne" veze ne postoje je li? Ja bih ti savjetovala da sve druge djevojke ne stavljas u drugi plan jer ko zna kad ce ova opet biti single. Nemoj previse da cekas, mozes propustiti dobru priliku, odnosno dobru djevojku, razumijem da ti se ova svidja, ali ako je zauzeta, nemoj previse da se nadas.George Costanza wrote:Cao! Nije me bilo dugo, ali evo kako su se stvari odigrale. Pricali smo i uspostavili kontakt kao sto sam napisao, ali kad sam ja njoj rekao da mi se svidja i predlozio kino, ona kaze imam momka!Ma nosi se. ali eto ona je kao drug i sve, ali se taj neki smradonja uvalio, mozda dok sam ja oklijevao! Kako god ja sam tu htio da stanem, ali ona nastavi razgovarati, k´o otkad ti se svidjam, svidja mi se nastup hrabro je bla bla.... ali ostajem u kontaktu, ako ima sad momka, nece ga uvijek imati.
A sad, u nove pobjede!
![]()
Pozdrav!
Last edited by Bellica on 03/10/2009 21:40, edited 1 time in total.
-
todd_smith
#91 Re: Zaljubljen u curu, jel me odbija ili poziva!
ako je mlada tj do 18 godina...veze ce joj sigurno biti kratkog zivotaBellica wrote:Nije bas slavo zavrsilo, ali sada znas na cemu si. Nego, kako znas da nece uvijek imati momka, mislis da "dugorocne" veze ne postoje je li? Ja bih ti savjetovala da sve druge djevojke ne stavljas u drugi plan jer ko zna kad ce ova opet biti single. Nemoj previse da cekas, mozes propustiti dobru priliku, odnosno dobru djevojku, razumijem da ti se ova svidja, ali ako je zauzeta, nemoj previse da se nadas.George Costanza wrote:Cao! Nije me bilo dugo, ali evo kako su se stvari odigrale. Pricali smo i uspostavili kontakt kao sto sam napisao, ali kad sam ja njoj rekao da mi se svidja i predlozio kino, ona kaze imam momka!Ma nosi se. ali eto ona je kao drug i sve, ali se taj neki smradonja uvalio, mozda dok sam ja oklijevao! Kako god ja sam tu htio da stanem, ali ona nastavi razgovarati, k´o otkad ti se svidjam, svidja mi se nastup hrabro je bla bla.... ali ostajem u kontaktu, ako ima sad momka, nece ga uvijek imati.
A sad, u nove pobjede!
![]()
Pozdrav!
-
Dado dijasporitus
- Grijem se na: Trčanje oko zgrade
#92 Re: Zaljubljen u curu, jel me odbija ili poziva!
Iskreno da ti kazem nevjerujem da ti vise imas ikakve sanse. Onog momenta kad curi priznas da ti se svidja a ona ti ne uzvrati nicim, cak i ako je razlog sto ima momka, ispucao si svoje adute. Uvijek ce misliti da si vec pecen i procitan i da ona tu vise nema sta da otkrije i nadogradi. Zam za puno primjera a isam kad god sam ovako kao ti na nevidjeno priznao curi da mi se svidja u pogresnom momentu, na kraju sam ulijetao u vjestacku frend zonu poslije koje nema povratka. Jeste, jedno vrijeme ste bliski, razmjeni se koji dijalog ali vrlo brzo se izgube i te veze jer nemozes dugorocno biti frend s nekim gdje emotivni odnosi nisu reciprocni. Uvijek ce biti ta tenzija koja kvari stvar. Osim ako se cura pali na varanje momka ali ako si ozbiljan sa njom sta ce ti takva cura onda. Danas njega sutra tebe. Daj boze da nisam u pravu u tvom slucaju ali moj savjet ti je da ne gajis puste nade I idi dalje.George Costanza wrote:Cao! Nije me bilo dugo, ali evo kako su se stvari odigrale. Pricali smo i uspostavili kontakt kao sto sam napisao, ali kad sam ja njoj rekao da mi se svidja i predlozio kino, ona kaze imam momka!Ma nosi se. ali eto ona je kao drug i sve, ali se taj neki smradonja uvalio, mozda dok sam ja oklijevao! Kako god ja sam tu htio da stanem, ali ona nastavi razgovarati, k´o otkad ti se svidjam, svidja mi se nastup hrabro je bla bla.... ali ostajem u kontaktu, ako ima sad momka, nece ga uvijek imati.
A sad, u nove pobjede!
![]()
Pozdrav!
Zao mi je ali ljubav je jeb..na stvar.
-
Dado dijasporitus
#93 Re: Zaljubljen u curu, jel me odbija ili poziva!
Jos nesto, posto je ona sad upucena u citavu sagu, zna li da ti je pola foruma Sa-X ucestvovalo u kovanju plana kako da joj pridjes. Moze cura procitati svasta ovdje.
A mogla bi nam se bogami i predstaviti i dati svoju stranu price
-
zelenashica
#94 Re: Zaljubljen u curu, jel me odbija ili poziva!
nemoj živ bio udebljaću se od kokica uz saFuniceDado dijasporitus wrote:Jos nesto, posto je ona sad upucena u citavu sagu, zna li da ti je pola foruma Sa-X ucestvovalo u kovanju plana kako da joj pridjes. Moze cura procitati svasta ovdje.![]()
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#95 Re: Zaljubljen u curu, jel me odbija ili poziva!
Ako nisi znala kokice imaju najmanje kalorija od svih grickalica tako da mozes navaliti.zelenashica wrote:nemoj živ bio udebljaću se od kokica uz saFuniceDado dijasporitus wrote:Jos nesto, posto je ona sad upucena u citavu sagu, zna li da ti je pola foruma Sa-X ucestvovalo u kovanju plana kako da joj pridjes. Moze cura procitati svasta ovdje.![]()
- McMoy
#96 Re: Zaljubljen u curu, jel me odbija ili poziva!
Dragi naš George,George Costanza wrote:Cao! Nije me bilo dugo, ali evo kako su se stvari odigrale. Pricali smo i uspostavili kontakt kao sto sam napisao, ali kad sam ja njoj rekao da mi se svidja i predlozio kino, ona kaze imam momka!Ma nosi se. ali eto ona je kao drug i sve, ali se taj neki smradonja uvalio, mozda dok sam ja oklijevao! Kako god ja sam tu htio da stanem, ali ona nastavi razgovarati, k´o otkad ti se svidjam, svidja mi se nastup hrabro je bla bla.... ali ostajem u kontaktu, ako ima sad momka, nece ga uvijek imati.
A sad, u nove pobjede!
![]()
Pozdrav!
jedna izgubljena bitka ne znači izgubljen rat. Kako i sam kažeš, kriv si što si oklijevao; znaš onu: "ko prvi djevojci...".
Ali kako rekoh, nije sve tako crno i nisi uopšte fer što momka nazivaš "smradonja"!! Nije ti čo'ek ništa kriv. Naprotiv, treba da mu budeš zahvalan što se on sada muči i pati sa šetanjem i "razrađivanjem" iste.
A siguran sam da će doći i tvojih 5 min i nadam se da će trajati najmanje 6-7 min.
I isto tako, slažem se sa tvojom konstatacijom da tvoja drugarica-simpatija neće imati uvijek momka. pogotovo kad se uda!!
George, glave gore i samo hrabro i odlučno u nove ljubavne poraze i pobjede!!
-
zelenashica
#97 Re: Zaljubljen u curu, jel me odbija ili poziva!
MAH HAJDE DE VJERUJEM TI,.....AL od saFunica se vazda rasplačemladyblue18 wrote:Ako nisi znala kokice imaju najmanje kalorija od svih grickalica tako da mozes navaliti.zelenashica wrote:nemoj živ bio udebljaću se od kokica uz saFuniceDado dijasporitus wrote:Jos nesto, posto je ona sad upucena u citavu sagu, zna li da ti je pola foruma Sa-X ucestvovalo u kovanju plana kako da joj pridjes. Moze cura procitati svasta ovdje.![]()
-
Bellica
#98 Re: Zaljubljen u curu, jel me odbija ili poziva!
Koliko se sjecam, srednja skola se zavrsava u 19. godini, tako da nema sanse da je mladja od 18 godina, osim ako je posla ranije u skolu ili zavrsila 2 razreda paralelno. Pa i da je tako, postoje dugorocne veze i u tim godinama, nisu ceste, ali ipak postoje. Samo sam htjela momku reci da se ne nada previse jer sto se vise nadas, vise se razocaras na kraju. A sta mislis, da mu je pametno u tim godinama da se zalijepi za jednu curu i to zauzetu i da je ceka cijeli zivot je li????todd_smith wrote:ako je mlada tj do 18 godina...veze ce joj sigurno biti kratkog zivotaBellica wrote:Nije bas slavo zavrsilo, ali sada znas na cemu si. Nego, kako znas da nece uvijek imati momka, mislis da "dugorocne" veze ne postoje je li? Ja bih ti savjetovala da sve druge djevojke ne stavljas u drugi plan jer ko zna kad ce ova opet biti single. Nemoj previse da cekas, mozes propustiti dobru priliku, odnosno dobru djevojku, razumijem da ti se ova svidja, ali ako je zauzeta, nemoj previse da se nadas.George Costanza wrote:Cao! Nije me bilo dugo, ali evo kako su se stvari odigrale. Pricali smo i uspostavili kontakt kao sto sam napisao, ali kad sam ja njoj rekao da mi se svidja i predlozio kino, ona kaze imam momka!Ma nosi se. ali eto ona je kao drug i sve, ali se taj neki smradonja uvalio, mozda dok sam ja oklijevao! Kako god ja sam tu htio da stanem, ali ona nastavi razgovarati, k´o otkad ti se svidjam, svidja mi se nastup hrabro je bla bla.... ali ostajem u kontaktu, ako ima sad momka, nece ga uvijek imati.
A sad, u nove pobjede!
![]()
Pozdrav!
-
Dado dijasporitus
#99 Re: Zaljubljen u curu, jel me odbija ili poziva!
Kratko i surovoMcMoy wrote:Dragi naš George,George Costanza wrote:Cao! Nije me bilo dugo, ali evo kako su se stvari odigrale. Pricali smo i uspostavili kontakt kao sto sam napisao, ali kad sam ja njoj rekao da mi se svidja i predlozio kino, ona kaze imam momka!Ma nosi se. ali eto ona je kao drug i sve, ali se taj neki smradonja uvalio, mozda dok sam ja oklijevao! Kako god ja sam tu htio da stanem, ali ona nastavi razgovarati, k´o otkad ti se svidjam, svidja mi se nastup hrabro je bla bla.... ali ostajem u kontaktu, ako ima sad momka, nece ga uvijek imati.
A sad, u nove pobjede!
![]()
Pozdrav!
jedna izgubljena bitka ne znači izgubljen rat. Kako i sam kažeš, kriv si što si oklijevao; znaš onu: "ko prvi djevojci...".
Ali kako rekoh, nije sve tako crno i nisi uopšte fer što momka nazivaš "smradonja"!! Nije ti čo'ek ništa kriv. Naprotiv, treba da mu budeš zahvalan što se on sada muči i pati sa šetanjem i "razrađivanjem" iste.
A siguran sam da će doći i tvojih 5 min i nadam se da će trajati najmanje 6-7 min.
I isto tako, slažem se sa tvojom konstatacijom da tvoja drugarica-simpatija neće imati uvijek momka. pogotovo kad se uda!!![]()
George, glave gore i samo hrabro i odlučno u nove ljubavne poraze i pobjede!!![]()
- Prozor
#100 Re: Zaljubljen u curu, jel me odbija ili poziva!
Za naseg @georga costanzu koji je nesretan u ljubavi.....
@Dado
@Dado