"Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Kikibombona

#201 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by Kikibombona »

Cherry-Cherry wrote:Realno, lik je bez veze. Fizički nije moj tip nikako, a ne sviđa mi se ni kao osoba.
Žene se najviše lože na njega zbog funkcije koju obavlja. Mada jbg shvatam i to i ne osuđujuem one koje kažu: može te pogurati i slično... Država nam je nikakva, dosta ljudi je bez posla, a nagon za samoodržanjem je primaran, tako da...
Ostavstina visestoljetnog patrijarhalnog drustva u kojem je muskarac bio zaduzen za finansije. I tako se psiha zene kroz decenije formirala...

Lavovi su to puno bolje uredili... Idi zeno lovi, rikni kada bude gotovo, bicu ja ovdje ispod drveta... :D
bumerangss

#202 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by bumerangss »

palestinka wrote:Žene oduvijek vole muškarce koje imaju'moć', a on je karizmatična osoba, u smislu da niko nije ravnodušan, ili je nekom ljigav ili je super faca. Jednom sam svjedočila sličnoj masovnoj histeriji žena zbog samog prisustva Dine Konakovića. Ništa mi nije bilo jasno, jer meni je lično odbojan vrlo, arogantan, prepotentan, a fizički ništa posebno. Jedna je bila rekla, jao da sam barem njegova liga!?! Jadno, ali eto on ispade Kenedi. Najgore je što se upravo ta prepotencija, kao otresenje na nesretnika u uvodnom postu, tumači dokazom muškosti i gardom. A svakom normalnom je to arogancija, kompleksi, nedostatak osnovne pristojnosti i nesvjesnosti o tome da Dino privatno može biti papak koliko hoće, ali kao osoba na javnoj poziciji bi se morao pristojnó ponašati ili barem glumiti daje takav.
Ti si neka... pametna ženica :thumbup: znas li kuhati pitu i jesi li udata? :D
bumerangss

#203 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by bumerangss »

Hendrix wrote:U srednjoj skoli sve cure iz razreda pukle na lika u lokalnom kaficu, frajer vozio nekog ohrndanog BMWa i visio na kafama 24h, bio je 10 godina stariji i zavodio tako maloljetnice iz srednje skole...idol masa bio, danas nidje veze, ozenjen, djeca, isti BMW vozi, u kaficima ima sad drugi lik sto zavodi maloljetnice...ciklus ide iznova.

Na faksu sve pukle na asistenta jednog, opet stariji 10 godina, lik truba totalna ali jbg, ima vlast, neku moc nad nama i to je privlacno valjda, doktor nauka jbg, inteligentan, emancipovan i ostavio zenu radi jedne studentice, razjebo brak, djeca...na kraju i s njom razjebo, kockar postao...na faksu ima novi, mladji asistent koji je meta studentica...ciklus ide iznova...

Zaposlim se, u firmi pola cura a i zena udatih bogami flertuje sa likom koji je totalna anarhija, non stop kafane, pjesma, ples ali je valjda u tim godinama sad interesantno kada je neko lud, da im pruzi avanturu valjda neku i odvede od svakodnevnice braka i familije...
Sve receno :thumbup: svima nam se slicno desavalo, godine idu, mladost prolzi a pamet dolazi...
maraccana

#204 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by maraccana »

Ubjedljivo najbolesnija tema trenutno, čuj zaljubila se u konakovića :lol: :lol: , pa to je ekvivalent da je nego digao temu - zaljubio se u cvijanovićku... :lol:
palestinka

#205 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by palestinka »

bumerangss wrote:
palestinka wrote:Žene oduvijek vole muškarce koje imaju'moć', a on je karizmatična osoba, u smislu da niko nije ravnodušan, ili je nekom ljigav ili je super faca. Jednom sam svjedočila sličnoj masovnoj histeriji žena zbog samog prisustva Dine Konakovića. Ništa mi nije bilo jasno, jer meni je lično odbojan vrlo, arogantan, prepotentan, a fizički ništa posebno. Jedna je bila rekla, jao da sam barem njegova liga!?! Jadno, ali eto on ispade Kenedi. Najgore je što se upravo ta prepotencija, kao otresenje na nesretnika u uvodnom postu, tumači dokazom muškosti i gardom. A svakom normalnom je to arogancija, kompleksi, nedostatak osnovne pristojnosti i nesvjesnosti o tome da Dino privatno može biti papak koliko hoće, ali kao osoba na javnoj poziciji bi se morao pristojnó ponašati ili barem glumiti daje takav.
Ti si neka... pametna ženica :thumbup: znas li kuhati pitu i jesi li udata? :D
Zahvaljujem:-) polaskana pitanjima:-) ovdje je sticker volim sa-x, odnosno klix;-)
bumerangss

#206 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by bumerangss »

mg wrote:
JThomas wrote:gdje je razlika između propalice i nepropalice samo u vlasti i novcu.

Upravo. Čuj Dino uspješan! Jaše na leđima drugih deceniju, a sve preko SDA. Kao pojedinac, kita najobičnija.

Pored toga je neuk, neobrazovan, ograničenog fonda riječi. Mahalac, koji se progurao...
Priznaj da si ljubomoran! :D i vidi se da nisi gledao skupstinu KS jer da jesi vidio bi da ima bogat fond rijeci, da je obrazovan makar tako djeluje a ima i galantne manire, gard.... budimo iskreni i recimo da djeluje kao pravi muskarcina a po zakonima biologije zenke svake zivotinjske vrste vrste pa i zene, za parenje traze muzjaka koji ima fizicke osobine slicne Konakovicu
JThomas

#207 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by JThomas »

ja u potpunosti razumijem što bi mu hejbet žena dalo. al' plaši me što mi se čini da ovdje ima i frajera koji bi mu dali...
klavirdžija

#208 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by klavirdžija »

Takve ga apsolutno i zaslužuju. :D
dezurni_ucenik

#209 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by dezurni_ucenik »

bumerangss wrote:
mg wrote:
JThomas wrote:gdje je razlika između propalice i nepropalice samo u vlasti i novcu.

Upravo. Čuj Dino uspješan! Jaše na leđima drugih deceniju, a sve preko SDA. Kao pojedinac, kita najobičnija.

Pored toga je neuk, neobrazovan, ograničenog fonda riječi. Mahalac, koji se progurao...
Priznaj da si ljubomoran! :D i vidi se da nisi gledao skupstinu KS jer da jesi vidio bi da ima bogat fond rijeci, da je obrazovan makar tako djeluje a ima i galantne manire, gard.... budimo iskreni i recimo da djeluje kao pravi muskarcina a po zakonima biologije zenke svake zivotinjske vrste vrste pa i zene, za parenje traze muzjaka koji ima fizicke osobine slicne Konakovicu
Budi iskrena prema sama sebi i pitaj se : da li bi tako razmisljala o Konakovicu da je on komunalni radnik?
mg

#210 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by mg »

dupli
Last edited by mg on 08/10/2015 19:50, edited 1 time in total.
mg

#211 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by mg »

mg wrote:

bumerangss wrote: Priznaj da si ljubomoran! :D i vidi se da nisi gledao skupstinu KS jer da jesi vidio bi da ima bogat fond rijeci, da je obrazovan makar tako djeluje a ima i galantne manire, gard.... budimo iskreni i recimo da djeluje kao pravi muskarcina a po zakonima biologije zenke svake zivotinjske vrste vrste pa i zene, za parenje traze muzjaka koji ima fizicke osobine slicne Konakovicu
Jašta, umirem da budem papčić po standardu utvrđenom od Baščaršije do M. Dvora. A hvala ti i na takvim ženama, al eto i one hudnice bježe od tog "gospodina" .

Jebeš ga, ja mogu shvatiti da se neko loži na rock zvijezde, na glumce, bogataše... al na političara? I to mahalskog? Kriterij?

Mislim da nam taj autoput stvarno nedostaje, da nam EU bude malo bliže. Da proširimo vidike. Ovako stvarno, tamni vilajet.

Žene se lože na trećerazrednog političara, koji je na štelu završio DIF!

U doba one države pod prozor su išle Čoli, Pimpeku, Bregi... Ljudi dan danas žare i pale i nešto vrijede.

Danas Dino, sad ti računaj koliko smo ko društvo propali...
almir90

#212 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by almir90 »

Sjo, š'o je Dinče zaHeban, od sad ga zovemo Dino meTanje, ne može više biti kifla.
Mali_Vuk

#213 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by Mali_Vuk »

Jes ti vidio Dine fakera :D
almir90

#214 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by almir90 »

Mali_Vuk wrote:Jes ti vidio Dine fakera :D
Mislim da je Milorad Dodik, zvani vasionski oploditelj nerotkinja, upravo dobio žestoku konkurenciju. :lol:
Last edited by almir90 on 08/10/2015 19:34, edited 1 time in total.
almir90

#215 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by almir90 »

Webamaster Dub wrote:
almir90 wrote:Sjo, š'o je Dinče zaHeban, od sad ga zovemo Dino meTanje, ne može više biti kifla.
sad mu kifla i paše zbog mećanja vruće kifle studenticama u ruke, a nedaj bože dine na morskim i valnim dužinama, bilo bi nemoj na pučinu možeš KITU u USTA :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:

Dino Kitić. 8-)
sunceKOtepsija

#216 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by sunceKOtepsija »

sto je sulejman velicanstveni popularan medu zenskom populacijom kao serija i sto je hurem isto to nesto veoko cza njih? zato sto je hurem idealni oblik zenske ambicije, onogoa sto zele postici?
sunceKOtepsija

#217 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by sunceKOtepsija »

kantonalna hurem-hurem KS
bumerangss

#218 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by bumerangss »

.[/quote]

Pored toga je neuk, neobrazovan, ograničenog fonda riječi. Mahalac, koji se progurao...[/quote]

Priznaj da si ljubomoran! :D i vidi se da nisi gledao skupstinu KS jer da jesi vidio bi da ima bogat fond rijeci, da je obrazovan makar tako djeluje a ima i galantne manire, gard.... budimo iskreni i recimo da djeluje kao pravi muskarcina a po zakonima biologije zenke svake zivotinjske vrste vrste pa i zene, za parenje traze muzjaka koji ima fizicke osobine slicne Konakovicu[/quote]

Budi iskrena prema sama sebi i pitaj se : da li bi tako razmisljala o Konakovicu da je on komunalni radnik?[/quote]
Musko sam :D i da zene bi i dalje balile za njim i da je komunalni radnim jer to je urodjeni hivotinjski nagon i one bi da ih on oplodi ali posto nisu zivotinje nego su zene razumom obdarene one bi se, nakon sto ih on oplodi, udale za imucnog :D
tututuuuu

#219 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by tututuuuu »

Meni se cini da bi ti volio da tebe Dino oplodi. :D
Logovan

#220 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by Logovan »

Webamaster Dub wrote:
almir90 wrote:Sjo, š'o je Dinče zaHeban, od sad ga zovemo Dino meTanje, ne može više biti kifla.
sad mu kifla i paše zbog mećanja vruće kifle studenticama u ruke, a nedaj bože dine na morskim i valnim dužinama, bilo bi nemoj na pučinu možeš KITU u USTA :lol:
:lol: :lol:
palestinka

#221 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by palestinka »

Dino Konaković najavjjuje prvo eliminatorno veče takmičenja Moja žena možeš biti ti u Zetri. Navala velika,angažirani sekjuritiji svih grčkih slova, kantonalni MUP, Torabi voda, hitna pomoć...:-D
bumerangss

#222 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by bumerangss »

tututuuuu wrote:Meni se cini da bi ti volio da tebe Dino oplodi. :D
Proradila ti masta u ove sitne sate a? :lol:
KIseljak12

#223 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by KIseljak12 »

palestinka wrote:Dino Konaković najavjjuje prvo eliminatorno veče takmičenja Moja žena možeš biti ti u Zetri. Navala velika,angažirani sekjuritiji svih grčkih slova, kantonalni MUP, Torabi voda, hitna pomoć...:-D
:lol: :lol: :lol:
MJAU - da

#224 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by MJAU - da »

bumerangss wrote:.

Pored toga je neuk, neobrazovan, ograničenog fonda riječi. Mahalac, koji se progurao...[/quote]

Priznaj da si ljubomoran! :D i vidi se da nisi gledao skupstinu KS jer da jesi vidio bi da ima bogat fond rijeci, da je obrazovan makar tako djeluje a ima i galantne manire, gard.... budimo iskreni i recimo da djeluje kao pravi muskarcina a po zakonima biologije zenke svake zivotinjske vrste vrste pa i zene, za parenje traze muzjaka koji ima fizicke osobine slicne Konakovicu[/quote]

Budi iskrena prema sama sebi i pitaj se : da li bi tako razmisljala o Konakovicu da je on komunalni radnik?[/quote]
Musko sam :D i da zene bi i dalje balile za njim i da je komunalni radnim jer to je urodjeni hivotinjski nagon i one bi da ih on oplodi ali posto nisu zivotinje nego su zene razumom obdarene one bi se, nakon sto ih on oplodi, udale za imucnog :D[/quote]

Hahhahaa, komunalni radnik. Pa neće valjda u seljobera Efendića psećeg pogleda se zaljubiti. :lol:
Dr Kova

#225 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by Dr Kova »

Kikibombona wrote:
Ma jarane, nemoj se time zamarati!

Da u tvome gradu ima 10 zena i 10 000 muskaraca, imalo bi smisla polemisati na ovu temu. Tada bi morao uloziti znacajan trud da osvojis zenu, sto bi zahtjevalo rad na sebi u svim pravcima. Ovako, nema potrebe, bolje da se trosis na neke druge stvari i od zena uzmes one koje se svidjaju tebi i kojima se ti svidjas. Ako ocekivanja kod oba partnera nisu zadovoljena, pisi propalo!

Klinci se suvise zamaraju oko detalja. Kako da pridjem, sta da kazem. Pridji jarane, bez ikakve pripreme! Cim te vidi opucat ce je adrenalin tako da nece skontati da si ispao glup. Ha ja! :D

Ne postavljaj sebi ultimativne ciljeve kojima ces robovati cijeli zivot! Ne dozvoli da te savladaju pohlepa i ambicije, da te iznutra podere ljubomora, velika ocekivanja... Treba biti ambiciozan i razmisljati dugorocno, ali bez imperativa, bez bez unaprijed odredjenih ciljeva. Takav covjek postane robot, rob... pa i kada ostvari zacrtano bude nezadovoljan jer je vec zatrovao mozak na putu do uspjeha.

Ja sam to davno skontao. Kao dvadestogodisnjak (ili sam bio mladji, ne sjecam se vise) sam upoznao djevojku, koja je, ono, drama... :mrgreen: Ne znam, iz nekog razloga joj se svidio. Drugaciji naglasak, sta li... Ona je bila mladja od mene, laka ne emocijama. I zalijepi pravo, veoma brzo. Ja hladan kao spricer, vezu dozivljavao iskljucivo kao 'seksualnu'. Svi se cudili, takva cura a ja nezainteresovan, bla, bla... Tada sam im govorio da ce se udati za bogatasa. Zivot sa takvom curom bi se kad-tad pretvorio u pakao, jer su njema materijalna ocekivanja bila ogromna. Vec tada sam znao da necu dogurati suvise daleko kada je imovinski karton u pitanju. :D I tako, nije to dugo potrajalo, meni se svidjela jedna sa kojom sam, ispostavit ce se, bio kompatibilan (veza potrajala priliiicnoooo)... Ova se udala za fudbalera, milioner covo, voza Ferari!

Il' si alfa ili nisi. Ja nisam! Mogao bih se pretvarati ali bih se gadio sam sebi. Sastavljen sam od drugacijeg materijala i zadovoljan sam sto sam takav (ne bih se mijenjao sa Dinom, kao ni on sa mnom). Nikada nisam mastao da cure za mnom bale kao za Axl Roseom. Koji ce mi to klinac takav teret. I jedna zna biti previse. :mrgreen:

Dakle, jarane, prilicno sam siguran da je za tebe bolji izbor ta mala iz Zivinica nego sve te sto vlaze na Dinu. Drzi se ti nje, a ove ostavi da mastaju o Dini...

I uvijek ostani ono sto jesi, nemoj se pretvarati i skrnaviti osobonost. Bolje biti dobar original nego losa kopija!
Kakav post, svaka ti čast majstore :thumbup:
Locked