Sad nije obavezno normalno, dobro ili pametno. Znaci ipak sam za nekad. I nadam se da nikad necu cuti da mi dijete kaze kako voli nekog futavca jer je "zgodan i parali"...Latte wrote:Nekad,pa nemoj biti u nekad nego u sad.
"Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."
-
Walther
#101 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."
-
Latte
#102 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."
I nadaj se da ti celjade nikad nece zakucat na vrata da im posudis petaka za brasna i ulja.Walther wrote:Sad nije obavezno normalno, dobro ili pametno. Znaci ipak sam za nekad. I nadam se da nikad necu cuti da mi dijete kaze kako voli nekog futavca jer je "zgodan i parali"...Latte wrote:Nekad,pa nemoj biti u nekad nego u sad.
Nadam se da ce ti klinac bit onakav kakvog ga sebi zamisljas.
Samo nema potrebe osudjivati nekog jer ima druge prioritete i vrijednosti koje postavlja na prvo,drugo i trece mjesto
- tututuuuu
#103 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."
To je to. A ovdje si svaka ojebina dok se malo vlasti i moci dokopa daje za pravo ponizavati ljude, a kao sto vidimo mnogima se to svidja, i dolazimo do one da svako ima vlast kakvu zasluzuje.TRANCE wrote:Sličan slučaj se dogodio u Velikoj Britaniji, kada je doktor istjerao premijera i zamjenika premijera iz bolnice, a oni se pokunjiše i pokupiše kao male mace.
E sad uporedi važnost i značaj premijera Britanije i važnost i značaj premijera jednog od 10 kantona koji tvore pola države, a država renomea i značaja u svijetu k'o i Burundi, Nikaragva, Kirgistan i ostali giganti.
Međutim u normalnim državama su političari svjesti da državni sistem i javna imovina nije njihova privatna prčija, dok u banana državama misle da im je to lična babovina, što im očigledno prolazi kod seoskog naroda, čim svi odvaljuju na kabadahijsko ponašanje raznih političara.
Zao mi je samo sto taj momak se nije znao postaviti i zauzeti za sebe i za ono sto je ispravno.
- tututuuuu
#104 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."
Sto se tice love... Ja ne znam nikoga, ali nikoga ko se usrecio tako sto se neka za njega zalijepila zbog novca. Al ipak mislim da to mnoge zene ne gledaju, zgodne zene.
Medjutim, ono sto svaka zena voli je tzv. alfa muzjak, to je tako valjda programirano genetski. Medjutim, da bi ti bio taj muzjak ne mora znaciti da mozes i da trebas omalovazavati druge. To po meni rade samo slabici (i slabici su oni koji zive u njihovoj sjeni, slepaju se na njima, ulizujuci im se) jer si jedino mogu tako ego napumpati. Najbitniji je stav i ne dati nikome, ni dragom Bogu svoje JA, i onda si ti zadovoljan u svojoj kozi, sto je najbitnije, a sigurno to drugi oko tebe onda osjete, i dok se okrenes eto picoke.
Medjutim, ono sto svaka zena voli je tzv. alfa muzjak, to je tako valjda programirano genetski. Medjutim, da bi ti bio taj muzjak ne mora znaciti da mozes i da trebas omalovazavati druge. To po meni rade samo slabici (i slabici su oni koji zive u njihovoj sjeni, slepaju se na njima, ulizujuci im se) jer si jedino mogu tako ego napumpati. Najbitniji je stav i ne dati nikome, ni dragom Bogu svoje JA, i onda si ti zadovoljan u svojoj kozi, sto je najbitnije, a sigurno to drugi oko tebe onda osjete, i dok se okrenes eto picoke.
- Šveđanin
#105 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."
A zasto je Eso Radeljas zapostavljen? 
Ovog Dinu sam vidio na Merlinovom koncertu, nagurao se dzipom jedno 3 metra od stadiona. Cekam da udjem, a pretpostavljam majka komentarise kcerki od mozda 18-20 godina da prestane ganjati propalice i da malo pogleda ljude poput njega.
Ovog Dinu sam vidio na Merlinovom koncertu, nagurao se dzipom jedno 3 metra od stadiona. Cekam da udjem, a pretpostavljam majka komentarise kcerki od mozda 18-20 godina da prestane ganjati propalice i da malo pogleda ljude poput njega.
- JThomas
#106 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."
gdje je razlika između propalice i nepropalice samo u vlasti i novcu.
-
Walther
#107 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."
To je malkice pateticno. Ne govorimo ovdje ljudima koji traze ili daju petaka vec guzicu za iPhone i provod u Budvi. Sve i da mi celjade treba petaka nadam se da ce naci nesto osim prodavanja guzice. Pa makar prosilo... Ti ne zivis sama u okolini i sve sto drugi rade utjece i na tebe. Da ti komsija prodaje drogu djeci ti bi isto postovala njegovo pravo do drugih prioriteta...Latte wrote:I nadaj se da ti celjade nikad nece zakucat na vrata da im posudis petaka za brasna i ulja.Walther wrote:Sad nije obavezno normalno, dobro ili pametno. Znaci ipak sam za nekad. I nadam se da nikad necu cuti da mi dijete kaze kako voli nekog futavca jer je "zgodan i parali"...Latte wrote:Nekad,pa nemoj biti u nekad nego u sad.
Nadam se da ce ti klinac bit onakav kakvog ga sebi zamisljas.
Samo nema potrebe osudjivati nekog jer ima druge prioritete i vrijednosti koje postavlja na prvo,drugo i trece mjesto
-
mg
#108 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."
JThomas wrote:gdje je razlika između propalice i nepropalice samo u vlasti i novcu.
Upravo. Čuj Dino uspješan! Jaše na leđima drugih deceniju, a sve preko SDA. Kao pojedinac, kita najobičnija.
Pored toga je neuk, neobrazovan, ograničenog fonda riječi. Mahalac, koji se progurao...
- tututuuuu
#109 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."
Web...
Ma on je alfa kurac, al eto, mnoge tukice takve cobane i politicke podobnike vide kao alfe nesto.
To dovoljno govori o njima, ja takvu sigurno ne bi, osim mozda za jednu brzinsku... 
Ma on je alfa kurac, al eto, mnoge tukice takve cobane i politicke podobnike vide kao alfe nesto.
Last edited by tututuuuu on 08/10/2015 11:29, edited 1 time in total.
- tututuuuu
#110 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."
Ma zavrsio DIF kako vidim.Webamaster Dub wrote:zar postoji bivši sportista i još obrazovan, većina sportista je na nivou duduka.mg wrote:JThomas wrote:gdje je razlika između propalice i nepropalice samo u vlasti i novcu.
Upravo. Čuj Dino uspješan! Jaše na leđima drugih deceniju, a sve preko SDA. Kao pojedinac, kita najobičnija.
Pored toga je neuk, neobrazovan, ograničenog fonda riječi. Mahalac, koji se progurao...
Last edited by tututuuuu on 08/10/2015 11:30, edited 1 time in total.
-
mg
#111 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."
Varalica, i to znaš kakva, Perfidna hinja...
Dužan mnogima...al haj... SDA...demokratija...hajmo svi u glaaas
Dužan mnogima...al haj... SDA...demokratija...hajmo svi u glaaas
- studiorum_tuzlaensis
#112 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."
@brsti,
Prijatelju, studiraš fakultet koji je go-kurac. Znači ne vrijedi marke. Upisuje se, studira i završava na bubicu, pušenje kurčeva nedojebanim asistentima i deveranje sa studentskom službom. Sve iz usta "prijateljica" koje tamo studiraju.
Taj fakultet upisuju 'ideš za Kanadu' dojučerašnje maloljetnice, s obzirom da nema prijemnog, mogu se uvalit i preko Petrovićevog kurca, ili nekog ko zna istog. Znanje nemoj očekivat s obzirom da prosječna/i tuka(n) koja je tamo studirao/la 5 godina ne zna šta znače pojmovi "Aneks Ugovora", "Statut" ili "Alinea". Profesori su debili počevši od veležovca Grebe neuspjelog revolucionara 1992, pa do napaćenog utripovanog Duvnjaka, koji čita Avaz i prepričava kojekakve gluposti.
Nek ti je Bog na pomoći, ako fakat voliš učiti, nek te ne iznenadi činjenica da sve te dobre fuksice će da ispolažu sve prilično lako rent-a-bubica style, a tebe će jebat u zdrav mozak pomenuti napaćeni asistenti i profesori, tako da ćeš provesti sedmice i mjesece po holovima i hodnicima PF-a, i kad završiš opet će te što su govorile da im je Kifla kul imati posao kao neki činovnik a ti ćeš nastaviti da glabaš... i glabaš... i glabaš...
Prijatelju, studiraš fakultet koji je go-kurac. Znači ne vrijedi marke. Upisuje se, studira i završava na bubicu, pušenje kurčeva nedojebanim asistentima i deveranje sa studentskom službom. Sve iz usta "prijateljica" koje tamo studiraju.
Taj fakultet upisuju 'ideš za Kanadu' dojučerašnje maloljetnice, s obzirom da nema prijemnog, mogu se uvalit i preko Petrovićevog kurca, ili nekog ko zna istog. Znanje nemoj očekivat s obzirom da prosječna/i tuka(n) koja je tamo studirao/la 5 godina ne zna šta znače pojmovi "Aneks Ugovora", "Statut" ili "Alinea". Profesori su debili počevši od veležovca Grebe neuspjelog revolucionara 1992, pa do napaćenog utripovanog Duvnjaka, koji čita Avaz i prepričava kojekakve gluposti.
Nek ti je Bog na pomoći, ako fakat voliš učiti, nek te ne iznenadi činjenica da sve te dobre fuksice će da ispolažu sve prilično lako rent-a-bubica style, a tebe će jebat u zdrav mozak pomenuti napaćeni asistenti i profesori, tako da ćeš provesti sedmice i mjesece po holovima i hodnicima PF-a, i kad završiš opet će te što su govorile da im je Kifla kul imati posao kao neki činovnik a ti ćeš nastaviti da glabaš... i glabaš... i glabaš...
- tututuuuu
#113 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."
Tuzna istina. Samo da dodam da mnogi poloze na bubicu, ne samo te "zgodne fuksice". Takva drzava, takav kanton, takav evo i premijer pa takav na kraju krajeva i fax.studiorum_tuzlaensis wrote:@brsti,
Samo Petrovic je jos O.K. kakav je bio bivsi dekan.
Last edited by tututuuuu on 08/10/2015 11:37, edited 1 time in total.
-
gurabija78
#114 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."
meni je ovo vijest dana. Dino vidjen na nekom fakultetu!!!!!

jos da mi neko dokaze da je naucio s loptom, pocecu glasat za SDA....
jos da mi neko dokaze da je naucio s loptom, pocecu glasat za SDA....
-
dezurni_ucenik
#115 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."
Sta reci za fakultet na kojem domar prisustvuje na ispitima.tututuuuu wrote:Tuzna istina. Samo da dodam da mnogi poloze na bubicu, ne samo te "zgodne fuksice". Takva drzava, takav kanton, takav evo i premijer pa takav na kraju krajeva i fax.studiorum_tuzlaensis wrote:@brsti,
-
dezurni_ucenik
#116 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."
Šveđanin wrote:A zasto je Eso Radeljas zapostavljen?
Jebem te drzavo, kad ti je Konakovic pojam uspjesnog muskarca.
- tututuuuu
#117 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."
Da. Da samo prisustvuje, vec on nadgleda studente dok profesorica/profesor sjedi za katedrom i ispija kaficu i pusi cigareticu.dezurni_ucenik wrote:Sta reci za fakultet na kojem domar prisustvuje na ispitima.tututuuuu wrote:Tuzna istina. Samo da dodam da mnogi poloze na bubicu, ne samo te "zgodne fuksice". Takva drzava, takav kanton, takav evo i premijer pa takav na kraju krajeva i fax.studiorum_tuzlaensis wrote:@brsti,
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#118 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."
U kojem je to gradu, to sa studentskim domom? Naravno da ima studentica (a i studenata) koji upraznjavaju sex tokom boravka u domu, pa i onih koji to rade za interes, ali sad da se toliko naveliko jebe, pa i nije bas. Sjecam se da je ta prica bila dok sam i ja bio student, a to je definitivno daleko od istine, bar kad su u pitanju domovi u Sarajevu.Webamaster Dub wrote:ma alfa kurčina, nego fitmije bi da ništa ne rade a da troše tuđe pare, a u zamjenu šire noge, pa ispada kad joj ga gurneš i nakon vađenja iz nje sipaju zlatni krojceri pa se refaš, danas te studentkinje daju za dopunu od 2km a ne nešto drugo.Pa ako neko ima u svom gradu studenski dom samo neka prošeta 3-4 dana prije nego što se kirije plaćaju, otovoreno se nude.tututuuuu wrote:Sto se tice love... Ja ne znam nikoga, ali nikoga ko se usrecio tako sto se neka za njega zalijepila zbog novca. Al ipak mislim da to mnoge zene ne gledaju, zgodne zene.
- Stroj-2
#119 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."
Od tih generacija neće biti ništa ako su im kriminalci i kurve uzori, znači da nešto nije uredu s njihovim roditeljima, koji ih odgajaju, onda dođeš do zaključka da je to šira masa, onda narod nije uredu u suštini, i nije neko čudo gdje živimo i šta se sve dešava oko nas...
- sinuhe
#120 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."
Ljudi najcesce lazu o seksu i parama.
- JThomas
#121 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."
pa nije dino pao s marsa tu gdje jeste.
- Matzan
#122 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."
Opet isti paćenici & paćenice!
Ko god da se uzme kao predmet diskusije za njih je papak, seljačina, ne sviđa im se, ne bi s njim ni pod razno (ne bih ni ja sa Aidom Mujan (Delić), Aidom Đapo, Sonjm Zekić .... nekako su izvještačene.. 'vake su, 'nake su...
).
Pogotovo je pljuvačina ako je osoba - tema diskusije uspješna po nekom ili nekim pitanjima, kao po pravilo nekako je to nelegalno i nekorektno stekao.
Dino Konaković je prilično uspješan, sportisa, korpulentan, muškarac zakojeg bi se moglo reći da je alfa.
Sljedeći put, prije nego počnete uobičajno pljuvanje po nekome, stavite na papir šta ste vi postigli u životu a šta taj neko drugi,
a bilo bi poželjno i da se malo pogledate u ogledalo.
Kompleksi su čudo.
Ko god da se uzme kao predmet diskusije za njih je papak, seljačina, ne sviđa im se, ne bi s njim ni pod razno (ne bih ni ja sa Aidom Mujan (Delić), Aidom Đapo, Sonjm Zekić .... nekako su izvještačene.. 'vake su, 'nake su...
Pogotovo je pljuvačina ako je osoba - tema diskusije uspješna po nekom ili nekim pitanjima, kao po pravilo nekako je to nelegalno i nekorektno stekao.
Dino Konaković je prilično uspješan, sportisa, korpulentan, muškarac zakojeg bi se moglo reći da je alfa.
Sljedeći put, prije nego počnete uobičajno pljuvanje po nekome, stavite na papir šta ste vi postigli u životu a šta taj neko drugi,
Kompleksi su čudo.
-
KIseljak12
#123 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."
Ovo sad samo dolazi na naplatu ono sto se desavalo od rodjenja te djece: odgajanje TV-om, internetom, katastrofalna socijalna slika drustva, degradacija skolstva, medija. Skontajte da je to manje-vise prva postdejtonska generacija brucosa, djece odrasle u haosu savremene BiH. Citav zivot ih okruzuje neizvjesnost, nesigurnost, totalno pogresni uzori i sistem vrijednosti, DVOLICNOST i hinjaluk, mafija i korupcija. Ne znaju djeca svjesno nista o tome, ali ih te sile formiraju, kao i njihov umni sklop.
-
Drinski
#124 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."
ma vala, meni se cini da je Dino pokrenuo ovu temu.
- tututuuuu
#125 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."
Cuj korpulentan.Matzan wrote:Opet isti paćenici & paćenice!
Ko god da se uzme kao predmet diskusije za njih je papak, seljačina, ne sviđa im se, ne bi s njim ni pod razno (ne bih ni ja sa Aidom Mujan (Delić), Aidom Đapo, Sonjm Zekić .... nekako su izvještačene.. 'vake su, 'nake su...).
Kompleksi su čudo.