Žalba na zdravstvenu uslugu

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Post Reply
killreflection

#1 Žalba na zdravstvenu uslugu

Post by killreflection »

Pozdrav svima

Mama mi je slomila kuk nedavno u stanu. Živimo na trećem katu u zgradi bez lifta. Nakon poziva lokalnom domu zdravlja došle su dvije sestre. Jbg, možda sam ja novi ovdje, ali bez ikakvih pomagala su došle, ni kolica ni bez bilo kakvog pomagala za taj konkretan slučaj. Mislim, opet, možda sam ja u nekoj bajci svo vrijeme živio, ali meni je to strašno. Jedna sestra je otišla u kvartovski kafić i dovela ljude da je nose. Iznijeli su je ko tepih, jaukala je nenormalno cijelo vrijeme.

Uglavnom, stvarno bih htio podnijeti neku žalbu JER JEBIGA JARANE NIJE OVO 1932. g. I TAKO TO

Eto, ako ima neki savjet, a da nije ono "dobro jutro Kolumbo... moj jarane, tako ti je to..." bio bih zahvalan.

Nešto ne mogu preći preko toga, u pitanju je btw SBK kurton.

Pozdrav!
crveni_makovi

#2 Re: Žalba na zdravstvenu uslugu

Post by crveni_makovi »

U zgradi bez lifta, sta dvije zene mogu donijeti da prenesu bolesnika? Sta ce drugo nego traziti pomoc ukucana ili bilo koga u blizini ko ima snage da pomogne?! Isto je ili slicno u svim sredinama u BiH.

U zadnje vrijeme cesto idem po bolnicama, cesto imam srece da dobijem ambulantno vozilo i jos vecu srecu da vozac i medicinari koji idu u pratnju hoce rado da mi pomognu oko hodanja, podizanja i slicno. Jedan vozac ambulantnog kaze "to nije moj posao" i sta ces, mozes da crknes. U mom slucaju vozac koji kaze da mu tonije posao je najbolji prijatelj direktora bolnice, uposlen bez dana radnog iskustva a ima blizu 50 godina. SDA pajdasi i pravila zivota. Jebo zalbe, cuvaj mamu i fokusiraj se kako da joj ti sto vise pomognes.
Post Reply