Zakup sefa/skladisnog prostora u Sarajevu?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Sabaton

#1 Zakup sefa/skladisnog prostora u Sarajevu?

Post by Sabaton »

Zna li neko ima li u Sarajevu mogucnosti da se zakupi na odredjeno vrijeme (6 mjeseci) neka vrsta prostora, gdje bi se moglo ostaviti stvari tipa televizor, kompjuter, i ostale stvari jer se putuje u inostranstvo?

Gledao sam da se moze zakupiti sef u Raiffeisen banci, na 6 mjeseci, ali to je za dokumente, i sitne stvari.

Mene zanima neki malo veci prostor, zna li neko postoji li to uopste u Sarajevu?
mayab

#2 Re: Zakup sefa/skladisnog prostora u Sarajevu?

Post by mayab »

Mozda da pitas u nekoj od špedicija, npr. Intereuropa, oni imaju povelik skladisni prostor u Halilovicima!
Ili kod ovih http://www.bosanka.ba/!

Ili probaj na olx.ba vidjeti sta ima
uvijekIInikadI

#3 Re: Zakup sefa/skladisnog prostora u Sarajevu?

Post by uvijekIInikadI »

Sabaton wrote:Zna li neko ima li u Sarajevu mogucnosti da se zakupi na odredjeno vrijeme (6 mjeseci) neka vrsta prostora, gdje bi se moglo ostaviti stvari tipa televizor, kompjuter, i ostale stvari jer se putuje u inostranstvo?

Gledao sam da se moze zakupiti sef u Raiffeisen banci, na 6 mjeseci, ali to je za dokumente, i sitne stvari.

Mene zanima neki malo veci prostor, zna li neko postoji li to uopste u Sarajevu?
Garaza u gradu k'o trosoban stan od 50-70 KM, aa na vrh Buca potoka moze i 20-25. Ne znam kako je u drugim gradovima.
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#4 Re: Zakup sefa/skladisnog prostora u Sarajevu?

Post by mk ultra »

mayab wrote:Mozda da pitas u nekoj od špedicija, npr. Intereuropa, oni imaju povelik skladisni prostor u Halilovicima!
Ili kod ovih http://www.bosanka.ba/!

Ili probaj na olx.ba vidjeti sta ima
intereuropa je zakupljena komplet za različite kompanije
i sva skladišta su puna
DaffyDuck

#5 Re: Zakup sefa/skladisnog prostora u Sarajevu?

Post by DaffyDuck »

Imas jos tih firmi...lagermax, gebruderweiss i sl. Samo ne znam koliko ti se isplati...
Post Reply