zakrpe do SP2

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Bobi

Post Reply
User avatar
shiljak
Posts: 6106
Joined: 13/01/2005 11:58
Location: internet

zakrpe do SP2

Post by shiljak » 17/08/2006 20:36

Evo vako, ja instalirao windowsXP SP1 na comp, i koliko se ja sjecam nemozes odma SP2 instalirati moras imati neke zakrpe prije toga...
Ima li kakav program da instaliram te zakrpe pa da mogu SP2....
A poslje SP2 zna se... :-D


User avatar
Qler
Posts: 19327
Joined: 18/10/2004 14:49
Location: Sarajevo

Post by Qler » 17/08/2006 21:30

nemoj vise shiljak allaha ti :D:D:D:D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:


http://www.autopatcher.com

User avatar
irfan2
Posts: 3659
Joined: 09/04/2004 22:41
Location: sarajevo

Post by irfan2 » 17/08/2006 21:33

Qler wrote:nemoj vise shiljak allaha ti :D:D:D:D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:


http://www.autopatcher.com


cuj nemoj :D ..neka ga ba :D

User avatar
shiljak
Posts: 6106
Joined: 13/01/2005 11:58
Location: internet

Post by shiljak » 17/08/2006 23:08

Qler wrote:nemoj vise shiljak allaha ti :D:D:D:D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:


http://www.autopatcher.com

za taj znam program, moze samo poslje SP2 evo:
"AutoPatcher for Windows XP Service Pack 2 (32-bit) - August 2006" vidis, zna shiljak sta prica :-D

shin
Posts: 7011
Joined: 19/09/2005 10:52

Post by shin » 18/08/2006 00:56

Ja ga koristim na SP1 :roll:

ztluhcs
Posts: 3377
Joined: 28/04/2006 09:17
Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
Contact:

Post by ztluhcs » 18/08/2006 11:13

Po redu ba... Prvo ovo :D:D:D

Image

Post Reply