[quote="edinbug"][quote="Slavko Klisura"]Zastupnički dom Parlamenta Federacije BiH , usvajajući Zakon o pravima izabranih zvaničnika ( dužnosnika ) znači još jedno zavlačanje ruku poslanika u ionako prazne džepove građana . Ili - novi veliki bezobrazluk političara koji će nas koštati novim milionima!
Ozakonjena PLJAČKA od strane onih koji se , kao zalažu za smanjenje siromaštva , zapošljavanje mladih , poboljšanje statusa penzionera , invadlida.... VRHUNAC DRSKOSTI !
Ako odluku Zastupničkog potvrdi i Dom naroda , a mi to prihvatimo onako , u stilu , hebi ga , šta se može ...onda, ne zna...?
S moje strane: poslanici / poslanice Zstupničkog doma Parlamenta Federacije BiH : SRAM VAS BILO , SRAM VAS BILO!!!!
Ma idu izbori !

[/quote]
Bilo bi korektno iznijeti u javnost koji poslanici, tj. političke stranke su bile ZA , tj. PROTIV.
SDP je glasao protiv ovog zakona i najavili su odlucno da ce se usprotiviti donosenju ovog zakona u domu naroda F BiH.
Koliko sam upoznat u donosenju ovog zakona S zagraBiH je odigrala kljucnu i najprljaviju igru na celu sa Ismetom Brigom, koji je predsjedavajuci administrativne komisije.[/quote]
SLAŽEM SE ! KAKO DO TOG SPISKA ? I EVO OVDJE POKREĆEM JAVNI POZIV POSLANICIMA DOMA NARODA PARLAMENTA FEDERACIJE DA NE PRIHVATE OVAJ DABOGSAČUVA BEZOBRAZNI ZAKON !