http://animalsos.forumotion.com/stenci- ... 1.htm#9123na dobrinji u gimnaziji je zakljucan mali pas (bijeli sa crnom glavicom) najvjerovatnije od jos petka. kontaktirala sam policiju u stanici koja se nalazi odmah do škole. nisu ucinili nista, kazu "direktorica se ne javlja na mobitel"...tamo je i neki gospodin koji je zvao čistačicu koja je psa slučajno zaključala, međutim ona ne dolazi sa ključem...bila sam tamo dva sata čekala da se nešto desi...nije se ništa desilo.
psu sam kroz procijep na vratima dala mlijeka i to je to...
ne znam sta sad...vjerovatno ce pas ostati zaključan do sutra...
ako neko nesto može učiniti da mu se pomogne još danas ......odmah bilo bi odlično
zakljucan pas u gimnaziji dobrinja
Moderator: anex
- alica.k
#1 zakljucan pas u gimnaziji dobrinja
- Vision 2020
#2 Re: zakljucan pas u gimnaziji dobrinja
Prezivjet ce.
Interesantno da uvijek zenske spasavaju zivotinje. To je muskima ispod nivoa da spasavaju malog psica iz tamo neke skole? Bravo papci.
Interesantno da uvijek zenske spasavaju zivotinje. To je muskima ispod nivoa da spasavaju malog psica iz tamo neke skole? Bravo papci.
- A-R-N-I
#3 Re: zakljucan pas u gimnaziji dobrinja
Vision 2020 wrote:Prezivjet ce.
-
VeljaPas
#4 Re: zakljucan pas u gimnaziji dobrinja
Sinoc je oslobodjenalica.k wrote:http://animalsos.forumotion.com/stenci- ... 1.htm#9123na dobrinji u gimnaziji je zakljucan mali pas (bijeli sa crnom glavicom) najvjerovatnije od jos petka. kontaktirala sam policiju u stanici koja se nalazi odmah do škole. nisu ucinili nista, kazu "direktorica se ne javlja na mobitel"...tamo je i neki gospodin koji je zvao čistačicu koja je psa slučajno zaključala, međutim ona ne dolazi sa ključem...bila sam tamo dva sata čekala da se nešto desi...nije se ništa desilo.
psu sam kroz procijep na vratima dala mlijeka i to je to...
ne znam sta sad...vjerovatno ce pas ostati zaključan do sutra...
ako neko nesto može učiniti da mu se pomogne još danas ......odmah bilo bi odlično
- FunkyG
#5 Re: zakljucan pas u gimnaziji dobrinja
Garant su ga srednjoskolci ubacali i zaboravili na njega