Ledja ocima nevidio ako ti lazem
Zakletve
- danas
ja fino velimLucy01 wrote:E sad ce ona doc' i saku ti privezatpitt wrote: Dajdzinca je zivi dokaz d aje jezicina najopasnije oruzije:D:D
sto se tako odrazavas prema rodbini
![]()
Ja se nje malo bojim pitteja snjom sve fino, da ne bi nastradala
jeste'l vi takvi familijarno ogodni
-
Pretposljednji Mohikanac
just being retarded, eh?Rodrigo_de_Triana wrote:@Mohikanac supe mi od kostiju tvoje mame i tate...Pretposljednji Mohikanac wrote:supe mi od alahovih kostiju
-
visocicaguy
odgovara ti nickPretposljednji Mohikanac wrote:just being retarded, eh?Rodrigo_de_Triana wrote:@Mohikanac supe mi od kostiju tvoje mame i tate...Pretposljednji Mohikanac wrote:supe mi od alahovih kostijuTIMMYYYY
-
patrius
#81 zakletve
"Ja,...,zaklinjem se da cu braniti...
-
lindjo
@stitchko- pichko...nabijem ti malu na hashimagu
p.s. glupsne sto na* forum.hr*....pises croatskim jezikom
i predstavja se hrvatinom vecim od njofre..
.koji jadov,halaša mi...
respect shokici za tretman
:D ..
ti se bre simbioza Timmya & Jimmya...
@mood,klap,klap...casnu vam pionirsku
p.s. glupsne sto na* forum.hr*....pises croatskim jezikom
ti se bre simbioza Timmya & Jimmya...

@mood,klap,klap...casnu vam pionirsku
- DobroJutroKolumbo
I kompletan SOUTH PARK si zajebao sa tom izjavom, moj glupi TIMMYYY...!Pretposljednji Mohikanac wrote:just being retarded, eh?Rodrigo_de_Triana wrote:@Mohikanac supe mi od kostiju tvoje mame i tate...Pretposljednji Mohikanac wrote:supe mi od alahovih kostijuTIMMYYYY
-
Pretposljednji Mohikanac
TIMMYYYYYYYYYYYYYYYYYYRodrigo_de_Triana wrote:I kompletan SOUTH PARK si zajebao sa tom izjavom, moj glupi TIMMYYY...!Pretposljednji Mohikanac wrote:just being retarded, eh?Rodrigo_de_Triana wrote: @Mohikanac supe mi od kostiju tvoje mame i tate...TIMMYYYY
- DobroJutroKolumbo
Ti si se sa njim identificirao, kad si gore ovo izjavio...znaci ti si to izjavio, ne ja!!!Pretposljednji Mohikanac wrote:TIMMYYYYYYYYYYYYYYYYYYRodrigo_de_Triana wrote:I kompletan SOUTH PARK si zajebao sa tom izjavom, moj glupi TIMMYYY...!Pretposljednji Mohikanac wrote: just being retarded, eh?TIMMYYYY
pa ti si progovorio
![]()
-
Pretposljednji Mohikanac
to je bio uzvik odusevljenja sto konacno govoris

jos da te je iz kolica istjerat

jos da te je iz kolica istjerat
- DobroJutroKolumbo
Pretposljednji Mohikanac wrote:to je bio uzvik odusevljenja sto konacno govoris![]()
jos da te je iz kolica istjerat![]()
Ne govorim ja za to!!! Ocito ne kontas! Rekao sam za onu tvoju zakletvu na pocetku!!! Samo retardirana osoba moze nesto tako izjaviti...!
-
Pretposljednji Mohikanac
zasto? ako alah postoji, kaznit ce me kad odapnem. jel tako? sta se ti imas petljat tu?
ja bih prije rekao da samo retardirana osoba moze necije roditelje spominjat u takvom kontekstu.
ja bih prije rekao da samo retardirana osoba moze necije roditelje spominjat u takvom kontekstu.
- DobroJutroKolumbo
Meni je Bog jedan ,a to sto ti ne vjerujes u njega to je tvoja stvar ,ali nemoj vrijedjat ,i namjerno sam te uvrijedio jer si ti mene uvrijedio sa tom izjavom...!!!Pretposljednji Mohikanac wrote:zasto?
-
Pretposljednji Mohikanac
dobro jarane, ako ti vjerujes u to, jel ti pise u Kuranu da se tako komunicira sa nevjernicima? ja bih ipak rekao da tamo stoji drugacije...
-
Pretposljednji Mohikanac
da, i procitaj opet moj prethodni post, editovao sam ga
-
mamica papucarka
nisam vidjela da je neko napisao
Tita mi i partije
ili,
Tita mi i Jovanke
Tita mi i partije
ili,
Tita mi i Jovanke
- DobroJutroKolumbo
Sta hoces da ti kazem??? Da cu te odrat od batina! Necu ne ide kroz monitor i zice...A da mi je neko u lice rekao takvo nesto , sigurno bi ga prevaspitao, rijecima...! To sto si ti druge vjeroispovijesti ili si iz mijesanog braka pa si ateista ili si ateista po licnom ubjedjenju ,to je stvar tvog licnog opredjeljenja...Ja i da znam da si druge vjeroispovijesti nebi ti ovako nesto rekao...Jer ja tudje svetinje postujem!!!Pretposljednji Mohikanac wrote:dobro jarane, ako ti vjerujes u to, jel ti pise u Kuranu da se tako komunicira sa nevjernicima? ja bih ipak rekao da tamo stoji drugacije...
Od editovanja nema nista,jer si vec to napisao...Drugi put "ispeci, pa reci"...Pretposljednji Mohikanac wrote:da, i procitaj opet moj prethodni post, editovao sam ga
BTW pogresan si svoj post editovao, ono sto si rekao jos stoji!!!
-
Pretposljednji Mohikanac
editovanje se odnosilo na boldirani dio ovog posta....Pretposljednji Mohikanac wrote:zasto? ako alah postoji, kaznit ce me kad odapnem. jel tako? sta se ti imas petljat tu?
- shana_majka
- DobroJutroKolumbo
Sto si se ti nasao uvrijedjen...Ja nisam spomenuo tebe u svom prvom obracanju tebi,vec tvog tatu i tvoju mamu, sta se ti imas petljat tu, ako tvoji roditelji postoje , prvo treba da te vaspitaju ,a onda treba da mene nadju i da kazu VIDIS DA POSTOJIMO i da onda mene prevaspitaju zato sto sam ih uvrijedio!!!Pretposljednji Mohikanac wrote:editovanje se odnosilo na boldirani dio ovog posta....Pretposljednji Mohikanac wrote:zasto? ako alah postoji, kaznit ce me kad odapnem. jel tako? sta se ti imas petljat tu?
-
Reina
rodrigo svaka ti je na mjestu, upravo o tome i razmisljam, ja sam tako odgojenaRodrigo_de_Triana wrote:Jer ja tudje svetinje postujem!!!
[q!
bez obzira sve i da sam cula takve zakletve (al'ova sigurno ne postoji ) ne bih mogla takvo sto napisati upravo iz postovanja ... al' oni tako odgojeni a niti postuju svoje pa onda ni tudje...
-
Pretposljednji Mohikanac
E moj Timmy, bolje bi ti bilo da nisi naucio govoriti....Rodrigo_de_Triana wrote:Sto si se ti nasao uvrijedjen...Ja nisam spomenuo tebe u svom prvom obracanju tebi,vec tvog tatu i tvoju mamu, sta se ti imas petljat tu, ako tvoji roditelji postoje , prvo treba da te vaspitaju ,a onda treba da mene nadju i da kazu VIDIS DA POSTOJIMO i da onda mene prevaspitaju zato sto sam ih uvrijedio!!!Pretposljednji Mohikanac wrote:editovanje se odnosilo na boldirani dio ovog posta....Pretposljednji Mohikanac wrote:zasto? ako alah postoji, kaznit ce me kad odapnem. jel tako? sta se ti imas petljat tu?
- DobroJutroKolumbo
Kad ti neko zacepi usta kulturno, kao ja tebi sad, pritisni tipku iznad pise LOGOUT i nemoj se vise javljat...!!!Pretposljednji Mohikanac wrote:E moj Timmy, bolje bi ti bilo da nisi naucio govoriti....Rodrigo_de_Triana wrote:Sto si se ti nasao uvrijedjen...Ja nisam spomenuo tebe u svom prvom obracanju tebi,vec tvog tatu i tvoju mamu, sta se ti imas petljat tu, ako tvoji roditelji postoje , prvo treba da te vaspitaju ,a onda treba da mene nadju i da kazu VIDIS DA POSTOJIMO i da onda mene prevaspitaju zato sto sam ih uvrijedio!!!Pretposljednji Mohikanac wrote: editovanje se odnosilo na boldirani dio ovog posta....