Bata Živojinović javio se iz bolnice u Beogradu, a Boris Dvornik iz studija splitskog dopisništva te nakon dugo vremena razgovarali su pred očima javnosti.
http://dnevnik.hr/naslovnica/scena/film ... 2_5531.php

...pomirili se....Dvornik ide u Beograd da ga posjeti u bolnici....imaš video na linku.....danas wrote:i?
sta rekose jedan drugom?
nista...glumacka posla...daje mu bata truhlo srce...sram ga bilo...danas wrote:i?
sta rekose jedan drugom?
Da, da.cufeticka wrote:E bas je jako. I prepuno emocija.
ja cestitam samo zivojinovicu kad ima obraza posle svega sto je reko da pozdravlja ljude u hrvatskoj.... boris je OK.Latinica wrote:Da, da.cufeticka wrote:E bas je jako. I prepuno emocija.
To je kao kad place kurva sto je zakasnila da bude postena. ( Nakon S-E-S-N-A-E-S-T-G-O-D-I-N-A krvi, patnje, mucenja, u svim mogucim oblicima i formama ...)
Aha ! Cestitam vam i ja !
nije ni borisovo maslo...jer se vec bio pomirio sa zivojinovicem,pa kad ga je hrvatska javnost ispljuvala pravdao se da je bio pijan.Salko sto je u vodu skako wrote:ja cestitam samo zivojinovicu kad ima obraza posle svega sto je reko da pozdravlja ljude u hrvatskoj.... boris je OK.Latinica wrote:Da, da.cufeticka wrote:E bas je jako. I prepuno emocija.
To je kao kad place kurva sto je zakasnila da bude postena. ( Nakon S-E-S-N-A-E-S-T-G-O-D-I-N-A krvi, patnje, mucenja, u svim mogucim oblicima i formama ...)
nismo mi ljudi glupa bica..vecinu je lako zavesti...evo ja npr. samo gradim prijateljstva...mala-i wrote:nije ni borisovo maslo...jer se vec bio pomirio sa zivojinovicem,pa kad ga je hrvatska javnost ispljuvala pravdao se da je bio pijan.Salko sto je u vodu skako wrote:ja cestitam samo zivojinovicu kad ima obraza posle svega sto je reko da pozdravlja ljude u hrvatskoj.... boris je OK.Latinica wrote: Da, da.
ali,nije bit u njima dvojici...bit je,makar za mene, u svim onim borisima i batama koji su dopustili da im rat ubije prijateljstvo i nakon toliko vremena skontali nesto sto izgleda tako ocito:da je pravi prijatelj vrijedniji od svega i rjedji od mnogo cega.
da su ispali budale,jesu.pitanje je samo koliko je ljudi na takav nacin odustalo od prijateljstava.
kao sto vec rekoh,jos jedan dokaz koliko smo mi ljudi glupa bica.
Ovaj u postelji, visoki funkcioner SPS-a, je odgovoran i za postojanje planetarno jedinstvenog Udruženja silovanih.Bakira Hasečić wrote:Nedavno nam se u Udruženju pridružilo i 7 muškaraca.
'zoom66 wrote: po prvi puta bih tako rado sochno & krkanski opsovao na forumu...
sve moguce i nemoguce emocije su mi se u valovima javljale dok sam blejao u video zapis...
%&%&%&€@ obojici!
svi smo mi bekani.
@Pitte, mi koji smo cuvali prijateljstva, bivali smo proglasavani komunjarama i izdajnicima vlastitog naroda..pitt wrote:Jebat ih obojicuLajali su ko bjesni psi do juce. Ljepse su mi price obicnih smrtnika koji su tokom cijelog ludila imali hrabrosti i volje da odrze prijateljstva.