dobro je vise...... kud posta jadna majka
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

A odkud li ti to sve znas.Chmoljo wrote:na ovom podforumu crnci rješavaju sve probleme...

Jes', jes' i ja evo sve nesto kontam.♥ Julianna ♥ wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
oplakah..al Kaotic je dobro izdržao zezu što jes' jes
ja tebi? što to?Kaotic wrote:jesili dočeko da mi ga šukneš -.-'
babo mi crnac.PalaSa Marsa wrote:A odkud li ti to sve znas.Chmoljo wrote:na ovom podforumu crnci rješavaju sve probleme...![]()
Chmoljo wrote:babo mi crnac.PalaSa Marsa wrote:A odkud li ti to sve znas.Chmoljo wrote:na ovom podforumu crnci rješavaju sve probleme...![]()
hahahaha♥ Julianna ♥ wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
oplakah..al Kaotic je dobro izdržao zezu što jes' jes
Kako, sta? Hajde podjelite savjete, umjesto sto trunite tri straniceJack Be Nimble wrote:Uz malo vjezbe moguce je imati zajednicki.
sad ozbiljno? ja ga jednom doživio, možda je bilo još koji put, ali nisam siguran... jer sam sa tom partnericom bio bez gume, a gume je za moj orgazam Mt. Everest. elem, nema mnogo šablona tu - jaka hemija, njeno čipkasto rublje, i to da je ona izrazito uživala u tome da doživim orgazam dok sam u njoj...Zoya wrote:Kako, sta? Hajde podjelite savjete, umjesto sto trunite tri straniceJack Be Nimble wrote:Uz malo vjezbe moguce je imati zajednicki.
Hajde sad tvoj red...Ridjobrki wrote:A đe si to čuo tuke pod naletom enkefalina?
ma pusti ga, vidi se po avataru, on je lak na obaračuZoya wrote:Hajde sad tvoj red...Ridjobrki wrote:A đe si to čuo tuke pod naletom enkefalina?
joj kume, nije dobro ni razvlačiti... kad ti žensko kaže: jesi li više?Ridjobrki wrote:5 minuta? Kume mnogo je...
On barem jeste je'nom....Ridjobrki wrote:'Ta će Čmoljo, jednom probao enkefaline i otad hin po hapotekama traži.