Jeste ali primjenjena, vise je kao zanatstvo,
zajednicki orgazam
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- fatamorgana
#301 Re: zajednicki orgazam
[quote="dječak sa šibicama"]Orgazam je umjetnost[/quot
- kmirsad
#302 Re: zajednicki orgazam
Zanati izumiru, a s njima i majstori... sad su štance i robotika... 
-
dječak sa šibicama
#303 Re: zajednicki orgazam
Sve je do umjetnika, uglavnomfatamorgana wrote:dječak sa šibicama wrote:Orgazam je umjetnost[/quot
- Mrska
#304 Re: zajednicki orgazam
dječak sa šibicama wrote:Orgazam je umjetnost
5+ za teoriju ....
- mO k3
#305 Re: zajednicki orgazam
ja joj kazem ,
"zeno pozuri puno vremena ne'as"
"zeno pozuri puno vremena ne'as"
- fatamorgana
#306 Re: zajednicki orgazam
Brez alata nema zanata,dječak sa šibicama wrote:Sve je do umjetnika, uglavnomfatamorgana wrote:dječak sa šibicama wrote:Orgazam je umjetnost[/quot
-
PalaSa Marsa
#307 Re: zajednicki orgazam
Svaka ti je za analize.kmirsad wrote:Ja se opet pitam, što oni košarkaši odmah ne odigraju onu zadnju minutu...
- kritichar
#308 Re: zajednicki orgazam
Dosla i marsovka organizmirat

-
PalaSa Marsa
#309 Re: zajednicki orgazam
kritichar wrote:Dosla i marsovka organizmirat![]()
- kritichar
#310 Re: zajednicki orgazam
susha je trenutnoPalaSa Marsa wrote:kritichar wrote:Dosla i marsovka organizmirat![]()
![]()
Kad vam kisi, znaj da se nesto dogadja na Marsu.
![]()
-
PalaSa Marsa
-
dječak sa šibicama
#312 Re: zajednicki orgazam
A uvijek sam bio jaci u praksi, hocu reci, na pismenom zadatkuMrska wrote:dječak sa šibicama wrote:Orgazam je umjetnost
5+ za teoriju ....
- HAVANA
#313 Re: zajednicki orgazam
Ma.Le.Na wrote:http://www.jutarnji.hr/teheran-poludio- ... am/974351/
eo..iranci skontali![]()
Pokušajte podići vašu partnericu nakon seksa, kako bi mogli primjetiti je li teža nego što je bila. ako imate osjećaj da je teža nego prije, to je pouzdan znak da je doživjela orgazam - glasi savjet najprodavanijeg DVD-a u Iranu ' Voljeni prijatelj'.
Treba se i okrenut
Ja budala braco mila.
Zvanični vodič iranskih vlasti za dobar seks
Izdvajamo neke od "udarnih" savjeta iz filma:
Savjet muškarcima za predigru:
"Koristite jezik umjesto prstiju da je dirate. Posebnu pažnju posvetite koži iza ušiju, oko ušiju te koži vrata. To su najosjetljivija područja kod žene".
Kako započeti seksualni čin:
"Nakon što ste se uvjerili da ste obavili sve pripremne korake, snošaj počinje kad se dvoje ljudi okrenu jedno prema drugome. Pripazite da su vam spolni organi poravnati i ostanite u tom položaju nekoliko sekundi".
Kako znati da li je žena doživjela orgazam:
"Pokušajte podići vašu partnericu nakon seksa, kako bi mogli primjetiti je li teža nego što je bila. Ako imate osjećaj da je teža nego prije, to je pouzdan znak da je doživjela orgazam"
Kako se boriti sa preuranjenom ejakulacijom:
"Preporučujemo što češće spolne odnose, barem dva puta dnevno ili četiri puta svake večeri. Što više spolnih odnosa imate, to vam duže treba za orgazam".
- fatamorgana
#314 Re: zajednicki orgazam
Imal ' ovo gore đe kupit?
- zateznistub
#315 Re: zajednicki orgazam
Volim zajednicki orgazam
i rado ga se sjecam
i rado ga se sjecam
-
oridjidji
#316 Re: zajednicki orgazam
Ovo me sa ovim umjetnicima, orgazmu podsjeti na jedan fazon, tipicni muski 
Pitanje glasi: "Bili volio vise da si tehnicar ili da ti je veliki?" Sta god kazes ispasce da ti je mali, a raja cete zajebavati koja ti je prosula taj fazon
Prema tome i ova prica o sinhronizovanom orgazmu je tema na kojoj se mnogi posprdavaju samom temom, vjerovatno mnogi ovdje nebi ni prepoznali kako izgleda zensko koje svrsava ... a kamoli da uspiju u tome da istovremeno dozive orgazam kad i ona ...
Pitanje glasi: "Bili volio vise da si tehnicar ili da ti je veliki?" Sta god kazes ispasce da ti je mali, a raja cete zajebavati koja ti je prosula taj fazon
Prema tome i ova prica o sinhronizovanom orgazmu je tema na kojoj se mnogi posprdavaju samom temom, vjerovatno mnogi ovdje nebi ni prepoznali kako izgleda zensko koje svrsava ... a kamoli da uspiju u tome da istovremeno dozive orgazam kad i ona ...
-
Penelopy
#317 Re: zajednicki orgazam
Djecija posla...oridjidji wrote:Ovo me sa ovim umjetnicima, orgazmu podsjeti na jedan fazon, tipicni muski
- pustopoljina
#318 Re: zajednicki orgazam
ovo me impresioniralo mastovitoscu...HAVANA wrote:Ma.Le.Na wrote:http://www.jutarnji.hr/teheran-poludio- ... am/974351/
eo..iranci skontali![]()
Pokušajte podići vašu partnericu nakon seksa, kako bi mogli primjetiti je li teža nego što je bila. ako imate osjećaj da je teža nego prije, to je pouzdan znak da je doživjela orgazam - glasi savjet najprodavanijeg DVD-a u Iranu ' Voljeni prijatelj'.
Treba se i okrenut![]()
![]()
Ja budala braco mila.![]()
Savjet muškarcima za predigru:
"Koristite jezik umjesto prstiju da je dirate. Posebnu pažnju posvetite koži iza ušiju, oko ušiju te koži vrata. To su najosjetljivija područja kod žene".
"Nakon što ste se uvjerili da ste obavili sve pripremne korake, snošaj počinje kad se dvoje ljudi okrenu jedno prema drugome. Pripazite da su vam spolni organi poravnati i ostanite u tom položaju nekoliko sekundi".
"Pokušajte podići vašu partnericu nakon seksa, kako bi mogli primjetiti je li teža nego što je bila. Ako imate osjećaj da je teža nego prije, to je pouzdan znak da je doživjela orgazam"
Kako se boriti sa preuranjenom ejakulacijom:
"Preporučujemo što češće spolne odnose, barem dva puta dnevno ili četiri puta svake večeri. Što više spolnih odnosa imate, to vam duže treba za orgazam".
poslije sexa je i malo umorniji, pa kad podigne istu partnerku- nesto mu to teze pada.
ko se ovog testa sjetio- svaka mu cast.
-
dječak sa šibicama
#319 Re: zajednicki orgazam
`ta ce Iranci...
- macan prvi
#320 Re: zajednicki orgazam
Jel ovo ozbiljnoHAVANA wrote:Ma.Le.Na wrote:http://www.jutarnji.hr/teheran-poludio- ... am/974351/
eo..iranci skontali![]()
Treba se i okrenut![]()
![]()
Ja budala braco mila.![]()
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#321 Re: zajednicki orgazam
svršil se ovih dana u vas?
meni nešto preskače....
meni nešto preskače....
- macan prvi
#322 Re: zajednicki orgazam
To otkako te fb izlozio golog javnosti jelde

- sladak_ko_med
#323 Re: zajednicki orgazam
slabo utorkomChmoljo wrote:svršil se ovih dana u vas?
meni nešto preskače....
- Kaotic
#324 Re: zajednicki orgazam
Jednom, da 
Zanji put sam trebo puknut trebu/curu...ona mi ga... i meni se nije dalo da je znate vec sta :S
A dobra je cura, extra, fina i sve to... Nebitno jeli ona, mogla biti i neka druga :S
Nije mi jasno...

Zanji put sam trebo puknut trebu/curu...ona mi ga... i meni se nije dalo da je znate vec sta :S
A dobra je cura, extra, fina i sve to... Nebitno jeli ona, mogla biti i neka druga :S
Nije mi jasno...
- Kaotic
#325 Re: zajednicki orgazam
Mislim da "u prizemlju" imam problema, i retko kad dozivim orgazam u bilo kojem slucaju :S
trebo bi u doktora
trebo bi u doktora