Haj MarsyPalaSa Marsa wrote:Ama oci moje kletvom bi vas klela.♥ Julianna ♥ wrote:pa ja dabome višestranih šta se smijete![]()
![]()
![]()
![]()
Il ovako neštoHAVANA wrote:AAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH.♥ Julianna ♥ wrote:A sad svi, 3, 4: AAAAHHHHHH

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Haj MarsyPalaSa Marsa wrote:Ama oci moje kletvom bi vas klela.♥ Julianna ♥ wrote:pa ja dabome višestranih šta se smijete![]()
![]()
![]()
![]()
Il ovako neštoHAVANA wrote:AAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH.♥ Julianna ♥ wrote:A sad svi, 3, 4: AAAAHHHHHH

Ridjobrki wrote:Joj, promače mi a sad mi je kasno - neću zaspat' svu noć ako popijem.ljubav_aha wrote:bujrum ,vruca kafaRidjobrki wrote:![]()
Hvala, zemljak!![]()
Pijemo je ono u Palaceu kako je dogovoreno...
Nije više ahhhhhhhh... sad je OhooHoooo... eno Havana daje intonaciju...kritichar wrote:traje li jos ovo ahhhh?
jeste to samo vas dvojica ili ima neko zensko jos?kmirsad wrote:Nije više ahhhhhhhh... sad je OhooHoooo... eno Havana daje intonaciju...kritichar wrote:traje li jos ovo ahhhh?![]()
![]()
Havana ... 'očel neko organizovati obaranje Ginisovog rekorda na kakom trgu, u tom zajedničkom orgazmu...![]()
![]()
![]()
kmirsad wrote:Ma obična... znaš onu skulpturu Mislioca...![]()
![]()
ni nalik...
![]()
![]()
Ispriča đena jedan vic pa me rastuži.. jebi ga ... problem signala u tunelu...HAVANA wrote:kmirsad wrote:Ma obična... znaš onu skulpturu Mislioca...![]()
![]()
ni nalik...
![]()
![]()
Šta te ovo nasekiralo![]()
![]()
Eto i tebe... a nešto nema ženskih...kritichar wrote:jeste to samo vas dvojica ili ima neko zensko jos?kmirsad wrote:Nije više ahhhhhhhh... sad je OhooHoooo... eno Havana daje intonaciju...kritichar wrote:traje li jos ovo ahhhh?![]()
![]()
Havana ... 'očel neko organizovati obaranje Ginisovog rekorda na kakom trgu, u tom zajedničkom orgazmu...![]()
![]()
![]()
seka wrote:Ishhhhhh tamo![]()
oti't' ce tema helac
![]()
![]()
Zajednicki je vrhunac. Mada mi zeMske, pod uslovom da nismo sve frigidne, dozivljamo multipli.
Aferim, da je opstala
seka wrote:Iz Gornjeg raj'vaSa.![]()
Ishhh i ti![]()
........ kao da je uopce relevantno odakle 'ko dolazi. Mislim pri oviJEm situVacijama.
Pokušajte podići vašu partnericu nakon seksa, kako bi mogli primjetiti je li teža nego što je bila. ako imate osjećaj da je teža nego prije, to je pouzdan znak da je doživjela orgazam - glasi savjet najprodavanijeg DVD-a u Iranu ' Voljeni prijatelj'.
Ma.Le.Na wrote:http://www.jutarnji.hr/teheran-poludio- ... am/974351/
eo..iranci skontali![]()
Pokušajte podići vašu partnericu nakon seksa, kako bi mogli primjetiti je li teža nego što je bila. ako imate osjećaj da je teža nego prije, to je pouzdan znak da je doživjela orgazam - glasi savjet najprodavanijeg DVD-a u Iranu ' Voljeni prijatelj'.
Ma.Le.Na wrote:pa pitaruzavisi...da li je visestrani...visestruki...ihhh puno parametara
Ma.Le.Na wrote:dijagram toka pa tabelu
moze i grafik![]()
drzati pored kreveta u slucaju potrebe
prodaje se zajedno sa visokopreciznom vagom![]()