Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ovo je bila odlicna prilika da se vidi koliko kvalitetan sex imaju pojedini forumasi poradite na sebi i na svojim odnosima ljudi.
Lokice, Veno, hocunecu, Ridjobrki, Zelena Carapo drago mi je da postoje forumasi koji se ne moraju ubjedivati da sex moze biti pakleno dobar a ne samo orgazam.
Ne znam, ona ako moze za 34 sekunde i napaliti se i svrsiti, onda mozemo razgovarati o tome
Predugo su te 34 sekunde
Nisu, ako razmisljam o kuhanom kelju, onda mogu postici to
Salu na stranu, zajednicki orgazam je super stvar, ali tesko je to ostvariti... ali nije ni bitno, prvo cu nju pa cu ja za njom, jer ako ja prvi, ode ja u carstvo snova
Gospoda Ministarka wrote:Ovo je bila odlicna prilika da se vidi koliko kvalitetan sex imaju pojedini forumasi poradite na sebi i na svojim odnosima ljudi.
Lokice, Veno, hocunecu, Ridjobrki, Zelena Carapo drago mi je da postoje forumasi koji se ne moraju ubjedivati da sex moze biti pakleno dobar a ne samo orgazam.
be highirly wrote:ma haj i nekako zajednicki orgazam, nego ima li koja da dozivljava visestruke
a nije fer...ono volite se...on samo jednom u jednom a ti visestruko u jednom..
nije fer..
i sta mozes onda
stisni zube....strpi se ...stisni i ne daj vise od jednom...ma i taj jedan je ok...zbog njega...da mu je lakse...da ne bude ljubomoran...ha volite se...treba zbog ljubavi i neke stvari pretrpit