Pa imal idiotluku kraja vise
Kakve su vase reakcije oko ovog formiranja i mislitel da to predstavlja znacajan pomak za BiH
Kako koji znak, pa valjda onaj trougao s zvijezdicamaFrutek wrote:Evo sad procitah da su ko fola se dogovorili nakon trodnevnih pregovorada se uspostavi famozna zajednicka policija. Stavio sam pod navodnike "zajednicka" jer meni to tako sve izgleda plitko i lazno, kao da se to radi malo eto kao usluga Europi a ne radi opsteg dobra drzave. Sad ce navodno danima jos zasjedat da odluce koji ce znak policija nosit na rukavu
![]()
![]()
Pa imal idiotluku kraja visePa na sta se gubi vrijeme, dokle ce se razmisljat i radit iste stvari ko i 10, 15 godina unazad
![]()
Kakve su vase reakcije oko ovog formiranja i mislitel da to predstavlja znacajan pomak za BiH
Paddy je njima pencilinQler wrote:Saian wrote:rumenko wrote:ma moze i romboid sa elipsama...samo da je zajednicka....ja bi ih obuk'o u ona odijela iz zvjezdanih staza....
![]()
![]()
![]()
![]()
beam me up Scotty
![]()
beat 'em up Scotty (Paddy, ko li vec
)
||||| wrote:Svi sa nestrpljenjem cekamo bijeli dim iz Pahuljice koji treba da pusti Pedi.
![]()
Valahu nemoj tako...ima demokratsko glasanjepitt wrote:Vala i nema nista pametno kad je politika u pitanjuSoul_Sista wrote:||||| wrote:Svi sa nestrpljenjem cekamo bijeli dim iz Pahuljice koji treba da pusti Pedi.
![]()
![]()
![]()
![]()
vise se nasmijati na ovim temama nego isto pametno procitat:D
Nemoj, joza ce nervni slom dobitiSoul_Sista wrote:Valahu nemoj tako...ima demokratsko glasanjepitt wrote:Vala i nema nista pametno kad je politika u pitanjuSoul_Sista wrote:![]()
![]()
![]()
vise se nasmijati na ovim temama nego isto pametno procitat:D
![]()
![]()
![]()
Tihic po starom obicaju SDA do podne vako-popodne nako:Frutek wrote:Evo sad procitah da su ko fola se dogovorili nakon trodnevnih pregovorada se uspostavi famozna zajednicka policija. Stavio sam pod navodnike "zajednicka" jer meni to tako sve izgleda plitko i lazno, kao da se to radi malo eto kao usluga Europi a ne radi opsteg dobra drzave. Sad ce navodno danima jos zasjedat da odluce koji ce znak policija nosit na rukavu
![]()
![]()
Pa imal idiotluku kraja visePa na sta se gubi vrijeme, dokle ce se razmisljat i radit iste stvari ko i 10, 15 godina unazad
![]()