Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dragi moji forumasi!
Prvo da se zahvalim svima na korektnom odnosu i cinjenici da jos uvijek nisam banovan i sto mogu da iznesem svoje misljenje (malo ulizivanja nije na odmet )
A sada bi vas molio da iznesete svoje misljenje o sledecoj temi.
Zajednicka fudbalska liga bivse SFRJ ???????
Vidimo kakvo je stanje u ligama bivsih republika SFRJ. Zar nije bolje da opet napravimo onakvu ligu i da budemo jaki i cijenjeni kao npr. turska liga ?! Ako neko misli da sam pogrijesio sto sam ovu temu postavio u politici,to je ipak bila moja odluka jer je ovo po meni najvise politicko pitanje !
Ja sam ZA, ali klubovi u bivsoj SFRJ nemaju love za organizaciju takvih utakmica, jer dodatno obezbjedjenje kosta, a tu bi sve utakmice bile visokog rizika, a da ne govorim da klubovi nemaju love putovati na te utakmice, jer na dosta njih bi se morali ici avionom, ako neces da dovedes 11 crkotina da igraju utakmicu, a klubovi u SFRJ nemaju tu mogucnost. Ovo ce biti realna stvar za desetak godina kada se ekonomska situacija makar mrvicu popravi, mada sumnjam, i kada makar malo splasne nacionalizam. Do tada "uzivajmo" na livadama
Joj, zajednicka liga - tek bi onda bilo krvi do koljena ovako samo treniramo, svak u svojoj drzavi a da se zdruzimo uh kakav bi to tek belaj bio
Samo bih zamolila navijace ako se to desi, ako bude zajednicka liga, molim vas, ma molim vas jos jednom - civile ne uvlacite u svoje obracune
hananah wrote:Joj, zajednicka liga - tek bi onda bilo krvi do koljena ovako samo treniramo, svak u svojoj drzavi a da se zdruzimo uh kakav bi to tek belaj bio
Samo bih zamolila navijace ako se to desi, ako bude zajednicka liga, molim vas, ma molim vas jos jednom - civile ne uvlacite u svoje obracune
tebe vodim sa mnom u Split. Mi smo se jos prije rata veoma volili
nije to losa stvar,mislim zajednicka liga samo bojim se i uvjerena sam da bi bilo problema sa navijacima to je sigurno,ali sto se tice lige ko lige to bi bilo oki
PITARKA_SA wrote:nije to losa stvar,mislim zajednicka liga samo bojim se i uvjerena sam da bi bilo problema sa navijacima to je sigurno,ali sto se tice lige ko lige to bi bilo oki
goofy wrote:mislim da je to utopia...mislim da bi svaka utakmica bila "rat u malom"
kao dinamo - zvezda 91'
Ako mislis na desavanja na Maksimiru, to je bilo 90-te. Da je bilo 91. onda Boban nebi bio iskljucen iz repke koja je nastupala u Ita 90.
Je ste li culi da navodno onaj policajac sto je dobio nogu u glavu od bobana, musliman? Naovodno se covjek zove Enver. Uvijek se govorio da je Boban spasio Hrvatskog navijaca od Srpskog drota, a drot ispade Muslimanko.
Ja sam negdje između! Ova nam liga, sa jedne strane, treba zbog popularnosti i dizanja fudbala na jedan visi nivo a sa druge strane znam da bi timovi iz BiH bili donji jer imamo puno manje sredstava - nesto slično sa GL.
međutim ja bih sada potpisao da igramo protiv Zvezde, Dinama ili Partizana nego protiv Zrinjskog, Sirokog, Rudara, Radnika, Slavije...
PITARKA_SA wrote:nije to losa stvar,mislim zajednicka liga samo bojim se i uvjerena sam da bi bilo problema sa navijacima to je sigurno,ali sto se tice lige ko lige to bi bilo oki
Drug_Tito wrote:Ako mislis na desavanja na Maksimiru, to je bilo 90-te. Da je bilo 91. onda Boban nebi bio iskljucen iz repke koja je nastupala u Ita 90.
dobro sad... sitnicaru ...
Je ste li culi da navodno onaj policajac sto je dobio nogu u glavu od bobana, musliman? Naovodno se covjek zove Enver. Uvijek se govorio da je Boban spasio Hrvatskog navijaca od Srpskog drota, a drot ispade Muslimanko.
ma radi "muslimana" su srbi i hrvati i zakuvali... tada na stadionu...
Drug_Tito wrote:Ako mislis na desavanja na Maksimiru, to je bilo 90-te. Da je bilo 91. onda Boban nebi bio iskljucen iz repke koja je nastupala u Ita 90.
dobro sad... sitnicaru ...
ma radi "muslimana" su srbi i hrvati i zakuvali... tada na stadionu...
Ma Muslimani su isto krivi za nerede na Heysel izmedju pool i juve navijaca.
ovaj topik je za mene smijesan. pa vidite da se koljemo i da mrtvi padaju i unutar ove nase lige, i to unutar jednog entiteta, balija protiv balije. fudbal je za razliku od kosarke strasno ispoliticiziran i na neki nacin su izgredi na stadionima oznacili pocetak rata i raspada bivse jugoslavije. da skratim NEMA SANSE.