Zajebano... ako je istina
-
senada
....tu se ocito radi o zenama monstrumima....sto je u odnosu na opasnu musku populaciju zanemariv podatak, ali upravo radi toga sto se radi o zenama monstrumima vijest je pukla k'o bomba....
....inace velika vecina rjesavanja bilo kakvih ozbiljnih zivotnih problema putem oglasa po mojim rezonima je izvan svake pameti...
....poznato je da su putem oglasa djevojke i zene bile i jos uvijek su zrtve trgovine bijelim robljem....
u posljednje vrijeme citam poslovne ponude na sajtu posao.ba gdje 'poslodavci' ne navode ni adresu ni grad svoje 'firme'...
...uglavnom ne treba vjerovati onima koji daju oglase ni onima koji se javljaju...
....inace velika vecina rjesavanja bilo kakvih ozbiljnih zivotnih problema putem oglasa po mojim rezonima je izvan svake pameti...
....poznato je da su putem oglasa djevojke i zene bile i jos uvijek su zrtve trgovine bijelim robljem....
u posljednje vrijeme citam poslovne ponude na sajtu posao.ba gdje 'poslodavci' ne navode ni adresu ni grad svoje 'firme'...
...uglavnom ne treba vjerovati onima koji daju oglase ni onima koji se javljaju...
-
Vingo
Upravo tako Senci! Zamisli tek sta se sve moze kriti iza "online" komunikacije...A sad nek me slobodno proglase dosadnom babom...senada wrote:....tu se ocito radi o zenama monstrumima....sto je u odnosu na opasnu musku populaciju zanemariv podatak, ali upravo radi toga sto se radi o zenama monstrumima vijest je pukla k'o bomba....
-
Vingo
Usamljeni su izgleda i ovdje....iz drugih razloga.
Ali ja ne mogu nikako svariti taj mentalni sklop sa nedostatak opreza, zdravog razuma...Sastajanje s nepoznatima bez svjedoka....Kako neko moze negdje namamiti osobu od tridesetak godina...?
Ili mi jos uvijek mislimo da se to desava samo u filmovima b produkcije.
Ali ja ne mogu nikako svariti taj mentalni sklop sa nedostatak opreza, zdravog razuma...Sastajanje s nepoznatima bez svjedoka....Kako neko moze negdje namamiti osobu od tridesetak godina...?
- Qler
nista ti ne znas
haj sto haman svaku vece necije auto nastrada (neki dan i ja dodjoh na red
) sto se puca ko u ratu... sto se drogiraju u svakom haustoru. a ja cu ti opkazati u neboderu u kojem je ubijen lik 3 njih svaki dan... dilera i narkomana ima lopatom... samo malo bolje pogledaj i sve ces sama vidjeti...
-
spongebob
jesi ti ikada cula za blind dateVingo wrote:Usamljeni su izgleda i ovdje....iz drugih razloga.
svakako da je potrebno zdravog razuma ali bez osnovnog povjerenja medju ljudima suzivot uopste ne bio moguc
-
spongebob
zasto tako agresivan nastupVingo wrote:Ne kolutaj ocima, Tita ti...
Ako mislis da na blind date trebas instantno otici u neciji stan - bez obzira na to jesi li musko ili zensko, te ako ti je to iskaz osnovnog povjerenja, reci, pa da ja zakolutam!
valjda ljude upoznajes s najboljim namjerama a ne s proracunatoscu ili sa strahom
postoji valjda neki precutni konsenzus dobronamjernosti medju ljudskom vrstom
-
spongebob
Vingo wrote:Agresivan nastup?
Evo, sad cu polako....![]()
Molim te procitaj opet gornji clanak.
Pa mi reci, bil ti uradio/la isto sto i nesretnik?
Dobronamjernost i povjerenje su jabuke. Glupost je kruska.
pa...ocigledno da zivimo u razlicitom okruzenju
-
davis.ba
Ma nemoj tako, mi smo na 43. mjestu najboljih gradovaQler wrote:nista ti ne znashaj sto haman svaku vece necije auto nastrada (neki dan i ja dodjoh na red
![]()
) sto se puca ko u ratu... sto se drogiraju u svakom haustoru. a ja cu ti opkazati u neboderu u kojem je ubijen lik 3 njih svaki dan... dilera i narkomana ima lopatom... samo malo bolje pogledaj i sve ces sama vidjeti...
- manijak1
Ako ništa .........dobra saradnja policijskih struktura
A i taj neboder .......pola drotovi pola vojnici
bivše nam države
stanarskog prava korisnici
danas već i vlasnici

A i taj neboder .......pola drotovi pola vojnici