Zahvaljujem Gospodaru na...

Rasprave o vjerskim temama.
mali Ninja

#26 Re: Zahvaljujem Gospodaru na...

Post by mali Ninja »

hvala Mu na svemu, sve sto se desava od Njega je ..
travar

#27 Re: Zahvaljujem Gospodaru na...

Post by travar »

seldzuk wrote:Zahvaljujem Gospodaru što sam i dalje u granicama normale u svijetu punom luđaka. :-) :-) :-) :-) :-) :-) :) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Amin
beautyfool

#28 Re: Zahvaljujem Gospodaru na...

Post by beautyfool »

Elhamdulillah, elhamdulillah na svemu :)
arzuhal

#29 Re: Zahvaljujem Gospodaru na...

Post by arzuhal »

Ne mogu Mu se zahvaliti hvalom dostojne Njega...
selver

#30 Re: Zahvaljujem Gospodaru na...

Post by selver »

Hvala Mu za užitak jutarnje kahve.
sancica

#31 Re: Zahvaljujem Gospodaru na...

Post by sancica »

Zahvaljujem Gospodaru svih svjetova na svemu sto mi je podario, na svim iskusenjima kojim me iskusava i na Njegovoj pomoci kad mi niko drugi nemoze pomoci.
Zahvaljujem se sto me je uputio na Pravi put, sto me je izveo iz tame,sto ushicena ustajem na sabah namaz,sto imam priliku da cujem ezan sa minare,sto se imam kome obratiti kad svi drugi napuste.......
Allahu Milostivi, oprosti moje grijehe, ucvrsti moj vid i moj sluh i moje ruke i moje noge da budu na PRAVOM PUTU KA ISTINI, AMIN RABBIL ALEMIN.
Baghira

#32 Re: Zahvaljujem Gospodaru na...

Post by Baghira »

sancica wrote:Zahvaljujem Gospodaru svih svjetova na svemu sto mi je podario, na svim iskusenjima kojim me iskusava i na Njegovoj pomoci kad mi niko drugi nemoze pomoci.
Zahvaljujem se sto me je uputio na Pravi put, sto me je izveo iz tame,sto ushicena ustajem na sabah namaz,sto imam priliku da cujem ezan sa minare,sto se imam kome obratiti kad svi drugi napuste.......
Allahu Milostivi, oprosti moje grijehe, ucvrsti moj vid i moj sluh i moje ruke i moje noge da budu na PRAVOM PUTU KA ISTINI, AMIN RABBIL ALEMIN.
Amin :)

Sto rece moja sestra......elhamdullillah, unendlich mal :)
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#33 Re: Zahvaljujem Gospodaru na...

Post by Truba »

zahvaljujem gospodaru što je brankovićev sin imao jučer ima danas i imat će sutra

a ja živim u strahu od sutrašnjice i užimam u sjećanju na bolju prošlost a danas ne živim
sancica

#34 Re: Zahvaljujem Gospodaru na...

Post by sancica »

Postovani Komi,... bili su i sultani i kraljevi i carevi paaaaa...svi pod zemlju crnu a niko nista neponese sa sobom..sve ostalo na dunjaluku. E vidis, tako ce i gdin Brankovic i ostali bas kao ja i ti isto tako pod zemlju, ako Bog da insaAllah, i nista necemo ponijeti sa sobom osim dobrih djela !!!!!! I svako je odgovoran iskljucivo za svoja djela.....To se zove PRAVDA !!! Bogati i siromani, crnci i bijelci, pametni i glupi, slijepi i gluhi...svi ama bas svi ce jednog dana na putovanje.....razlika je jedino u tome ko sta nosi sa sobom !!!
vee-jay

#35 Re: Zahvaljujem Gospodaru na...

Post by vee-jay »

... svemu!! ili kako znam reci: na savrsenosti nesavrsenosti!!! sve je napravio onako kako treba da bude :)
Rottweiler

#36 Re: Zahvaljujem Gospodaru na...

Post by Rottweiler »

Hvala Ti Uzviseni za smrt, najvecu pravdu u ovom kratkom zivotu svih nas
Ahmmed

#37 Re: Zahvaljujem Gospodaru na...

Post by Ahmmed »

vee-jay wrote:... svemu!! ili kako znam reci: na savrsenosti nesavrsenosti!!! sve je napravio onako kako treba da bude :)

:thumbup:
Howitzer

#38 Re: Zahvaljujem Gospodaru na...

Post by Howitzer »

Najbolje je da mi prvi post krene zahvalom Gospodaru onoliko koliko moze napuniti Zemlju, Nebo, i prostor između toga i jos toliko i koliko On hoce poslije toga na blagodati darovanoj meni, na Njegovoj uputi jer samo On upucuje, na razumu koji nas razlikuje od zivotinja, hvala Ti na zdravlju, vidu, sluhu, dodiru, okusu, rukama, nogama, nemoguce je nabrojati Tvoje blagodati ...HVALA ti Gospodaru !
Ripicipi

#39 Re: Zahvaljujem Gospodaru na...

Post by Ripicipi »

Hvala mu sto tek rodjena djeca po africi umiru od gladi i bolesti :roll:
Hvala mu sto me je kao dijete ostavio bez oca i zivot mi ucinio mnogo tezim, veliko mu hvala... :roll:
Baghira

#40 Re: Zahvaljujem Gospodaru na...

Post by Baghira »

potres_mozga wrote:Hvala mu sto tek rodjena djeca po africi umiru od gladi i bolesti :roll:
Hvala mu sto me je kao dijete ostavio bez oca i zivot mi ucinio mnogo tezim, veliko mu hvala... :roll:
Zao mi je sto si ostao rano bez oca, ali nista na ovom sivjetu nije bez razloga. Vezes se previse za ovaj svijet, zaboravljajuci na onaj vjecni.
A djeca Afrike su nase iskusenje. Tako ja makar gledam. :)
mali Ninja

#41 Re: Zahvaljujem Gospodaru na...

Post by mali Ninja »

potres_mozga wrote:Hvala mu sto tek rodjena djeca po africi umiru od gladi i bolesti :roll:
iza jednog zla, sigurno idu dva dobra. Bez zla, nema dobra jer da nema zla, ne bi znao šta je dobro. Neka je rahmet duši tvoga oca a ti budeš li vjerovao, borio se i radio kako Allah zapovijeda, nadaj se dobrom i očekuj Njegovu nagradu ;)
Atzzo

#42 Re: Zahvaljujem Gospodaru na...

Post by Atzzo »

dinosaur z567: Hvala Bogu za kometu (asteroid šta već), sada sam u raju, napokon.
Latina
Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.

#43 Re: Zahvaljujem Gospodaru na...

Post by Latina »

Hvala ti moj jedini Gospodaru na svemu.

Image
BHF_Manijak

#44 Re: Zahvaljujem Gospodaru na...

Post by BHF_Manijak »

hvala mu sto drzi ovakve debile ko komi, mutezillah.... da se imam diviti ljudskoj gluposti :D
ragib

#45 Re: Zahvaljujem Gospodaru na...

Post by ragib »

cime da se zahvalim kada mi je dao jezik pa se zahvaljujem Njemu jezikom koji mi je On dao
zonbirile

#46 Re: Zahvaljujem Gospodaru na...

Post by zonbirile »

sancica wrote:Postovani Komi,... bili su i sultani i kraljevi i carevi paaaaa...svi pod zemlju crnu a niko nista neponese sa sobom..sve ostalo na dunjaluku. E vidis, tako ce i gdin Brankovic i ostali bas kao ja i ti isto tako pod zemlju, ako Bog da insaAllah, i nista necemo ponijeti sa sobom osim dobrih djela !!!!!! I svako je odgovoran iskljucivo za svoja djela.....To se zove PRAVDA !!! Bogati i siromani, crnci i bijelci, pametni i glupi, slijepi i gluhi...svi ama bas svi ce jednog dana na putovanje.....razlika je jedino u tome ko sta nosi sa sobom !!!

pa ja grešan bih se mjenjao sa Žmirom,pa šta bude.Bogati i siromašni će isto završiti,ali bogati vjernici su generalno odbacili ovakva učenja
Apostate

#47 Re: Zahvaljujem Gospodaru na...

Post by Apostate »

dovoljno razuma i inteligencije da razabirem izmedju realnosti i fikcije
seldzuk

#48 Re: Zahvaljujem Gospodaru na...

Post by seldzuk »

Image
Hvala Mu na proljetnom beharu.
seldzuk

#49 Re: Zahvaljujem Gospodaru na...

Post by seldzuk »

Hvala Mu na beharu.
Image
seldzuk

#50 Re: Zahvaljujem Gospodaru na...

Post by seldzuk »

Image
Hvala Gospodaru na svemu lijepom što nam je dao.
Post Reply