studiorum_tuzlaensis wrote: ↑09/11/2020 23:54
Sve što sam rekao istina je i stojim iza navedenog. DZ Omer Maslić je u pitanju. Dobiješ jednom u 100 puta, i kad dobiješ ostani kući, neka te.
Dijete ne može na pregled, dobio udarac u glavu na igralištu, povraćanje i potres mozga. Beba ne može ni na pregled, znači bebica nije obavila nijedan pregled osim prvog po rođenju, ni obavezne vakcine da primi. Dedo sa ugasenim pacemakerom ne može na pregled do daljnjeg, niti dobiti uputnicu za DIP. Sve zavrsavamo kod privatnika, jer tvoja žena i sistem je 'pod stresom". Život je stao za normalnog čovjeka, i onda prosipas zeninu suplju kako im ljudi psuju po hodnicima zbog temperature.
Sve ovo je samo kap u moru mojih briga sa zdravstvom, koje nas liječi ko Milan Tarot, putem telekomunikacionih valova i signala.
Dobro, tvoja rijec protiv moje. Ja izgleda dzaba ponavljam da treba da se prestane sa nagadjanjima kad nemas pojma kako stvari izgledaju unutra. To nije zenina suplja nego istinita prica, ali dobro kao sto ti ne vjerujes ovome sto sam rekao, tako uzmi da i ja ne vjerujem tebi. Ok bit cu iskren znam da se svasta desava, ali stavljas veliko zvono svima radi pojedinacnog slucaja sto je, ako mene pitas, poprilicno neinteligentno. Boze stvarno se zapitam kako je moguce da neko moze tako povrsno da razmislja i da banalizuje. Da, sistem je pod stresom kao i doktori. Sam si se uvjerio na svojoj kozi kao sto kazes. Ali nisi mi odgovorio na pitanje, sta ocekujes od doktora koji je vec pretrpan pacijentima???
Iskreno se nadam da ti je dijete u redu i ne mogu da zamislim tu situaciju da niste dobili pomoc, jer to je hitan slucaj, a zna se gdje se ide za hitan slucaj.
studiorum_tuzlaensis wrote: ↑09/11/2020 23:54
I da krivi su ljudi što su se zarazili. Slag na tortu koji si izvalio.
Ne nisu naravno krivi ljudi, krivo je more.

Na stranu sto se ljudi ne pridrzavaju mjera, cak i lazu za simptome i onda svjesno odu medju doktore i druge pacijente iako bi trebali da su u izolaciji. DESAVALO SE. To bi komotno trebalo da se smatra bioloskim terorizmom.
Hmm bas se pitam sto li su na bolovanju... Evo dam ti koji minut da promislis
Da ne duljim vise i da se ne ponavljam, ovo je tema "Zahvalite se lijecnicima". Ako se ne slazete, mozete slobodno zaobici temu. Nema potrebe da kritikujete bez da znate cijelu pricu, a pogotovo nema potrebe da sirite neke dezinformacije.