Pozdrav raja,
Nov novcat sam clan sto se tice ovoga, nisam imao ranijih problema al haj da cujem misljenja vise pametnih glava.
Ovako stvari stoje, upoznao sam djevojku prija cca 2 godine ako cemo tacno god i 10 mjeseci. Nije to obicna djevojka nimalo ne ne . Ona je posebna nko ljepsi osmijeh i pogled nema na cijelom svijetu to me i privuklo isprva. Vrsnjaci smo oboje ja se zaljubio prvi put kako treba , ono zacopatitis preko usiju . Vrsnjaci smo oboma nam po 20 god, rodjendane zajedno slavili, isli zajedno na more, na bazene , na izlete. Nikad nam nije dosadno uvijek ima nesto. Proveli nezaboravne trenutke sve mi se desilo s njm prvi put. Tek kada smo se upoznali, nisam znao kakve ambicije imamo sto se faksa tice, medjutim ona upisala u jednm gradu ja u drugom. Prvi put kad smo se rastajali nikad gore u zivotu mi nije bilo grlo mi se steglo, suze same krenule nikad zbog neke djevojke nisam blakao, ali ona je posebna na nju sam navikao imao sam osjecaj da ce mi iskliznuti iskliznuti iz ruku dok sam tamo negdje daleko

. Prvi put sam se istinski zaljubio, da kad me dodirne da se najezim, kad me pogleda da se postidim i raznjezim, a kad me poljubi srce zaigra krv proradi u svim dijelovoma tijela.I hajde godnu dana smo prosli tako sto sam ja vikendima samo dolazio, i max ssmo vremena provodili zajedno i ucili sve zajedno radili. Svaki odlazak je bio kao da dio mene ostaje tu negdje.Kad sam ispucao tu prvu god upisao sam vandredno drugu da bi bili zajedno i sve je bilo fino prstala ljubav frcala s obije strane. Normalno bilo je tu svadja kao u svakoj vezi al to je vise bilo ono gdje si do sad , ili kad ne mogu izaci pa se naljuti. Prva ozbiljna svadja je bila prije par mjeseci i sve je bukvalno od tada utihnulo, od onih slatkim malih porukica za dobro jutro, preko nekih strastvenih poljubaca i dodira i svga ostalog

... Nikad nisam sekunde ohladio odnje niti da sam pomislio na drugu onai je samo u glavi i to sam pokazivao kroz neke male sitne znakove paznje, rodjendane sve praznike i svaki mjesec na dan kad sam je upoznao sam je necim iznenadio nikad to nisam propustio . A i svakodnrvno nastojim pokazati klko mi znaci i da je samo ona tu za mene. Pocelo je kad joj pridjem da je poljubim ili pomazim ili bar poskakiljam desi se tipa : pusti me umorna sam, pusti me ucim, ne mogu se skoncentrisati, spava mi se, bole me ledja kao da uvjek postoji razlog za to da nismo blizu. Mada kazem nije to bila neka svadja, nisam dosao po nju gdje smo se dogovorili nisam imao kisobran pa uzeo sestrin rozi svak ziv blejio u mene i onda mi rekla i sto treba i sto ne treba, rekao i ja njoj sve i da sam ljubomoran jer s nekim je vise vremena nego samnom i kad dodjem kod nje ona drzi mob i dop se s tom istom osobom a ja sjedim u cosku itd. I prevazisli smo to i sad je to kao ok. Ali desava se kad je nazovem, ukine me i kaze sta me zoves, prije smo stalno mastali o nekom zajednickom zivotu poslije faxa i da zauvijek budemo zajedno ali nemva vise te price i svi lijepih planova

, dusa me boli jer znam da se nesto promijenilo i nije sve kao prije, da se razumijemo nemam nikakvih sumnji da me vara ili nesto slicno jer je znam u dusu, ali nesto ima, da li je do mene pa se promijenila, prije joj nije smetalo da je poljbim kad sam prehladjen i ona mene sad govori prece mi makni se od mene

, o nekim intimnm trenutcima da ne pricam nema vise klupica mazenja , strasnog ljubljenja sve stalo, osjecam se kao neki drug ili jaran kad izadjemo ili dodjem kod nje

. Ide nam sada 2 god veze sve sam isplanirao kako da je iznenadim i podsjecam na stare dane , ali strah me kako ce se ponasati jer ocigledno nesto nije ok. Ja ne bih volio da ostanem bez nje stvarno bih potonuo, sve najljepse trenutke u zivotu sam imao snjom, prva istinska i prava ljubav za koju te vrijedi zaboljeti glava.
Smijali smo i plakali smo zajedno ali sad nema toga, nema ja pokusavam to ozivjeti ali izgleda mi kao da nema neki interes

.
Zelim cuti neka misljenja molim vas sve forumase koji su imali ove duge veze i dozivjrli pve slatke muke.