Zahladjenje u vezi

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
Fenomenko

#1 Zahladjenje u vezi

Post by Fenomenko »

Pozdrav raja,
Nov novcat sam clan sto se tice ovoga, nisam imao ranijih problema al haj da cujem misljenja vise pametnih glava.

Ovako stvari stoje, upoznao sam djevojku prija cca 2 godine ako cemo tacno god i 10 mjeseci. Nije to obicna djevojka nimalo ne ne . Ona je posebna nko ljepsi osmijeh i pogled nema na cijelom svijetu to me i privuklo isprva. Vrsnjaci smo oboje ja se zaljubio prvi put kako treba , ono zacopatitis preko usiju . Vrsnjaci smo oboma nam po 20 god, rodjendane zajedno slavili, isli zajedno na more, na bazene , na izlete. Nikad nam nije dosadno uvijek ima nesto. Proveli nezaboravne trenutke sve mi se desilo s njm prvi put. Tek kada smo se upoznali, nisam znao kakve ambicije imamo sto se faksa tice, medjutim ona upisala u jednm gradu ja u drugom. Prvi put kad smo se rastajali nikad gore u zivotu mi nije bilo grlo mi se steglo, suze same krenule nikad zbog neke djevojke nisam blakao, ali ona je posebna na nju sam navikao imao sam osjecaj da ce mi iskliznuti iskliznuti iz ruku dok sam tamo negdje daleko :( . Prvi put sam se istinski zaljubio, da kad me dodirne da se najezim, kad me pogleda da se postidim i raznjezim, a kad me poljubi srce zaigra krv proradi u svim dijelovoma tijela.I hajde godnu dana smo prosli tako sto sam ja vikendima samo dolazio, i max ssmo vremena provodili zajedno i ucili sve zajedno radili. Svaki odlazak je bio kao da dio mene ostaje tu negdje.Kad sam ispucao tu prvu god upisao sam vandredno drugu da bi bili zajedno i sve je bilo fino prstala ljubav frcala s obije strane. Normalno bilo je tu svadja kao u svakoj vezi al to je vise bilo ono gdje si do sad , ili kad ne mogu izaci pa se naljuti. Prva ozbiljna svadja je bila prije par mjeseci i sve je bukvalno od tada utihnulo, od onih slatkim malih porukica za dobro jutro, preko nekih strastvenih poljubaca i dodira i svga ostalog :( ... Nikad nisam sekunde ohladio odnje niti da sam pomislio na drugu onai je samo u glavi i to sam pokazivao kroz neke male sitne znakove paznje, rodjendane sve praznike i svaki mjesec na dan kad sam je upoznao sam je necim iznenadio nikad to nisam propustio . A i svakodnrvno nastojim pokazati klko mi znaci i da je samo ona tu za mene. Pocelo je kad joj pridjem da je poljubim ili pomazim ili bar poskakiljam desi se tipa : pusti me umorna sam, pusti me ucim, ne mogu se skoncentrisati, spava mi se, bole me ledja kao da uvjek postoji razlog za to da nismo blizu. Mada kazem nije to bila neka svadja, nisam dosao po nju gdje smo se dogovorili nisam imao kisobran pa uzeo sestrin rozi svak ziv blejio u mene i onda mi rekla i sto treba i sto ne treba, rekao i ja njoj sve i da sam ljubomoran jer s nekim je vise vremena nego samnom i kad dodjem kod nje ona drzi mob i dop se s tom istom osobom a ja sjedim u cosku itd. I prevazisli smo to i sad je to kao ok. Ali desava se kad je nazovem, ukine me i kaze sta me zoves, prije smo stalno mastali o nekom zajednickom zivotu poslije faxa i da zauvijek budemo zajedno ali nemva vise te price i svi lijepih planova :(, dusa me boli jer znam da se nesto promijenilo i nije sve kao prije, da se razumijemo nemam nikakvih sumnji da me vara ili nesto slicno jer je znam u dusu, ali nesto ima, da li je do mene pa se promijenila, prije joj nije smetalo da je poljbim kad sam prehladjen i ona mene sad govori prece mi makni se od mene :(, o nekim intimnm trenutcima da ne pricam nema vise klupica mazenja , strasnog ljubljenja sve stalo, osjecam se kao neki drug ili jaran kad izadjemo ili dodjem kod nje :(. Ide nam sada 2 god veze sve sam isplanirao kako da je iznenadim i podsjecam na stare dane , ali strah me kako ce se ponasati jer ocigledno nesto nije ok. Ja ne bih volio da ostanem bez nje stvarno bih potonuo, sve najljepse trenutke u zivotu sam imao snjom, prva istinska i prava ljubav za koju te vrijedi zaboljeti glava.
Smijali smo i plakali smo zajedno ali sad nema toga, nema ja pokusavam to ozivjeti ali izgleda mi kao da nema neki interes :(.
Zelim cuti neka misljenja molim vas sve forumase koji su imali ove duge veze i dozivjrli pve slatke muke.
shmizlica

#2 Re: Zahladjenje u vezi

Post by shmizlica »

sanjali ste skupa....ti si nastavio da sanjaš isti san.....ona se prenula i počela sanjati neki drugi, a nije sigurna šta bi s tobom....moje mišljenje. mladi ste, njoj su nova iskustva otvorila neke nove horizonte i ohladila je od vaše veze. istjeraj to na čistac i kreni dalje, život je pred tobom
AstorH

#3 Re: Zahladjenje u vezi

Post by AstorH »

To je svatko dozivio tko se zaljubio prvi put.
Takodjer svaki covjek je dozivio i da se razocara u ljubav i da bude ostavljen.
I ti ces, prije ili kasnije.
To sto sada prolazis je tesko, ali mislim da je curi postalo dosadno sa tobom.Ona odrasta ,zeljna je avantura i provoda.Jednostavno zeli da poljubi i neke druge usne, da osjeti neciji/drugaciji dodir i da ima slobodu.
Sa tom curom ti je rizicno pokusavati nesto ozbiljnije poput npr.braka jer je ona u fazi kada je to plasi i kada zeli da zivi zivot punim plucima. Ti je tu sputavas i ona ce htjeti otici, a ti treba da je pustis.
Volio bi da mogu da kazem kako ce bit sve super, ali s obzirom na vase/njene godine to je samo prva ljubav koju ces pamtiti kao takvu, prvu i najljepsu, a od nje bi bilo korektno da ti otvoreno kaze, ako nije problem u ovome, u cemu je onda.
Ne zvucim optimisticno jer ne bih da te zavaram.
Ako zeli ici, pusti je, u suprotnom mucit ces i sebe i nju.

Sretno.
Capajebo

#4 Re: Zahladjenje u vezi

Post by Capajebo »

Fenomenko wrote:Ali desava se kad je nazovem, ukine me i kaze sta me zoves
Iskren, bratski savjet, odmakni se od nje.
Ostani i dalje insan, lijepo sve, ali se odmakni sto dalje mozes, jer ako to ne ucinis ono sto slijedi ces pamtiti cijeli zivot :)
Niemand

#5 Re: Zahladjenje u vezi

Post by Niemand »

Sjedi ti lijepo sa njom i ispricaj joj vako sve ko i nama, pitaj u cemu je problem, sta misli dalje, kako, sta. Ako bez razgovora mislis to rijesiti, neces. Il ce ona tebe ostaviti, pa ces se sutra pitati sto, il ces ti nju ostaviti pa ces se pitati sta bi bilo kad bi bilo. Sjedi s njom, objasni joj sta te muci i pitaj konkretno, bez okolo naokolo sta je problem i sta ona hoce. I zapamti, lakse da su drugi djubre prema tebi, nego ti prema drugima. Lakse se zivi kad ne moras sebe kriviti. A ti budi fer i korektan, ako vec ona nije, sutra nek se ona stidi tebe pogledati u oci, ti se neces imati cega stidjeti ;-)
Fenomenko

#6 Re: Zahladjenje u vezi

Post by Fenomenko »

AstorH wrote:To je svatko dozivio tko se zaljubio prvi put.
To sto sada prolazis je tesko, ali mislim da je curi postalo dosadno sa tobom.Ona odrasta ,zeljna je avantura i provoda.Jednostavno zeli da poljubi i neke druge usne, da osjeti neciji/drugaciji dodir i da ima slobodu.
Sa tom curom ti je rizicno pokusavati nesto ozbiljnije poput npr.braka jer je ona u fazi kada je to plasi i kada zeli da zivi zivot punim plucima. Ti je tu sputavas i ona ce htjeti otici, a ti treba da je pustis.
Volio bi da mogu da kazem kako ce bit sve super, ali s obzirom na vase/njene godine to je samo prva ljubav koju ces pamtiti kao takvu, prvu i najljepsu, a od nje bi bilo korektno da ti otvoreno kaze, ako nije problem u ovome, u cemu je onda.

Sretno.
Ma nije da mi je prva cura n ja njoj prvi momak, bilo je prvih ljubavi sve je to nekako proslo ono nekako budes s nekim da ti nije dosadno, a fazon je sto mi sad nije dosadno samo od posljednje svadje te prije 2-3 mjeseca se nesto promijenilo. Nazove ona mene vise puta dnevno i pricamo po pola sata, normalna je cura, lijepa, zgodna svako bi je pozelio, ne izmislja sta bi i kako bi, imamo zajednicki jezik mozemo se dogovoriti sve, pricamo bas o svemu i s njom se mogu zamidliti nekad u buducnosti jednostavno ne zelim da je zaboravim i krenem dalje zelim da se trznemo oboje, da li je to u ova posljednja dva mjeseca zbog ispita pa smo stalno optereceni, ja uz to jos radim :( pa sam i ja nekad rastresen i ja pogrijesim i kazem nekad sto ne treba pa je mozda okamenila zbog tog nekad, ili je opet jer mora na operaciju pa je nervozna zbog toga. Nedavno smo pricali na tu temu nit ona zeli kraj nit ja ali nekad jednostavno strah nas oboje. Nije sad da nista ama bas nije oke, al nekad dodju trenutci kojih se bojis jer ne zelis zbog gluposti izgubiti nekog koga volis.
Capajebo

#7 Re: Zahladjenje u vezi

Post by Capajebo »

Fenomenko wrote:
AstorH wrote:To je svatko dozivio tko se zaljubio prvi put.

Sretno.
Ma nije da mi je prva cura n ja njoj prvi momak, bilo je prvih ljubavi sve je to nekako proslo ono nekako budes s nekim da ti nije dosadno, a fazon je sto mi sad nije dosadno samo od posljednje svadje te prije 2-3 mjeseca se nesto promijenilo. Nazove ona mene vise puta dnevno i pricamo po pola sata, normalna je cura, lijepa, zgodna svako bi je pozelio, ne izmislja sta bi i kako bi, imamo zajednicki jezik mozemo se dogovoriti sve, pricamo bas o svemu i s njom se mogu zamidliti nekad u buducnosti jednostavno ne zelim da je zaboravim i krenem dalje zelim da se trznemo oboje, da li je to u ova posljednja dva mjeseca zbog ispita pa smo stalno optereceni, ja uz to jos radim :( pa sam i ja nekad rastresen i ja pogrijesim i kazem nekad sto ne treba pa je mozda okamenila zbog tog nekad, ili je opet jer mora na operaciju pa je nervozna zbog toga. Nedavno smo pricali na tu temu nit ona zeli kraj nit ja ali nekad jednostavno strah nas oboje. Nije sad da nista ama bas nije oke, al nekad dodju trenutci kojih se bojis jer ne zelis zbog gluposti izgubiti nekog koga volis.
Samo procitaj par puta ovaj post od @niemand, a i ti si svega toga svjestan vjerovatno, samo je malo tesko priznati :D
Last edited by Capajebo on 13/04/2014 16:58, edited 1 time in total.
Fenomenko

#8 Re: Zahladjenje u vezi

Post by Fenomenko »

Capajebo wrote:
Fenomenko wrote:Ali desava se kad je nazovem, ukine me i kaze sta me zoves
Iskren, bratski savjet, odmakni se od nje.
Ostani i dalje insan, lijepo sve, ali se odmakni sto dalje mozes, jer ako to ne ucinis ono sto slijedi ces pamtiti cijeli zivot :)
Ne ispada to, da je nazovem i kaze sta me zoves drsko i dere se nije takva hahah. Samo nekad mr iznenadi da li sam i ja nesto slicno uradio pa me zajebaje haha ko ce mu ga znati. Ali ne zelim se odvojiti od nje i necu samo zelim trznuti sve nista vise trazim modul da me neko malo uputi ko ima iskustva :).
Niemand

#9 Re: Zahladjenje u vezi

Post by Niemand »

Capajebo wrote: Samo procitaj par puta ovaj post od @niemand, a i ti si svega toga svjestan vjerovatno, samo je malo tesko priznati :D
Zna Niemand :kravata:
Capajebo

#10 Re: Zahladjenje u vezi

Post by Capajebo »

Niemand wrote:
Capajebo wrote: Samo procitaj par puta ovaj post od @niemand, a i ti si svega toga svjestan vjerovatno, samo je malo tesko priznati :D
Zna Niemand :kravata:
Vidis da izbjegavam tebi direktno odgovarati :mrgreen: :skoljka:
Niemand

#11 Re: Zahladjenje u vezi

Post by Niemand »

Capajebo wrote: Vidis da izbjegavam tebi direktno odgovarati :mrgreen: :skoljka:
Dobro, sta si zino nama, eo ode Niemand :zoka:
:helou:
Locked