a nek stvari idu svojim tokom.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

drekalica28 wrote:samo da ona nije visočija od njega.![]()
a nek stvari idu svojim tokom.![]()
Jel to sa štiklicama ili brez?drekalica28 wrote:cijelih 169 cm![]()
![]()
![]()
edo_79 wrote:Jel to sa štiklicama ili brez?drekalica28 wrote:cijelih 169 cm![]()
![]()
![]()
Jaooo .... savršena visina .... al džaba ... garant imaš momkadrekalica28 wrote:edo_79 wrote:Jel to sa štiklicama ili brez?drekalica28 wrote:cijelih 169 cm![]()
![]()
![]()
u japankama
Ja bih prije rekla da je njegov peh što me nema, ali hajde de, nećemo cjepidlačiti.edo_79 wrote:
Jaooo .... savršena visina .... al džaba ... garant imaš momka![]()
![]()
![]()
Pa on nije svjestan šta propušta .... al k'o što ti reče ... nećemo cjepidlačitidrekalica28 wrote:Ja bih prije rekla da je njegov peh što me nema, ali hajde de, nećemo cjepidlačiti.edo_79 wrote:
Jaooo .... savršena visina .... al džaba ... garant imaš momka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Eve ga*mima* wrote:mante se zachatavanja........drekii...daj zagrljaj..............

*mima* wrote:mante se zachatavanja........drekii...daj zagrljaj..............

madner wrote:Pa gdje si nasla momka da je manji od tebe u BiH?
Ko je rekao da je manji?madner wrote:Pa gdje si nasla momka da je manji od tebe u BiH?
kiselila guzu*mima* wrote:olaaa dreki......
.....odmarala.....punila baterije.....kiselila guzu.....
nek su baterije pune*mima* wrote:olaaa dreki......
.....odmarala.....punila baterije.....kiselila guzu.....

Čuj manji?drekalica28 wrote:Ko je rekao da je manji?madner wrote:Pa gdje si nasla momka da je manji od tebe u BiH?
Pa pusti madnera.edo_79 wrote:Čuj manji?drekalica28 wrote:Ko je rekao da je manji?madner wrote:Pa gdje si nasla momka da je manji od tebe u BiH?![]()
siugrna sam da će se naći neka.edo_79 wrote:Imal kakva za mene vako ..... da ne bude veća od 186 (toliko sam ja visok)
drekalica28 wrote:siugrna sam da će se naći neka.edo_79 wrote:Imal kakva za mene vako ..... da ne bude veća od 186 (toliko sam ja visok)
nema razloga zašto ne bi.edo_79 wrote:drekalica28 wrote:siugrna sam da će se naći neka.edo_79 wrote:Imal kakva za mene vako ..... da ne bude veća od 186 (toliko sam ja visok)
I ja se iskreno nadam