Zagonetka
-
Prenj
#1 Zagonetka
Na Olimpijadu u Torinu, od drzavnih, tj. nasih para, clan Predsjednistva Ivo Miro Jovic je odveo dva vozaca, dvije savjetnice, cetiri tjelohranitelja i .... sina, Ivana Tea Jovica.
Kako smo na takve stvari ocito vec svi navikli, jedno drugo pitanje me kopka:
Ako je ocu ime Ivo Miro, sinu Ivan Teo, kako ce se zvati unuk?
Kako smo na takve stvari ocito vec svi navikli, jedno drugo pitanje me kopka:
Ako je ocu ime Ivo Miro, sinu Ivan Teo, kako ce se zvati unuk?
- Kurt_Kombajn
Ivan Pavle 
pa onda Drugi
(btw. Prenj, da ne bude blama, jel' ovo provjereno?)
pa onda Drugi
-
kub lajkan
#3 Re: Zagonetka
Ivica MaricaPrenj wrote:Ako je ocu ime Ivo Miro, sinu Ivan Teo, kako ce se zvati unuk?
-
Prenj
Lista putnika za Torino, ukljucujuci osobne detalje oca i sina je objavljena u zadnjih '60 minuta'.Kurt_Kombajn wrote:Ivan Pavle
pa onda Drugi
Slazem se da je tesko ovakvim kombinacijama povjerovati ...
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
Paja Opančić putem Radio - BH:
-Jure Franko odveo 15-toro djece o svom trošku, a Ivo Miro jedno dijete o državnom trošku i to svoje dijete.
-Jure Franko odveo 15-toro djece o svom trošku, a Ivo Miro jedno dijete o državnom trošku i to svoje dijete.
-
Šole
Momci iz osiguranja Jovića su moji prijatelji i kolege iz jedinice i teško pada kada mediji počnu da pretresaju gdje, kad i koliko nas ide (naravno to je sve u negativnom kontekstu), Niko ne pita kako je pokrivati VIP-a par hiljada kilometara u komadu, voziti i raditi. Ko je kriv Bakiru pa nije više tako bitan pa ga mi ne pazimo več su mu ostali samo Biseri i to privatno pa ih vode kao kurire i sl. Predsjedništvo tu sumnjam da je imalo troškova na pratnji jer vozila, gorivo, hrana su naši.........
-
EI Presidente
Hoces da kazes da je Ivo Miro Jovic bitan? Haj dobro...Šole wrote:Momci iz osiguranja Jovića su moji prijatelji i kolege iz jedinice i teško pada kada mediji počnu da pretresaju gdje, kad i koliko nas ide (naravno to je sve u negativnom kontekstu), Niko ne pita kako je pokrivati VIP-a par hiljada kilometara u komadu, voziti i raditi. Ko je kriv Bakiru pa nije više tako bitan pa ga mi ne pazimo več su mu ostali samo Biseri i to privatno pa ih vode kao kurire i sl. Predsjedništvo tu sumnjam da je imalo troškova na pratnji jer vozila, gorivo, hrana su naši.........
- kekec
#11 Re: Zagonetka
A kako ce sin upisati u formularu ono:Prenj wrote: Ako je ocu ime Ivo Miro, sinu Ivan Teo, kako ce se zvati unuk?
"ime,ime oca,prezime" ?
Ivan Teo Ivo Miro Jovic
-
digger
#13 Re: Zagonetka
MitarPrenj wrote:Ako je ocu ime Ivo Miro, sinu Ivan Teo, kako ce se zvati unuk?
Bas lepo ime.
- danas
#14 Re: Zagonetka
digger wrote:MitarPrenj wrote:Ako je ocu ime Ivo Miro, sinu Ivan Teo, kako ce se zvati unuk?
Bas lepo ime.
- kekec
#15 Re: Zagonetka
Samo Mitar ?digger wrote:MitarPrenj wrote:Ako je ocu ime Ivo Miro, sinu Ivan Teo, kako ce se zvati unuk?
Bas lepo ime.
Pa ispade mali retardiran, samo jedno ime.
Nabaci ipak jos jedno.
-
Hendrix
Kolika je gnjida od čovjeka ovaj Jović,vodi svog sina a nije se sjetio od sve priče o ugroženosti i trećem entitetu da umjesto Jureka odvede djecu siročad u Torino.Neće onakav uhljup to nikada uraditi ali Teo Ce Tung ide o našem trošku sa savjetnicom.Vjerovatno djeca nisu bila hrvatske nacionalnosti sva pa je problem što su manjina u domu te su i ugroženi.
Stvarno sam mislio da ne mogu dovesti većih debila od Bore i Sulje ali ivo je meni najgori definitivno,tipični seljačina koji se dokopao vlasti i sada glumi pametnjkaovića.
Stvarno sam mislio da ne mogu dovesti većih debila od Bore i Sulje ali ivo je meni najgori definitivno,tipični seljačina koji se dokopao vlasti i sada glumi pametnjkaovića.
-
B.H.TDI.
Ako je to sve istina, a vjerujem da jeste, onda je najzalosnija i najtuznija nemoc ili pasivnost obicnog svijeta i medija u BiH da istog pritisnu uz zid i uz pomoc Boziju da ga uguse. To je jedino rjesenje za napredak ove jadne i napacene zemlje. Sa jedne strane imamo ljude poput Jasmile koji BiH prikazuju u pozitivnom svijetu i guraju je naprijed, dok sa druge strane imamo bijednike komunistickog tipa razmisljanja. Oni su nazalost jaci i vuku BiH u suprotnom svijetu od Jasmile i njenih istomisljenika. Jedino preostaje medijima da se bore ali su i oni uglavnom kupljeni, korumpirani i podplaceni. Zato narode moj na tebi je da trpis i gledas sve nepravde. A ti narode moj se vec jednom probudi, organizuj se i u demonstracije dok isti se ne nauce pameti.
-
Prenj
Prema jednoj teoriji, napravili su podjelu: Ivo Miro posjecuje katolicke zemlje, Suljo muslimanske, Bozo pravoslavne, tako da na na olimpijadu u Londonu nece ici nijedan.klif wrote:Mene zanima iz kojeg razloga (turisticki, poslovno, politicki???) je doticni gospodin isao u Torino.
Znaci li to da je isao samo on u ime Predjednistva ili ce (su) i druga dva clana otici (bili) tamo?
Takodjer, prema dobro obavijestenim izvorima, medjed sto ga je Suljo namjerio upucati kod Bugojno je bio ateista, pa je zato lov i propao, tj. Suljo promasio.
-
klif
#22 Re: Zagonetka
Ako je ovo zbilja tacno, te ako je na bilo koji nacin zloupotrijebio budzetska sredstva, onda bi se drzavni tuzilac morao pozabaviti time.Prenj wrote:Na Olimpijadu u Torinu, od drzavnih, tj. nasih para, clan Predsjednistva Ivo Miro Jovic je odveo dva vozaca, dvije savjetnice, cetiri tjelohranitelja i .... sina, Ivana Tea Jovica.