Zagonetka

Prenj

#1 Zagonetka

Post by Prenj »

Na Olimpijadu u Torinu, od drzavnih, tj. nasih para, clan Predsjednistva Ivo Miro Jovic je odveo dva vozaca, dvije savjetnice, cetiri tjelohranitelja i .... sina, Ivana Tea Jovica.
Kako smo na takve stvari ocito vec svi navikli, jedno drugo pitanje me kopka:

Ako je ocu ime Ivo Miro, sinu Ivan Teo, kako ce se zvati unuk?
Kurt_Kombajn

Post by Kurt_Kombajn »

Ivan Pavle :D
pa onda Drugi :D

(btw. Prenj, da ne bude blama, jel' ovo provjereno?)
kub lajkan

#3 Re: Zagonetka

Post by kub lajkan »

Prenj wrote:Ako je ocu ime Ivo Miro, sinu Ivan Teo, kako ce se zvati unuk?
Ivica Marica :D
Prenj

Post by Prenj »

Kurt_Kombajn wrote:Ivan Pavle :D
pa onda Drugi :D

(btw. Prenj, da ne bude blama, jel' ovo provjereno?)
Lista putnika za Torino, ukljucujuci osobne detalje oca i sina je objavljena u zadnjih '60 minuta'.
Slazem se da je tesko ovakvim kombinacijama povjerovati ... :D
Prenj

Post by Prenj »

I onaj bezobrazni Bakir se tu iscudjava sto su cetiri tjelohranitelja isla s njima na Olimpijadu!
Pa mozete zamisliti te strave kada na jednu stranu krene Ivo, na drugu Ivan, a gdje su jos Miro i Teo? :D
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

Post by PipiDugaDevetka »

Paja Opančić putem Radio - BH:
-Jure Franko odveo 15-toro djece o svom trošku, a Ivo Miro jedno dijete o državnom trošku i to svoje dijete.
Šole

Post by Šole »

Momci iz osiguranja Jovića su moji prijatelji i kolege iz jedinice i teško pada kada mediji počnu da pretresaju gdje, kad i koliko nas ide (naravno to je sve u negativnom kontekstu), Niko ne pita kako je pokrivati VIP-a par hiljada kilometara u komadu, voziti i raditi. Ko je kriv Bakiru pa nije više tako bitan pa ga mi ne pazimo več su mu ostali samo Biseri i to privatno pa ih vode kao kurire i sl. Predsjedništvo tu sumnjam da je imalo troškova na pratnji jer vozila, gorivo, hrana su naši.........
EI Presidente

Post by EI Presidente »

Šole wrote:Momci iz osiguranja Jovića su moji prijatelji i kolege iz jedinice i teško pada kada mediji počnu da pretresaju gdje, kad i koliko nas ide (naravno to je sve u negativnom kontekstu), Niko ne pita kako je pokrivati VIP-a par hiljada kilometara u komadu, voziti i raditi. Ko je kriv Bakiru pa nije više tako bitan pa ga mi ne pazimo več su mu ostali samo Biseri i to privatno pa ih vode kao kurire i sl. Predsjedništvo tu sumnjam da je imalo troškova na pratnji jer vozila, gorivo, hrana su naši.........
Hoces da kazes da je Ivo Miro Jovic bitan? Haj dobro... :lol:
kekec

Post by kekec »

EI Presidente wrote: Hoces da kazes da je Ivo Miro Jovic bitan? Haj dobro... :lol:
Zar mislis da nije.
Ned´o bog da ga ukradu (bi se usrecili),
ode drzava u mp3. :D
neko iz mase

Post by neko iz mase »

Ajvan Ho
kekec

#11 Re: Zagonetka

Post by kekec »

Prenj wrote: Ako je ocu ime Ivo Miro, sinu Ivan Teo, kako ce se zvati unuk?
A kako ce sin upisati u formularu ono:
"ime,ime oca,prezime" ?
Ivan Teo Ivo Miro Jovic :shock: :-D
forUMASH

Post by forUMASH »

Ivo Ce Tung :D
digger

#13 Re: Zagonetka

Post by digger »

Mitar :)

Bas lepo ime.
danas

#14 Re: Zagonetka

Post by danas »

digger wrote:

Bas lepo ime.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kekec

#15 Re: Zagonetka

Post by kekec »

digger wrote:
Bas lepo ime.
Samo Mitar ? :?
Pa ispade mali retardiran, samo jedno ime. :roll:
Nabaci ipak jos jedno. :-)
sasomange

Post by sasomange »

Ivo Lola Ribar :-D
il ipak Ivica Pastrmka Jovic
Hendrix

Post by Hendrix »

Kolika je gnjida od čovjeka ovaj Jović,vodi svog sina a nije se sjetio od sve priče o ugroženosti i trećem entitetu da umjesto Jureka odvede djecu siročad u Torino.Neće onakav uhljup to nikada uraditi ali Teo Ce Tung ide o našem trošku sa savjetnicom.Vjerovatno djeca nisu bila hrvatske nacionalnosti sva pa je problem što su manjina u domu te su i ugroženi.
Stvarno sam mislio da ne mogu dovesti većih debila od Bore i Sulje ali ivo je meni najgori definitivno,tipični seljačina koji se dokopao vlasti i sada glumi pametnjkaovića.
B.H.TDI.

Post by B.H.TDI. »

Ako je to sve istina, a vjerujem da jeste, onda je najzalosnija i najtuznija nemoc ili pasivnost obicnog svijeta i medija u BiH da istog pritisnu uz zid i uz pomoc Boziju da ga uguse. To je jedino rjesenje za napredak ove jadne i napacene zemlje. Sa jedne strane imamo ljude poput Jasmile koji BiH prikazuju u pozitivnom svijetu i guraju je naprijed, dok sa druge strane imamo bijednike komunistickog tipa razmisljanja. Oni su nazalost jaci i vuku BiH u suprotnom svijetu od Jasmile i njenih istomisljenika. Jedino preostaje medijima da se bore ali su i oni uglavnom kupljeni, korumpirani i podplaceni. Zato narode moj na tebi je da trpis i gledas sve nepravde. A ti narode moj se vec jednom probudi, organizuj se i u demonstracije dok isti se ne nauce pameti.
Stitch__

Post by Stitch__ »

ivan goran kovacic jovic :D
klif

Post by klif »

Mene zanima iz kojeg razloga (turisticki, poslovno, politicki???) je doticni gospodin isao u Torino.

Znaci li to da je isao samo on u ime Predjednistva ili ce (su) i druga dva clana otici (bili) tamo?
Prenj

Post by Prenj »

klif wrote:Mene zanima iz kojeg razloga (turisticki, poslovno, politicki???) je doticni gospodin isao u Torino.

Znaci li to da je isao samo on u ime Predjednistva ili ce (su) i druga dva clana otici (bili) tamo?
Prema jednoj teoriji, napravili su podjelu: Ivo Miro posjecuje katolicke zemlje, Suljo muslimanske, Bozo pravoslavne, tako da na na olimpijadu u Londonu nece ici nijedan. :D :D
Takodjer, prema dobro obavijestenim izvorima, medjed sto ga je Suljo namjerio upucati kod Bugojno je bio ateista, pa je zato lov i propao, tj. Suljo promasio. :D
klif

#22 Re: Zagonetka

Post by klif »

Prenj wrote:Na Olimpijadu u Torinu, od drzavnih, tj. nasih para, clan Predsjednistva Ivo Miro Jovic je odveo dva vozaca, dvije savjetnice, cetiri tjelohranitelja i .... sina, Ivana Tea Jovica.
Ako je ovo zbilja tacno, te ako je na bilo koji nacin zloupotrijebio budzetska sredstva, onda bi se drzavni tuzilac morao pozabaviti time.
Ina

Post by Ina »

Prijedlog za naziv / naslov buduceg koljena naseg dragog Predsjednika...
Ivan Ivek Ivo Ivic Jovic...
Predsjednik je poveo svog sina nasljednika...pa, neka nek' dijete vidi svijeta...ionako sve je besplatno...
Vingo

Post by Vingo »

Nece imat unuka...imace unuku (koja ce se udat za Srbina) pa ce pleme Jovica lagano izumrijet ...
Prenj

Post by Prenj »

Vingo wrote:Nece imat unuka...imace unuku (koja ce se udat za Srbina) pa ce pleme Jovica lagano izumrijet ...
Osim u slucaju da se kcerka uda za sina/unuka Borisava Jovica ... :D
Post Reply