Ja imam referat iz hemije na temu Zagadivanje i zastita vode,tla i zraka...
pa imal neko kakav link na ovu temu il nesto slicno....
Zagadivanje
Moderator: anex
-
Cunt
#2 Re: Zagadivanje
Wikipedia , google . hint : pollution
- Kraljica_Suza
#3 Re: Zagadivanje
Prosetaj po Zenici i eto ti referat 
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#4 Re: Zagadivanje
Imam veš salon u prizemlju zgrade, de napravi referat o tenzidima, deterdžentima, varakini i posebno o lenoru22% koncentrat...Dodješ i uslikaš kako je taj lenor spržio živicu jer je gazda pružio cijev prema istoj (Ja je sadio prije 30 godina).
Ako je lenor spržio živicu, mogu misliti šta mi radi u plućima.
Cijela ulica miriše na lenor kada uključi program omekšavanje, varikiniranje, izbjeljivanje, a onda ja taj referat Ministarstvu okoliša da maknu lolu iz naseljenog mjesta koje je prvenstveno predvidjeno za stanovanje i neku ''tihu'' proizvodnu djelatnost, predstavništva, trgovine,...Nikako veš-salon....
Tenzidi = specijalno ''grupisane'' molekule i atomi hlora (Cl) u obliku deterdženta, varikine, omekšivača=Hlor je jedan od najjačih otrova.
Djelujmo lokalno, mislimo glo(a)balno!
Ako je lenor spržio živicu, mogu misliti šta mi radi u plućima.
Cijela ulica miriše na lenor kada uključi program omekšavanje, varikiniranje, izbjeljivanje, a onda ja taj referat Ministarstvu okoliša da maknu lolu iz naseljenog mjesta koje je prvenstveno predvidjeno za stanovanje i neku ''tihu'' proizvodnu djelatnost, predstavništva, trgovine,...Nikako veš-salon....
Tenzidi = specijalno ''grupisane'' molekule i atomi hlora (Cl) u obliku deterdženta, varikine, omekšivača=Hlor je jedan od najjačih otrova.
Djelujmo lokalno, mislimo glo(a)balno!