Edit: čak mi se Sarajevo čini strašnijim

Ne moraš ići tako daleko do el-idze:

Uzmes 3C, skoro isti kao 3H, a za razliku u cijeni mozes i jedan manji (https://imtec.ba/preciscivaci-zraka/532 ... ilter.html) za npr spavacu.
Kako bi danas bilo lijepo i sunčano da nema ovog sloja smrada. Stvarno poražavajuće da je Sarajevo još uvijek ovako prljavo i smrdi.soha96 wrote: ↑02/01/2022 13:17 Nijedna stranka niti pojedinac nece dobiti moj glas dok u programu ne budu imali radikalne i konkretne mjere konverzije europskog Mumbaija u moderan grad ciji stanovnici imaju osnovno pravo. PRAVO NA ZRAK.
Pisam se i na trojku, dvojku, sestorku, sda, sdp i sve ostalo nesposobne kukavice.
Tuga golema. Pogotovo za ljude sa hronicnim respiratornim problemima. Uticaj na svakodnevni zivot je neupitan. A nimalo ne cudi ni ovakva smrtnost od covida, dobro ikako imamo pluca.konami666 wrote: ↑02/01/2022 13:25Kako bi danas bilo lijepo i sunčano da nema ovog sloja smrada. Stvarno poražavajuće da je Sarajevo još uvijek ovako prljavo i smrdi.soha96 wrote: ↑02/01/2022 13:17 Nijedna stranka niti pojedinac nece dobiti moj glas dok u programu ne budu imali radikalne i konkretne mjere konverzije europskog Mumbaija u moderan grad ciji stanovnici imaju osnovno pravo. PRAVO NA ZRAK.
Pisam se i na trojku, dvojku, sestorku, sda, sdp i sve ostalo nesposobne kukavice.
Niko ne razmišlja o dugoročnim posljedicama ovakvog kvaliteta zraka. Svake godine par mjeseci udisati ovo, pa da imas najzdravija pluća ostavit će posljedice.